Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Fenerbahçe

Başlatan tome3.mpq, Eylül 08, 2006, 04:48:46 PM

Previous topic - Next topic

muzzy

tartışma olmadıkça kovamassın abi...millet düzgün sölemiş..sende karşılığını ver ozman..kovmaya kalkma hemen..

gokhan

hadı bakalım dewam edın... :twisted:

LP_GİRDABINDAYIM

tek sebebım sensız fb kutlııım senı :razz:
METAL HANÇER GİBİ GİRER BEDENE
SAPLANIR KALIR DAMARDA
AKAR GİDER KARANLIGA
SİYAH KANINLA...

muzzy

Quote from: LLPP_GİRDABINDAYIZ on Mart 02, 2007, 02:35:13 PM
tek sebebım sensız fb kutlııım senı :razz:

ne demek istedin yaw..ben bişi annamadım :S

Mr. MeTaLkiSS

onun zati pek dedikleri anlaşılmıyo :D limp bizkit topicine de öyle bi daldıydı anlamsız bişeyle kiti yeyip kaldıydım öyle nedyo len bu diye :D
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

gokhan

buda bızım en guzel 100 yıl marsımız ban gore en guzel mars :D
[youtube=425,350]Gm0oywWaqIo[/youtube]

C.o.HaN

yaa zatenn fener olmasa  bu ligin tadi cikmazdiiii diimi ama arkadaslar;D;D;D;d
iki arada bi deredeyim iki ileri bi geri gozumu actim ama nafile artik birakin pesimi bana catmayin.. iste kaderim buya goren adam bi ruya bu karanlikta yolumu bulamassam gozumu kapatirim tanrimla konusurum ben halaluyaaaa ....

muzzy

orası doğru...ona bişi diemem bizsiz siz sizsiz biz olamayız...

bu arada bu koyduğun marş iğrençmiş..güzel olsa güzel derim bak..

gokhan

Quote from: muzzy on Nisan 04, 2007, 05:14:11 PM
orası doğru...ona bişi diemem bizsiz siz sizsiz biz olamayız...

bu arada bu koyduğun marş iğrençmiş..güzel olsa güzel derim bak..
ewet aslında guzel dııl ya gercekten de gyzel dııl...

lp_mike_chester

FENERBAHÇE Cumhuriyeti bambaşkadır herkes diyor atatürk gs li bjk li ama sunu herkes bilioki o fenerli ......  benim için fenerbahçe 1.planda LP ise 2.planda dır ;D ;D ;D

ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

muzzy

ulan önce Atatürk'ün adını düzgün yaz..sonra takımından bahset..takımının adını büyük harfle yazmasını biliyon..wede kim nederse desin Atatürk asla takım tutmaz..öyle bi saçmalığı öyle bi adamdan nası bekliyonuz şaşıyom..hiç aklınız eiryomu ben şu takımlıyım diyeceği..tüm kulüpleri ziyaret etmiştir..hepsiyle iyi anlaşmıştır ama takım tutmayı asla yapmamıştır yapması da beklenemez..ayrıca bu konuya nerden girdin onu da anlamadım.. >:(

ve de Türkiye de kendinizi ayrı bi cumhuriyet olarak görüyosanız bu da sizin ayıbınız ne diyim...

Biz Türkiye Cumhuriyeti Galatasaray Spor Kulübüyüz..!!

gokhan

Quote from: muzzy on Nisan 18, 2007, 10:38:11 PM
ulan önce Atatürk'ün adını düzgün yaz..sonra takımından bahset..takımının adını büyük harfle yazmasını biliyon..wede kim nederse desin Atatürk asla takım tutmaz..öyle bi saçmalığı öyle bi adamdan nası bekliyonuz şaşıyom..hiç aklınız eiryomu ben şu takımlıyım diyeceği..tüm kulüpleri ziyaret etmiştir..hepsiyle iyi anlaşmıştır ama takım tutmayı asla yapmamıştır yapması da beklenemez..ayrıca bu konuya nerden girdin onu da anlamadım.. >:(

ve de Türkiye de kendinizi ayrı bi cumhuriyet olarak görüyosanız bu da sizin ayıbınız ne diyim...

Biz Türkiye Cumhuriyeti Galatasaray Spor Kulübüyüz..!!
ya fazla buyutmeyın ya hem ATATURK konusunda bende muzyye katlıyorum bencede takım tutmaz...

elif_lp

ama damarına bastı muzzy nin :) gs deyince akan sular durur , ama Ata
2yı karıştırmayalım bu işe... derim ben.. ;)

..tell me what the fuck is wrong??

ousan

muzzy oradaki fenerbahçe cumhuriyetinin gerçek anlamda kullanılmadığını sende gayet iyi biliyosun.. saptırma lütfen.. :D

muzzy

olsun yine de hiç hoş bişi değil..nese zaten kendi kafalarına eseni söylüyolar kendi kafalarına eseni yapıyolar..