Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Fenerbahçe

Başlatan tome3.mpq, Eylül 08, 2006, 04:48:46 PM

Previous topic - Next topic

selinkinpark

e hadi daha iyisini yapın da görelim fenerbahçeliinizi :)

chester94

yaparız,bizim işimiz bu,,bizi farklı yapan fenerbahçe yapan bu...

selinkinpark

tabi avrupadaki en rezil takımlarımızdan biri olarak farkınızı gördük ;)

chester94

evet bizde trömso yu gördük. ;D

beanlie

istanbul belediyesi çok iyi çalşıyorrr :D:D ya fener nerede ? :P :D

chester94

lütfen başka takımların galibiyetleriyle tatmin olmayalım.takımızın gücü yetiyorsa kendimiz yenelim. dimi?

beanlie

başka takımın galibşiyetiyle tatmin olmuyorum bn belediye sporu tutuyorum :D we bu arada  fener kime yenilse hep oyuncular maçı ciddiye almadı oluyor nedense...

chester94

öle tabiki,aksi takdirde kimse fenerbahçe yi yenecek kadar güçlü olamaz.

selinkinpark

tamam anladım sen bu topicte kendini tatmin ediyosun  :)
ha yenemez haklısın tamam sausasuahsauhsa:D

chester94

sende konuşmayı çok seviyosun.baksana avatar ına selin nazlı dilarayı bile sadece sen konuş diye ağızlarını dikmişsin.

Mr. MeTaLkiSS

Neyseki tansu insanlık sıkıntısı çektiğini kabul etmiş.. Hayır çok gülüncüme gidiyo ya nası debeleniyo nası çırpınıyo kendi kendine zavallı. Sanki uefa kupasından bahseden fln olmuş yazdığı mesaja bakan da üstte bi galatasaraylının uefa kupasını almasıyla övündüğünü sanar =] Diğer lafları safsata zati yine kendi çapında bişiler oluşturmuş.. Ya bu tansu konuşunca gülüyorum ya harbi eğleniyorum süper saçmalıyo ne kompleksli herif.. =]
Quote from: chester94 on Ağustos 11, 2007, 08:35:18 PM
öle tabiki,aksi takdirde kimse fenerbahçe yi yenecek kadar güçlü olamaz.
Bu adamın da kendi kendini kandırması aşırı mizahi açıdan yüksek kapasiteli gelmeye başladı.. Yiğit bu adam banlanırsa ben de bırakırım siteyi adam eğlence katmış abi siteye şenlendirmiş.. Her foruma bi tane lazım bunlardan bak ciddi sölüorum.. Gülüyoruz olm fena mı bak ben gülüyorum selin gülüyo yasemin gülüyo adam iyi yani =] Yeni çalışmalarını merakla bekliyoruz Chester94
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

chester94

ee artık eğlenmeye başladınız sizde.fenerbahçe nin üzerinizde oluşturduğu hakimiyet ve psikolojik baskı farklı duygular hissetmeye itti sizi.yenil üzül,yenil üzül nereye kadar.ee artık yenilgi kaçınılmazsa zevk alıcaksın.haksız değilsin yani.

muzzy

..........................................................................

kimi adam alır ezilir KİMİ adam alır 4ler... :D :D :D :D :D

Turkcel Süper Lig heeeep böyle geçsin :D :D :D :D :D

black_ece

yani hala tartışıyosunuz ya bu böyle giderse bir süreliğine fener-bjk-galatasaray başlıklarını kitlicem o olucak :L:L:L:L
şimdi sakin sakin yorumlarınıza devam eder misiniz lütfen !!!???

Mr. MeTaLkiSS

Quote from: chester94 on Ağustos 12, 2007, 06:23:00 PM
ee artık eğlenmeye başladınız sizde.fenerbahçe nin üzerinizde oluşturduğu hakimiyet ve psikolojik baskı farklı duygular hissetmeye itti sizi.yenil üzül,yenil üzül nereye kadar.ee artık yenilgi kaçınılmazsa zevk alıcaksın.haksız değilsin yani.
Saol çok anlayışlısın ya =] Hep yeniliyoduk hep üzülüyoduk artık hepimize yeni bi umut doğdu.. SEN!! Sayende çok gülüyoruz eğleniyoruz abi zavallı garibanları güldürüyosun fln allah senden razı olsun..
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!