Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Formula 1

Başlatan muzzy, Eylül 08, 2006, 04:44:45 PM

Previous topic - Next topic

beanlie

tek umudumuz massa :D

immortal

alonso-hamilton-massa   gerisini salla   kimi r. 16. başladı 8. bitirdi.
I CAN'T SEE THE MEAN OF THİS LİFE

lp_ken_an

aldı baslarını gidiolar alonso ile hamilton 38 er puana cıktılar takımlarda fark bayagı acıldı..

Mr. MeTaLkiSS

Alonso ve hamilton yıprattı =]
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

muzzy

Kimi yine bayaa yükselebildi ama şampiyonluk umudum hiç kalmadı..her yarışta bi ayrı sorun çıkıor..sanmıyom böyle böyle yürüyeceğini..

lp_ken_an

daha cok erken ama kimi zıcsa sampıon olamaz..diyelim hamilton yada alonso dan birini gecti ya digeri?ümidimi kesmedim dıodum ama kestim artık

immortal

Formula 1 eski dünya şampiyonlarından Mika Hakkinen, Kimi Raikkonen'i Ferrari'ye geçmemesi ve McLaren takımında devam etmesi konusunda daha önce uyardığını söyledi. 1998 ve 1999 yıllarında Ron Dennis'in takımında art arda iki kez şampiyonluk yaşayan Fin pilot, İltalethi gazetesine yaptığı açıklamada, Raikkonen'in Ferrari'deki yeni atmosferle mücadele ediyor olmasından endişe ettiğini belirtti.38 yaşınaki Hakkinen, McLaren'dan ayrılmasından sonra 2002'de koltuğunu bıraktığı Raikkonen'i, takım değiştirmenin kendisi için iyi olmayabileceği konusunda uyardığını ifade etti. Haikkenen, "Ne yazıkki Kimi için yaptığım tahminler ortaya çıkıyor" dedi.

1990'lı yıllarda, Ayrton Senna'nın takımdan ayrılmasıla başlayan zorlu dönemde dahi sabırlı şekilde McLaren'la yarışmaya devam eden Hakkinen, "Dünya şampiyonluğunu kazanmak bir örümcek ağı gibidir. Ağı örmek için zamana ve ipliğe ihtiyaç duyarsınız" şeklinde konuştu.

Hakkinen, "Elbette, McLaren'ın son dönemde bazı sıkıntılar yaşadığı bir gerçek. Fakat McLaren her zaman kendini toparlayabilecek kapasiteye sahip bir takımdır" dedi.

Raikkonen'in muhtemelen, Ferrari'ye katılarak karşılaşacağı riskleri hesaplamadığını kaydeden Hakkinen, "Çünkü bu yıl onun için zorlu geçiyor" dedi.

Bu arada McLaren'ın aracını geliştirdiğini ve şampiyon olmasının çok sayıdaki ikincil faktöre bağlı olduğunu söyleyen Hakkinen, "Şampiyonada çok sayıda üstün pilot var. Dolayısıyla Kimi özel olarak kabiliyetlerine güvenemez" dedi.

muzzy

walla doğru demiş..eskiden oydu zaten adamım...güzelim mercedes te dursaydın ya..hiç istememiştim ferrariye gelmesini..zaten önceleri de dedim mercedes in yeri her zman ayrıdır bende..özellikle görünüşüyle..keşke geri dönebilse..bu kırmızı arabayı sewemiyom ben :S ...hele bu sene iice bi iğrençleştirdiler..arka lastiği filan eski araba gibi gösteriyor..

immortal

Ferrari pilotu Kimi Raikkonen, Fernando Alonso'nun 15 puan gerisinde olmasına rağmen şampiyonluk şansının devam ettiğini söyledi.

Monaco'daki sekizinciliğinden sonra klasman lideri Alonso ile arasındaki puan farkı 15'e yükselen Raikkonen, şampiyonluk yarışının hala ortada olduğunu söyledi.

Raikkonen, kendisine ait web sitesinde yer alan açıklamasında, "fark o kadar da büyük ve durumum o kadar da umutsuz değil. Çıkaracağımız birkaç iyi yarış ve rakiplerin birkaç kötü yarışı görüntüyü tamamen değiştirir" dedi.

Ferrari'nin Fin pilotu bitime iki yarış kala 15 puan geride olsa şampiyonluk şansının tükendiğinden bahsedebileceğini ancak hala koşulacak 12 yarış olduğunu vurguladı.

Son iki yarışta iyi sonuçlar alamadığını ifade eden Raikkonen, "kalan yarışlarda en iyi sonuçları elde etmek için uğraşacağım. Sezon sonunda da nerede bitirdiğimize bakacağız" dedi.

2007 sezonuna ve Ferrari kariyerine Avustralya'da elde ettiği birincilikle başlayan Kimi Raikkonen Malezya ve Bahreyn'de üçüncü oldu, İspanya'da ise finiş göremedi.

Formula 1'de sezonun altıncı yarışı Kanada Grand Prix'si 10 Haziran'da Montreal'de koşulacak.

off offf bilmiorum ümidim<hem var hem yok ümtilenesim gelmio sonra kalıorum öyle ortada ???geçen senelerde mclaren şamp olamadı,bari bu senede ferrari olsunda artık ben de sevineim cnm yeter.. :-\

lp_ken_an

lan bu hamilton napıyor helal walla!!
Kanada Grand Prix'si sıralaması

1 Lewis Hamilton McLaren-Mercedes 
2 Nick Heidfeld BMW   
3 Alexander Wurz Williams-Toyota   
4 Heikki Kovalainen Renault   
5 Kimi Räikkönen Ferrari 
6 Takuma Sato Super Aguri-Honda 
7 Fernando Alonso McLaren-Mercedes
8 Ralf Schumacher Toyota   
9 Mark Webber Red Bull-Renault   
10 Nico Rosberg Williams-Toyota   
11 Anthony Davidson Super Aguri-Honda   
12 Rubens Barrichello Honda

immortal

ben böyle yarış izlemedim 1-2 sezondur.şaşkınlık içerisinde kaldım.kubica çok korkuttu ya off çok fenaydı.izledikçe bi tuhaf oluom.yarışada sürekli safety car ın girmesi(4 kere) yarışı yavaşlattı ve seyrini deiştrdi.massa felan ihraç edildi.alonso nun frenlerde sorun vardı sürekli arkadan kaymada yaşadı.bide tabi pist kirliydi.10 araç yarış dışı kaldı.sato nun alonso yu geçişi harikaydı haha..hamilton ciddi ciddi iddialı oldu herif ya.neyse alonso nun balonsoluğunu ortaya çıkarışı içim hamiltona minnettarım.

lp_ken_an

ben yarışı izlemedim massaya noldu?

gokhan

Quote from: lp_ken_an on Haziran 11, 2007, 05:08:30 PM
ıhrac edılmıs yukardakı yazıyı ıyı okursan =)

lp_ken_an

Quote from: gokhan on Haziran 11, 2007, 05:22:29 PM
Quote from: lp_ken_an on Haziran 11, 2007, 05:08:30 PM
ıhrac edılmıs yukardakı yazıyı ıyı okursan =)
sorumu şöle  degiştireyim ihrac edildigini okudum..
massa ne yaptıda ihrac edildi?
neyse cvbmi aldım gerekli yerden sagolun yeniden
haklısın ama gökhan ya sorum anlaşılır olmamış :)

gokhan

neyse ya onemlı dııl =) ama gercektende anlasılır olmamıs :)