Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Galatasaray

Başlatan muzzy, Eylül 08, 2006, 04:11:31 PM

Previous topic - Next topic

raines

takımın en önemli yeri liberodur. bizim efsane kadromuzda cok iyi liberolar wardı basan pres yapan. suat. okan.

Roswegas

fm oynuyorum ben(editörden gs ye attım)  orda çok istikrarlı

10 üzerinden 8 ortalamayla oynuyo hemen hemen

lp_ken_an

Alman Futbol Federasyonu (DFB) tarafından yapılan açıklamada, bir dönem Galatasaray'ın da teknik direktörlüğünü yapan Derwall'ın 80 yaşında vefat ettiği bildirildi.

muzzy

unutulmaz maçlar belgeselindede vardı o..başımız saolsun..:(

bu arada lincoln abiyemizi karşılamaya gittik..süper oldu..bi ara boğuluyoduk ama nese değdi =)

lp_ken_an

evet bende o belgeselde tanıdım onu..

http://img507.imageshack.us/img507/9877/derwallzs8.jpg

ugur-acikgoz

lincoln yıllık 7 milyon falan almıyor abi kimden duyduysanız yanlış biliyor bonservisi 5 milyon kendisi de 2.5 alıyo toplam 7.5 oluyo :) :) ilhan bjkye geldiğinde 26 yaşındaydı ve o yüzden 26 numarayı giyiyodu uğur gibi bişeydi yani onun için :) :) linderoth son yıllarda türkiyeye gelmiş en iyi ön liberodur bence avrupada bi maçta en fazla koşan oyuncu rekorunada sahiptir ayrıca kaç km olduğunu tam net hatırlamıyorum :) :)

makinacı

Quote from: ugur-acikgoz on Haziran 28, 2007, 02:53:41 PM
lincoln yıllık 7 milyon falan almıyor abi kimden duyduysanız yanlış biliyor bonservisi 5 milyon kendisi de 2.5 alıyo toplam 7.5 oluyo :) :) ilhan bjkye geldiğinde 26 yaşındaydı ve o yüzden 26 numarayı giyiyodu uğur gibi bişeydi yani onun için :) :) linderoth son yıllarda türkiyeye gelmiş en iyi ön liberodur bence avrupada bi maçta en fazla koşan oyuncu rekorunada sahiptir ayrıca kaç km olduğunu tam net hatırlamıyorum :) :)

uğur walla tebirk ediorum abi.tüm konulara girip yorumunu yaptın helal...

benim yıllık 7 milyon avro yu duyduğum yer kendisinin milliyet gazetesine verdiği röportaj dı. sonra ama adnan polat açıklama yapmış. "o kadar para vermeyiz. gökhan ünalı alacağız,ribery de dönecektir şeklinde..."
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

ugur-acikgoz

Quote from: lpfan659 on Haziran 28, 2007, 02:59:31 PM
Quote from: ugur-acikgoz on Haziran 28, 2007, 02:53:41 PM

uğur walla tebirk ediorum abi.tüm konulara girip yorumunu yaptın helal...

benim yıllık 7 milyon avro yu duyduğum yer kendisinin milliyet gazetesine verdiği röportaj dı. sonra ama adnan polat açıklama yapmış. "o kadar para vermeyiz. gökhan ünalı alacağız,ribery de dönecektir şeklinde..."

ribery bayern münihe transfer oldu ayrıca o davayı kaybetti gs artık riberyle gs ın bi ilgisi kalmadı :) :) gökhan ünalla gs resmen anlaştı gökhanda gelmek istiyo ama kulübü satmıyo bu hafta içi netleşecek durum yinede belli olmaz paranın açamadığı kapı yok :) :)

Roswegas

konular o kadar hızı değişiyoki yazıda başım döndü  :o :D

bu arada linderoth un rekoru 15000 km gibiydi sanırım ama sallıyo da olabilirim :D

ugur-acikgoz

Quote from: Roswegas on Haziran 28, 2007, 03:12:54 PM
konular o kadar hızı değişiyoki yazıda başım döndü  :o :D

bu arada linderoth un rekoru 15000 km gibiydi sanırım ama sallıyo da olabilirim :D
,

bencede sallıyon :) :)

mthnLP

bencede sallıyon 15000 km ne demek sen bilionmu :D. 15000 metre de de anlayalım

makinacı

Quote from: mthnLP on Haziran 28, 2007, 06:33:28 PM
bencede sallıyon 15000 km ne demek sen bilionmu :D. 15000 metre de de anlayalım

ne rekoru abi bu sorması ayıp?
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

Roswegas

ya normalde şampiyonlar liginde falan çıkıyo ya 8000 li 10000 li şeyler
ben onu km olarak düşündüm bian
bide biri 15 li bişeyler söylemişti bana

tabi 15000 km yi hayal bi an edince anladım hatamı :D

lp_ken_an

bu arada florya antreman sahasının ismi derwall antreman sahası oldu ilgililere kücük bi bilgi...

muzzy

ümit karanın fbye gitme ihtimali varmış..bizimkiler 800 bin euro veriomuş fb 2 milyon euro teklif etmiş..ümit de kararsız olduu için kalli antremana almamış..

a.q herife o kadar para verirseniz gider tabi..en sewdiğim forvetti bea gitmese bari =(