Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Galatasaray

Başlatan muzzy, Eylül 08, 2006, 04:11:31 PM

Previous topic - Next topic

ShapeshifteR

Quote from: ugur-acikgoz on Haziran 24, 2007, 04:43:27 PM
tip hakikaten çok kötü ya o kadar para alıyon git biraz tarz yap bişey yap a.q. saçlara bitiyom ayrıca :) :)
fatih terim yetiştirdiği için öle bence, tarz falan yapsaydı eminim söner giderdi,herşey yavaş yavaş oluyo oluo çünkü hele sabriyi maç sonrası yorum yapması için mikrofon uzatıldığın da terimin susturması yok mu sadece onlar yeterdi bence sabri nin sönmesine arda nın gelecekte olucağı gibi, ilhan mansız gibi düşünsem bi iki isim daha bulurum ama tembelliiim üstümde :D

bu arada sabrinin ortaları dışarı çıkabilir, 3 tane orta yapsa biri yerini bulur diğerleri taça çıkar, ama yerini bulan ya gol olur yada büük bi tehlike ortaya cıkar rakip kalede. bir kanat oyuncusu ve bjk taraftarı olarak, sabri de kanat oyuncusu olmak için gereken özelliklerin olduğuna inanıom. (beyefendiliği yeter).
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

raines

doğru diyo

makinacı

yanlış bi düşünce biliyorum ama benim şöyle bir düşüncem var.

ben futbol sahasında numaraların bir karizması olduğuna inananlardanım. yani 11 numara daima sol kanadın başarılı hızlı ve ya iyi orta açan ya yürüyerek adam geçen bir insandır. 9 numara dediğinde adam hava toplarında etkilidir,kaleye her dokandığı top gol girer. 10 numara dediğinde zaten 2 li forvetin arkasında hücuma yönelik orta saha oyuncusudur.asist yapar firikik atar vs. 2 3 4 5 numaralar savunmanın bel kemikleridir.

galatasaray futbol takımında geçen sezon forma numaraları karzimasını konuşturamadı. hakan şükür eski hakan şükür değildi. necati zaten hiç bir zaman gerçek bir 10 numara olmaz(ben necatiye 18 verirdim aslında. ancak iyi bir yedek olur) hasan şaş eski günlerine dönemedi zaten gerets yüzünden midir nedir, ama savunma oyuncularının numaraları tam geld igeçen sene

bu yıl dikkatle transferleri takip ediyorum. bir de atıyorum arda ya 11 numara verilse. ümit karan 9 giyse.lincoln geldi zaten 10 numara için. sağ ve sol bekler de 19 55 26 gibi formaları giyen yedekler değilde gerçek manada 11 oyuncusu olsalar. galatasaray bence başarılı olabilir...

saçmalamış olabilirim ama herkesin gereksiz batıl inançları vardır...

yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

Roswegas

numaraların karizmasına ben de inanırım

numara tanımlaması  konusunda haklısın.taraftar numaradan etkilenir. ben çok etkilenirim.hatta ilginç gelebilir.4 senelik sınıf futbol turnuvalarında sorma yaptıran sınıflarda kimin hangi nuamrayı giydiği aklımdadır.

ama numaraların oyuna etki yapıp yapmayacağı tartışılır, bence yapmaz. ama taraftar dediğim gibi etkilenebiir.

mesela ilhan mansız la 26 numara özdeşleşmişti. O bir 26 diyodu milllet.
26 sihirli değil elbette ama adama yakışmıştı..

neyse dağıldı konum...

Requiem

26 numarayı giymek istemesi sanırım onun Eskişehirli olmasından kaynaklanıyor..

Bu arada şöyle bir şey duydum bakalım siz ne diyeceksiniz..

Carlos'a Fenerbahçe yıllık 4 milyon dolar öderken, Galatasaray Lincoln'e 7 milyon dolar ödüyor..
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

süperlp

galatasarsy o psrayı nerden bulmustur.
yalandır bence

ugur-acikgoz

Quote from: Requiem on Haziran 25, 2007, 11:33:17 AM
26 numarayı giymek istemesi sanırım onun Eskişehirli olmasından kaynaklanıyor..

Bu arada şöyle bir şey duydum bakalım siz ne diyeceksiniz..

Carlos'a Fenerbahçe yıllık 4 milyon dolar öderken, Galatasaray Lincoln'e 7 milyon dolar ödüyor..
lincoln yıllık 2.5 milyon alıyo kulübünede toplam 5 milyon ödeniyo toplam 7.5 falan oluyo yani sadece lincolnün aldığı para 7 milyon değil

raines

galatasaray banka mı soydu noldu anlamadım ben coştu

makinacı

arkadaşlar casio lincoln için senelik 7 milyon euro verilecek 4 senede 28 milyon euro. 5 milyon euro da bonservise. edior size 33 milyon euro...

nerrden buldular naptılar bilmiorum...ama olay bu

Roswegas

Quote26 numarayı giymek istemesi sanırım onun Eskişehirli olmasından kaynaklanıyor..

olabilir ama Fm de doğum yeri olarak almanyada bi yer yazıyo

benim bildğim de almanya lıydı.

makinacı

Quote from: Roswegas on Haziran 25, 2007, 07:05:35 PM
Quote26 numarayı giymek istemesi sanırım onun Eskişehirli olmasından kaynaklanıyor..

olabilir ama Fm de doğum yeri olarak almanyada bi yer yazıyo

benim bildğim de almanya lıydı.

ailesi eskişehirlidir...kendisi almanya doğumludur...yarım devre hertha berlinde forma bile giymiştir. hatta 4 numarayı giymiştir...

raines

onun ben tee

Requiem

Kendisi en basitinden bi Tatar.. yani soyunun Eskişehir'den olduğuna bi kanıt =)

Bu arada 7 milyon aldığı bir kaç haber sitesinde yazıyordu oradan öğrendim onların yalancısıyım gerçek değilse..
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

raines

linderoth çok sağlam çıkıcak bakın görün aşık olcak tüm insanoğlu.

makinacı

abi adam daha nereye sağlam çıksın kopenhag ın kaptanıydı 26 yaşında mı ne daha...şampiyonlar ligi tecrübesi de var...bence lincoln den daha önemli