Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

LP biyografi

Başlatan shimy, Eylül 08, 2006, 04:35:39 PM

Previous topic - Next topic

mustapha

saol arkadaşım

uNReLiEveD

tşkrler shimy...

lp_mike_chester

ya LP Tabikide nu-metal  yapıoo gerisi  boş yaaa .....
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

uNReLiEveD

nasıl tek nu-metal yapıyo diyip gerisi boş verilir mi... bnce grubu iyice tanıyabilmek için grubun biyografisini de az çok bilmen lazım

§ïяĝαиα

melis haklı...lp sadece nu-metal yapmıyo ki...o bi sentez...direk nu-metal yapıo diyip kestirip atma bence...
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

THeDarkneSS

nu -metal 'in diğer bir adıda RAPCORE 'dur...

sceptical

ya tabiki de sadece nu-metal yapmıyor çoğu yerde LP altarnatif rock grubu gösteriliyor ama nu-metal onlara daha çok yakışıyor
Ölüm Bir Gündür O Günde Bu Gündür...

LinkinPaRock

LP rock.metal falan değil.. ;D ::) ((ya mp3lerde bile rock grubuna giriyo ;D ;D))
LinkinPa-Rock-

^LinKiN!ParK^

Tşklerrr

ölü gelin

Quote from: LinkinPaRock on Haziran 02, 2007, 09:04:06 PM
LP rock.metal falan değil.. ;D ::) ((ya mp3lerde bile rock grubuna giriyo ;D ;D))
avrille aynı kefeye koyuyolar ya bunları o da rock yapıyomuş ya :D

chester_999

ya arkadaşlar bi bunu hiç duymadım yeni üye oldum buraya acaba bilen varmı singleleri nedir???

linkinpark7227

öle bi hal alacak ki linkinpark metalica gibi bir devi de geride bırakacak..

black

demek hybrid theoryyi mike çizde ha vay anasını

shimy says: mesajlarınızın hepsini büyük harfle yazmayınız...

ozi_lp

metal rock istediğini istediği zaman çalar birinde bağlı kalmak doru deil  işaretinide istedği gbi yapar bunlara bakılarak tarzını sorgulayamazsın şarkılarıdır önemli olan

lnknprk--16

eet güsel bi sunum olmuş... takip edenler bunu bilir daha çıktılarında ben doğmadım ama:D yinede bilioruz öğrenmeyene ayıp olsun!!! tebrikler...

ozi_lp sana katılıorumm... mesela sokakta o dkr çok eleştir yapan avr ki dinledii şarkıyla kıyafet uymuo denilio halbuki çok da bağımısz deil yinede bi rockçının olabilicei bi durum... şarkıyla kıyafet aynı orantıda olmalımı:?

lütfen ard arda mesajlar yollamayınız eklemek istediğiniz bilgiyi değitir seçeneğini kullanarak ekleyiniz     shimy
LNKNPRK--