Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Fenerbahçe

Başlatan tome3.mpq, Eylül 08, 2006, 04:48:46 PM

Previous topic - Next topic

kuvvetmira 88

dgru ya laf atmamalıydım o lafı kllanmamalıydım yptık bı chıllık  onlara ozendım ıste pardon. ;)
KAYBEDECEĞİN HERSEYİN DEĞERİNİ BİL

gokhan

Quote from: kuvvetmira 88 on Mayıs 08, 2007, 06:32:14 PM
dgru ya laf atmamalıydım o lafı kllanmamalıydım yptık bı chıllık  onlara ozendım ıste pardon. ;)
sana da bu yakısır :D

tome3.mpq

ohooo bunlar ııce ıpı elınden kacırmıs nedemek bu ezık mezık lafları olmuo bal gıbı oluo sız fenerbahcelısınız ve lıgde sadece 1 takım dısında dostunuz yok oda bursa zaten sız orda jımlastıgı deıl tum lıgı yendınız haluk ulusoysuzu yendınız bejekemı ezıkdır ezıgın onde gıdenıdır 1 1 berabere kaldıkları şaıbelı maclarda fenerı ezdık derler (???) HUH ulan 2 sene oldu 2 senedırde turkıye kupasını hedıye aldınız babanızdan be jımlastık 6s de ole ama onlar uslu uslu oturuo zaten adam olmaya yaklastılar hele yokmu o vagon suratlı yıldırım demıroren ahaha anası bellı babası 150 = 50 yıl sonrakı besıktas sloganı

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

gokhan

2006-2007 sesonu sampıyonu FENERBAHCEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :D :D :D

lp_ken_an

tebrikler...

neverforgivenangel

bugünkü maç sonuçları itibari ile fenerbahçemizin şampiyonluğu kesinleşmiştir. hepimize kutlu olsun. inadına şampiyonuz.... bütün fenerli arkadaşlarıma en içten sevinçlerimi gönderiyorum...

kuvvetmira 88

100. YILDA GELEN SAMPIYONLUGUMUZ TUM FENERBAHCELILERE KUTLU OLSUN HER ZAMAN HER YERDE EN BUYUK FENERR  ;)

fenerbahce ŞAMPİYON olamaz dıyenler ıyı okuyun ŞAMPİYON FENERBAHCE INADINA FENERBAHCE EN BUYUK FENERBAHCE  100. YIL SAMPIYONLUGU HERKESE KUTLU OLSUN
KAYBEDECEĞİN HERSEYİN DEĞERİNİ BİL

gokhan

Quote from: neverforgivenangel on Mayıs 13, 2007, 09:27:27 PM
bugünkü maç sonuçları itibari ile fenerbahçemizin şampiyonluğu kesinleşmiştir. hepimize kutlu olsun. inadına şampiyonuz.... bütün fenerli arkadaşlarıma en içten sevinçlerimi gönderiyorum...
benden mutlusu yok benım mutlulugum fenerın sampıon olmasından dııl etreafımdakı bazı gs ve bjklıler yuzunden :D :D :D  sozum meclısten dısarı....haykırmakkkkkk ıstıyooooorrrummmmmm... :D :D

ben bırazzdan kendımı gecenın akısına bırakıcammmmmm :D :D :D

Requiem

İki başlıkta birden aynı konuyu konuşmaya gerek yok.. Şimdi Galatsaraylı olduğundan gıcıklık yapıyo demeyin =) Birleştiriyorum o yüzden..
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

gokhan

Quote from: Requiem on Mayıs 13, 2007, 09:38:27 PM
İki başlıkta birden aynı konuyu konuşmaya gerek yok.. Şimdi Galatsaraylı olduğundan gıcıklık yapıyo demeyin =) Birleştiriyorum o yüzden..
problem dııl ya koray :D

uNReLiEveD

FB nin şampiyon olduunu duyunca çok sevindim ben de...bugün zaten mutluydum.mutluluğuma mutluluk kattı desem yeridir... :)

muzzy

önemli olan 100.yılında ne yaptığın deil 100 yılda ne yaptığındır diyim anlayın siz onu..ne şereftir ki koca bi yüzyılda avrupada bi tek başarı bile yok..bırak başarıyı rezillikten başka bişey yok...bırakın bu 100.yıl saçmalıklarını..normal şampiyonluğunuz kutlu olsun dielim..

whiskas:)

tek yapacaınız kısa bir tebrik ve yerinize oturmak.. bu kıskançlıı (kıskançlık die nitelendiriorm ben bunları.. sizin koyacak başka bi adınız warsa buyrun) anlayamıorm.. çocukça..
futbol bu demek deil.. ben de fanatiim.. ben de oturur aalarım.. kavga ederim.. küserim.. giderim.. (bilen bilir) ama hiç bi zmn tebrik edilcek yerde "sizinde buyunuz yok.. şuyunuz yok.. nie seviniosunuz?" demedim.. bi takıma sevginizin uç noktalarını gösterirken dier takımlara olmasa da dier takımların taraftarlarına, onların sevinçlerine ve üzüntülerine saygı göstermek grktiini düşünüorm.. holiganlıın alemi yok!

Sevgili Fenerbahceli dostlarım.. 100.yılımızda çok yorulduk.. herşei aynı anda halletmeye çlştık.. olmadı.. ama 17. şampiyonluumuzu ligin bitimine 2 hafta kala ilan ettik! keşke bu şampionluk Avrupa'da olsaydı die geçmior deil içimizden.. ya da burda olacaktıysa bile Şükrü Saraçoğlu'nda evimizde yuvamızda olsaydı.. yine de, herşeye ve herkese raamen 100.yılımızdaki şampiyonluumuz kutlu ve mutlu olsun!

forfeit the game & stop the talk show!

Mr. MeTaLkiSS

eet biliyorum bana tokat bile atmıştı :D dostum olmasa elimde kalırdı ben kız mız dinlemem =] tebrik ettim ben msnde herkesi tek bi lafım bile olmadı kimseye eheh
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

muzzy

niye lafım olmucakmış..en doğal şey bi Galatasarıylının bunları sölemesi..

1 - senenin başında hedefimiz tüm kupaları almak diye lige başlayan..
2 - alamazsak bu kulübü dağıtır takımı bırakırım dien bi başkanı olan..
3 - ligin başında taraftarlarının her maçında yenilse bile yine yanında olacağına yemin edip geçenlerde şampiyonluk tehlikeye düşünce kendinize gelin yoksa desteklemiyecez diyen..
4 - şimdide çıkmış hiçbişey olmamaış bunların hiçbiri denmemiş gibi davranan kim???

bunun neyine sadece bi tebrik edelim..herşeyin üstünü örtmeyin hemen..!!