Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Galatasaray

Başlatan muzzy, Eylül 08, 2006, 04:11:31 PM

Previous topic - Next topic

madison

Alex: 6alatasaray kazandı ama futbol kaybetti...

Uğur boral: bizi ancak böyle yenebilirlerdi...

Fenerbahçe taraftarı: bu taraftar sizinle gurur duyuyor...

haluk ulusoy: gelen gideni aratmıyor,gözüm arkada kalmıyacak...

Darkshines

Quote from: madison on Şubat 28, 2008, 03:59:22 PM

Arda : Banane.

Lincoln : Banane.

Galatasaray taraftarı : Ulan Çakmaktaş'ı boşuna açmamışız hakkını verdiler yine. kim toplucak lan bunu ?

Avrupalı : Bunlar her küfür yediğinde kasıklara mı çalışırlar ?

ek olarak Hasan Şaş : Ah! orda ben olacaktımki..

LpNumB

Quote from: Darkshines on Şubat 28, 2008, 06:24:22 PM

Galatasaray taraftarı : Ulan Çakmaktaş'ı boşuna açmamışız hakkını verdiler yine. kim toplucak lan bunu ?

Abi süper demişsn hele Hasan Şaş olsa ciddi ciddi..

Heart Attack

Quote from: Darkshines on Şubat 28, 2008, 02:34:39 PM
hakem maçı katletmedi. kırmızılar doğruydu. katleden kendi kendini katletti.

harfi harfine katılıyorum . Hakemi bahane etmeye gerek yok. Galatasary hak ederek aldı bu maçı
sönüp gitmektense yanmak daha iyidir ...

Requiem

Kırmızı kartların hepsi doğruydu diyebilirim.. Ancak tek anlam veremediğim taç kullanırken top değiştirmenin sarı kart gerektirdiğiydi.. Bunun dışında hakemin kolay faul vermesi ve sarı kart gerektirmeyen bazı pozisyonlarda elini cebine götürmesi futbolu biraz gerdi.. Bunların dışında Fenerbahçe alehine tek bir kararı olmadı hakemin.. Lincoln'ün ilk sarı kartı hatalıydı.. ikinciyi neden gördü onu bilmiyorum.. Volkan top ıslak olduğu için topu değiştirdi.. topu değiştirmesi 1sn sürdü ancak sarı kart gördü.. Bu kadar da çemkirmemek gerek yani kendi kırmızı kartlarınıza..

İlk yarının son düdüğünün Volkan'ın kaleciyle karşı karşı kalmaya doğru koşarken çalındığını hakemin bizi tuttuğunu söyleyenlere hatırlatmak isterim bu arada.
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

muzzy

abi ne güzel anlatmışın herşeyi..gökhanın harekete nası sarı verirmiş..bizim volkana veriosa ona direk kırmızı bile verilir..hakem o pozisyonda saçmaladı..bazı sarılar gerçekten gereksizdi..bizi haksız duruma düşürdü..ayrıca luganoya kırmızı gösterdikten sora kendini affettirmek için çok üstümüze bile geldi..adam golümüzü bile kesti daha napsın..

bide eğer bu federasyon luganoyla volkan a adam akıllıo ceza vermesse direk kendini göstermiş olcak..görcez bakalım..biri hakemi biri lincoln ü linç etcekti nerdeyse oha dedim artık..

madison

Quote from: Darkshines on Şubat 28, 2008, 06:24:22 PM

abi siz 6-0 yendiğimiz maçta bile biz daha iyi oynadık diyen bi topluluksunuz ben kime laf anlatıyorumki?!

lp_mike_chester

sen başka maçı izlemişin galiba volkan demirel e gösterdiği kart doğru  kırmızı kartlar doğruysa nie haftanın en düşük puanını aldı sorarım sana ???(haftanın en kötü hakemi secildi)
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

muzzy

hakem iyiydi diyen kim kardeşim dioruz zaten gereksiz kartlar gösterdi die..ama sen volkana gösterdiği kart haksız diosan benim sana dicek bişiyim kalmadı zaten..adamı bıraksalar lincoln ü yicekti allahın ayısı..4 maç da ceza yicek büyük ihtimalle..bişi yapmadığı için..hey allaım ya..

Requiem

İsveç basını "kavgacı türkler yine iş başında" başlığını atmış.. "İsveç maçında da soyunma odasına sıkıştırılan İsveç milli takımı zor durumda kalmıştı ve yine baş rolde kaleci Volkan vardı".. yazısı ile devam ediyor..

Fb-Gs yi bıraktım Türkiye adına bi rezillik.. Hala facebook da orda burda Volkan Lincoln 'ün ağzını kırmalıydı.. ben olsam tüm takımı döverdim.. gibi konular ve yazılar mevcut.. yazık yahu..

lp_mike_chester

Quote from: muzzy on Şubat 29, 2008, 04:50:06 PM
hakem iyiydi diyen kim kardeşim dioruz zaten gereksiz kartlar gösterdi die..ama sen volkana gösterdiği kart haksız diosan benim sana dicek bişiyim kalmadı zaten..adamı bıraksalar lincoln ü yicekti allahın ayısı..4 maç da ceza yicek büyük ihtimalle..bişi yapmadığı için..hey allaım ya..

senin okuma gıtlığın var galiba bak bakim ne yazmısım ! ! ! iyice oku sonra  gel yanıma
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

Requiem

tamam gerginlik yaratmayın.. yanlış anlaşılmalar olmuş.. bu arada "gıtlık" değil "kıtlık"

raines

ben bu sporu kaldırıyım mı toptan lan öle daha iyi olur sanırım
ayda yılda bir giriyorum ondada kavgalara tanık oluyorum hahah
nys 1 ay sora girdiğimde yine kavga varsa kapıcam tümden sporu  :)

blackgirl52

biz yennce hakem suclu fener yenince hakkıyla aldı oh vallaa ne dünyaa ???
FrEe LiKe a cAt

Requiem

Quote from: blackgirl52 on Mart 01, 2008, 09:02:12 PM
biz yennce hakem suclu fener yenince hakkıyla aldı oh vallaa ne dünyaa ???

Biz ne diyoruz sen ne diyosun