Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

robert gregory bourdon

Başlatan black_ece, Eylül 08, 2006, 04:22:57 PM

Previous topic - Next topic

sanmm

bence chezden sonra en yakışlısı rob- ;D ben bunuda çok seviyorum ya :D
...yok işte...

I_am_free

ben ençok robu seviyorum ya:)

folligue

Quote from: Requiem on Temmuz 04, 2007, 01:32:10 AM
Quote from: folligue on Haziran 24, 2007, 06:25:08 PM
nerde yapıyo söylesene bi atraksiyon yapılacak parca cok o konuda süpen olmasın en azından What i've Done'nın solo bitimine biseyler koyabilirdi daha hızlı yapılacak...ya daha bissürü sarkı varya önceki albümlerdede tık yok zaten...Rob işe yaramaz ama karizması kurtarıyo o ayrı...

Franz Ferdinand gibi bi grubun solo atması ne kadar garip kaçarsa Rob'un da o kadar kaçar..
Abi bak adamın kac albümünü dinledim adamın hic bi zaman double stroke kullanıpta atak yaptıgını görmedim...Adam sadece bütün albümlere göre iki sarkıda ride kullanıyo...Ya siz kendi kategorisinden örnek veriyim bak POD'ye bak KoRn'a bak Lostprophets'e bi kıyaslayın sizde ezikliği göreceksiniz...Ama ne diyim yinede adam azda olsa bütünlüğe uyuyo yani...Hakkını fazla yemek istemem ama bu kadar senesini müziğe vermiş bir davulcuya yakısacak seyler yapmıyo...
In the brightest hour of my darkest day
I realized what is wrong with me
Can't get over you. can't get through to you
It's been a helter-skelter romance from the start
Take these memories that are Haunting me
Of a paper man cut into shreds by his own pair of scissors
He'll never forgive her...

Littleches

Quote from: folligue on Haziran 24, 2007, 12:29:37 PM
abi değil ya vallaha değil...ya bi tane atraksiyon yok böyle bi heyecanlanıcak yeri yok baterinin ya...sadece in pieces'te soloya gecmeden önce küçük bi kick atraksiyonu sıkıştırmıstır baska hic bisey hosuma gitmedi albümde...

İnan herkes senin gibi düşünüyorda olabilir veya tam aksini de düşünüyo olabilir. Şimdi şöyle çalan davulcu Linkin Park gibi bir grubun davulcusu olduğu için pek atraksiyon yok bu doğru. Fakat şöyle de bişey var Linkin Park tek porte'ye bir riff yazıp onunla tüm parçayı taşıyan bir grup dolayısıyla 3 mısralık bir riff'e uyduracak davul'da zor. Kaldı ki zaten albüm'de duyamassın çünkü sıradışılık geçti artık. Ne kadar iyi bir davulcu olsada tecrübesi çok fazla yok. Mesela Chris Adler adam 9 yaşından beri davul çalıyor şimdi oyuncak gibi oynuyo davulla haaa bakma Rob gayet iyi bir davulcu fakat Linkin Park'ta Rob , Rob olamıyor (: Yani bu işin açığı arkadaş Rob Linkin Park'ta çalmaya devam ettiği sürece daima körelicek. Heee birde ısrarla atraksiyon yok demişsin bunada katıldığımı söyledim fakat dikkat edersen her konserde Rob birebir çalmaz konserlerde genelde atraksiyon yapar. Birçok Somewhere I belong'ta çok harika ataklarını gördüm Rob'un. Dikkat etmek gerek sadece kayıtlara yönelme (:
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

chaz_lp

LP nin chaz mike ve joe dan sonraki en sempati beslediğim üyesi(chaz ve mike kadar deil ama...) :)

Zaknafein

Mike' söyleyin Rob'u kovsunlar folligue'yi alsınlar gruba.
O da rahat etsin,biz de.

haruka

ya bu arad aklıma geldi de rob un kardeşi dehsey yakısıklı bişi aktor sandım ama diilmiş ya fotosu bende war ama nası koncagını bi türlü anlayamadım ben :(

black_ece

haruka

sanırım benim beceriksizliğim (bu msjda buraya olmadı:))

folligue

Quote from: Zaknafein on Ağustos 24, 2007, 05:37:17 PM
O da rahat etsin,biz de.

bencede abi :D

Littleches haklısın abi aynı dediğin gibi...ama yinede canlı performanstaki o atakları pek abartma...eminim yapabildiği son seviye odur...ya zaten robu bırak bütün elemanlar aynı senin dediğinin kurbanı olmus durumda yani...bass dısındakilerin hepsi gerceği söylemek gerekirse hic ic acıcı değil yani...klavyeye falan baksanıza ya...
In the brightest hour of my darkest day
I realized what is wrong with me
Can't get over you. can't get through to you
It's been a helter-skelter romance from the start
Take these memories that are Haunting me
Of a paper man cut into shreds by his own pair of scissors
He'll never forgive her...

Littleches

Quote from: folligue on Ağustos 25, 2007, 08:04:17 PM
Quote from: Zaknafein on Ağustos 24, 2007, 05:37:17 PM
O da rahat etsin,biz de.

bencede abi :D

Littleches haklısın abi aynı dediğin gibi...ama yinede canlı performanstaki o atakları pek abartma...eminim yapabildiği son seviye odur...ya zaten robu bırak bütün elemanlar aynı senin dediğinin kurbanı olmus durumda yani...bass dısındakilerin hepsi gerceği söylemek gerekirse hic ic acıcı değil yani...klavyeye falan baksanıza ya...

Sanmıyorum son seviyesinin o olduğunu çok ritmik bir solo olmasa da bleed it out'ta iyi bir solo attı Rob ilk defa solo attığını gördüm. Ama standartları yüksek bir davulcu değil zaten mazlum bi adam rob şarkıyı veriyolar oda giriyo kayıda rob böyle doğaçlama da yok. Eminim ki bleed it out solosunun nasıl gideceğini konserden önce kurguladı.
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

nsa_mike

ayrıca annesi aerosmitin bi üyesinin eski sevgilisi
;)

kahramanım benim...:D

[lp]_endLeSs

Bravo Germany 'de yazanlara göre Rob LP Fan Sitelerini gezmeyi çok seviyormuş ve bunu yılda 1 kere yapmıyomuş...neredeyse hergün fan sitelerine girip bakarmış

almancanız varsa bkz.
http://www.lpinside.com.br/galeria/albums/userpics/100_6847.jpg

nsa_mike

saçmalamayın beeee rob çok iyi mike kovmasın rob'u
:'(

kahramanım benim...:D

black_ece

he zaten follig dedi diye mike rob u kovcaktı =)