Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Formula 1

Başlatan muzzy, Eylül 08, 2006, 04:44:45 PM

Previous topic - Next topic

mthnLP

ülen McLaren otomobili değiştirmezse şamp. asla olamaz. Renault'nun otomili bence süper.en dayanıklısı.

immortal

sen geçen sezonda kaldın galiba mthnLp :D:D dediklerinin şu sezonla alakası yok yani:P

Alonso, F1 kariyerine müthiş bir başlangıç yapan çaylak takım arkadaşı Hamilton'a gösterilen yoğun ilginin kendisini rahatsız ettiğini söyledi:

İspanyol radyo kanalı Cadena Ser'e konuşan Alonso, "ilk günden beri McLaren'de kendimi çok rahat hissetmedim. Bir İngiliz takımındayım ve takım arkadaşım çok başarılı bir İngiliz" dedi.

"Takımın tüm yardımı ve desteği ona vereceğini biliyordum" diyen İspanyol sürücü bu durumu anladığını ve şikayet etmediğini belirtti.

Şu ana kadar koşulan altı yarıştan ikisini ve kazandığını ve dört kez podyuma çıktığını vurgulayan Alonso, "kesinlikle sezon sonuna kadar şampiyonluk yarışının içinde olacağım" dedi.

Son iki yılın dünya şampiyonu, kendi başarılarına göre Hamilton'ın başarılarının takım elemanlarında daha büyük bir sevinç yaratıp yaratmadığı sorusuna, "evet biraz öyle olduğunu hissettim. Ama sonuçta bu bir İngiliz takımı ve durumu anlıyorum" cevabını verdi.

Vodafone McLaren takımının 22 yaşındaki İngiliz pilotu Lewis Hamilton geçtiğimiz Pazar Kanada GP'sini kazanarak altıncı F1 yarışında ilk zaferine ulaştı. Çaylak pilot, klasmanda Alonso'nun sekiz puan önünde ve ilk sırada yer alıyor.

haha zırlamaya sızlanmaya başladı.kıvır kıvır balonso.hamiltonla uğraş bakalım:D
I CAN'T SEE THE MEAN OF THİS LİFE

damnedsouL

ben McLaren ve kimi hayranıydım ama kimi bana kalleşlik yaptı... ferrariye gittii ;D schumiden ve ferrariden nefret etmişimdr hep... kimi den oncede hakkinen i tutardm... artık hamilton... :D
Ne AsK VaR ne MuTLu SoN VaR...bUz gBi SüPPpERR bi yaNLıZLıK vAr... :)

Roswegas

aynen 

kimi yi çok severim ama ferrariden nefret ediyorum nedense

ah bee ne güzeldi mclaren deyeknki arabası, burda da ilk mesajında var başlığın.çok güzel yaa

immortal

BMW Sauber, Kubica'yı kontrolden geçiren FIA doktorlarının Polonyalı pilotun Pazar günü koşulacak ABD Grand Prix'sine katılmasına izin vermediğini açıkladı.

Indianapolis'te Kubica'nın yerine takımın Alman test pilotu Sebastian Vettel yarışacak.

Kubica, geçtiğimiz hafta sonu Kanada yarışında 290 kilometre hızla giderken duvara çarpmış, korkunç kazadan sağ olarak kurtulmuştu.

FIA kararının kendisini hayal kırıklığına uğrattığını ifade eden Kubica, "ama buna saygı duyuyorum. Montreal'den bu kadar kısa süre sonra geçireceğim olası bir sarsıntının çok kötü sonuçlar doğurma ihtimaline karşı bu kararı aldılar" dedi.

BMW'nın motorsporları şefi Mario Theissen, Robert Kubica'nın 1 Temmuz'daki Fransa Grand Prix'sinden önce bir kez daha kontrolden geçirileceğini söyledi.

3 Temmuz'da 20 yaşına girecek Vettel, Pazar günü Indianapolis'te yarışacak en genç pilot olacak.

Kariyerindeki ilk F1 yarışını dört gözle beklediğini belirten Vettel, "ama bunun daha değişik şartlarda olmasını isterdim. Kaza geçiren bir takım arkadaşınızın yerini almak hiç hoş değil" dedi.   

lp_ken_an

2009 tan itibaren Hindistanda da olucakmıs yarış.

bu arada son yılların en ciddi kazası dıyorlar kubicanın kazasına, adam yüksek güvenlik önlemleri sayesınde kurtulmus..

ölü gelin

off ben varya kubicanın kazasında heyecandan koltuğun tepesinde buldum kendimi şanslı piçmiş valla iyi kurtuldu
bu arada burdan tüm insanlığa şu duyuruyu yapayım artık raikkoneni desteklemiyorum :( aptal herif şu dünyada tek eğlencem çocukluktan beri takip ettiğim tek spor olan formula 1 den soğumama neden oldu ben onu artık sabah programlarında polemik yaratırken görmek istiyorum :D

muzzy

oha yasmin  naptın yaw...ne kadar benim de şamp ümidim kalmasada bırakmak da olmaz yaw..

shimy

ayy sıktı artık bu yarış iyice raikkonenin mallığını izler olduk altında kız gibi araba var ama 5. oluyor höh yani :L
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

immortal

yaaaaaaa yetti lan pöfff.yine mclarenler ilk çizgide.alonsoyu geçio ya en azından ona seviniom.ya ama kimi r. nin pilotajından şüphe etmemde eh işte her haltta pilotajla olmuo dimek.ühü ya

ölü gelin

Quote from: muzzy on Haziran 16, 2007, 06:58:35 PM
oha yasmin  naptın yaw...ne kadar benim de şamp ümidim kalmasada bırakmak da olmaz yaw..
dünkü sıralama turlarından sonra da aynı şeyi düşünüyormusun kanka ya :D

Mr. MeTaLkiSS

Hamilton + Alonso şüphesiz son yarışların tamamında ayar verdi ferrari için üzücü ve çewirmesi zor bi durum..
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

ölü gelin

raikkonen artık kokain kullanmayı bıraksa iyi olacak yoksa bu sezonun sonunda karting yarışlarında bulacak kendisini bu arada alonso da iyice hamilton u kıskanmaya başladı tabi yemedi ikinci pilot olmak inek herif :L
adam 13 yaşından beri mclarende eğitim alıyo sana mı yedirecek birinciliği allahın pastırması :D

AplaceForMyHead

ben aslında fanatik bi McLaren hastasıyım bu yüzden de seffmediğim alonso yu bile mclarene geldiği için sefmeye başladım ama hamilton bence alonso kadar iyi olduğunu kanıtladı...alonsonun bence bu kadar kıskanmaması gerekio hep 1.ci olcak diil ya dimi..?:D ama son yarışlarda McLaren de büyük bi çıkış war bence bu sene şampiyon olurlar...
i didn't create the the hell but the fire among is my work...

ölü gelin

saçmalıkta burda üç dört yıl üstüste hiç bir başarı elde edemeden sezonu bitirdi montoya gibi bir elemanı harcadı sonra bi çaylağı getirip birinciliğe oturttu falan filan
ya bende mc laren ciyim ama alonso gelince iş biraz boka bulaştı nerdeee eski hakkinen zamanııı hey gidi günler hey :D