Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Fenerbahçe

Başlatan tome3.mpq, Eylül 08, 2006, 04:48:46 PM

Previous topic - Next topic

InnOCenT_SiNNeR

abi ben de fenerbahceliyim ama bu kadar abartmaya gerek yok
futbol centilmenlik oyunu bana gore ama bunu cok abartanlar oluyo
goruyoruz tribunlerde olayları

lp_mike_chester

ve fenerbahçemiz şampiyonlar liginde bu aksam saat 19:00 da kuralar çekiliyor...
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

gokhan

ewet gercketende artık sampıyonlar lıgındeyız bakalım dewamı gelıcek mı, zor ama =)

blind_clown

rakipler belli oldu..
inter,psv,cska moskova
http://www.superteklif.com/Main/SuperUyeFormu.aspx?bid=d0336f05-3d53-451a-acff-b220f20f24f7
tıklayın ve oturduğunuz yerden sadece mail okuyarak para kazanın hem de bana kazandırın=)

Doqqyjuice

dun ki mactan sonra olmus dedirtti bana takım... yani istikrar hala yok ama... olur biseyler bu sene...
Remember remember the nineteenth of November...

lp167

süper kura abi.beşktaşın daha kolay ama.bizmde kolay.en kötü 3. oluruz.

gokhan

umarım bısıler yaparız artık...

neverforgivenangel

valla ben bu gurupta bu oyunumuzla o kadarda ümitli değilim açıkçası..ama ölümüne bu sevda bitmez asla

Ra[P]uNzEL

arkadaslar onu bunu bırakın bos yere konusonuz laga luga hepsı sız bır kez uefa kupasını aldınızmı?yok...4 kez aynı yıl üst üste şampiyon oldunuzmu?yok...daha ne anlatıonuz marıfetlerınızı bırde banlanan arkadas cewap wermek istiodum ama iş isten gecmıs :D :D o demıs fener olsa alamazdnız dıe uefa kupasını sızın gucunuzun on katı adamlarla mac yaptık real madrıd barcelona arsenal bunlara penaltıyla frıkıkle gol goldur topu ellerıne baglayıp gondemedıkmı alı samı yen ın cehennem adlı kapısından ee daha ne uzatıonuzz yyaw bırakın bu ıslerı abii roberto carlosu almak la iş bitmio gecmısıde bırak gecen senede alı samıyende necatının 2 goluyle dewırıp elıınıze bez tutsturm gondermedıkmı sız hıc bayrak dıkdınızmı sahanın ortasına yokk...işte farkımız yanlıs hatırlamıosam prekazzi kadıkoyun ortasına sampıyon odlugmuz gece dew gbı galatsaray bayragını dımıstı ıste bayrak bu bır turk bayragı bıde galatasaray gerısı sındy nın masallarından farkı yokk!!

(-----DEAD İN THE LİFE AND ME DEAD-----)
hayat sonsuzlukla başladı,bitti...
!!DeWiL AnGeL!!Lq!!

ebru_91

fenerbahçe topicie atılıcak mesajmı bu ya güldüm okurken ...
cursedprincess

lp_mike_chester

fenerbahçe bu gruptan belki lider bile cıkabilir...

gokhan

Quote from: baterist12 on Eylül 02, 2007, 11:12:02 PM
arkadaslar onu bunu bırakın bos yere konusonuz laga luga hepsı sız bır kez uefa kupasını aldınızmı?yok...4 kez aynı yıl üst üste şampiyon oldunuzmu?yok...daha ne anlatıonuz marıfetlerınızı bırde banlanan arkadas cewap wermek istiodum ama iş isten gecmıs :D :D o demıs fener olsa alamazdnız dıe uefa kupasını sızın gucunuzun on katı adamlarla mac yaptık real madrıd barcelona arsenal bunlara penaltıyla frıkıkle gol goldur topu ellerıne baglayıp gondemedıkmı alı samı yen ın cehennem adlı kapısından ee daha ne uzatıonuzz yyaw bırakın bu ıslerı abii roberto carlosu almak la iş bitmio gecmısıde bırak gecen senede alı samıyende necatının 2 goluyle dewırıp elıınıze bez tutsturm gondermedıkmı sız hıc bayrak dıkdınızmı sahanın ortasına yokk...işte farkımız yanlıs hatırlamıosam prekazzi kadıkoyun ortasına sampıyon odlugmuz gece dew gbı galatsaray bayragını dımıstı ıste bayrak bu bır turk bayragı bıde galatasaray gerısı sındy nın masallarından farkı yokk!!
bız bu muhabetlerı cok yaptık arkadasım gs lıysen kednı tpocınde bunları yaz bız suan baska bıslerden bahsedıyoruz...

lp_mike_chester

al bendende o kadar...

Ra[P]uNzEL

Quote from: lp_mike_chester on Eylül 04, 2007, 10:48:47 AM
al bendende o kadar...
eywallah lig sonu kım ak koyun kara koyun gorulcek

(-----DEAD İN THE LİFE AND ME DEAD-----)
hayat sonsuzlukla başladı,bitti...
!!DeWiL AnGeL!!Lq!!

orrk

fenerbahçe taraftarı küfürbaz diye bi genelleme yapılmaz dostum.her insan bir olmaz ayrıca küfür etmeyen bi kulübün taraftarı var mı?
sert ol taviz verme ().R.r.l<.