Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Duman

Başlatan unattended, Eylül 08, 2006, 08:42:05 PM

Previous topic - Next topic

lp_mike_chester

ewt açarsan sevinirim çünkü dinliyenler arasında bizde varız???
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

Sumween

Ahh ah, ben yine bu tarz mesajları sorgulamama taraftarıyım. Yani ha o cümle kurulmuş, ha ''mdsnbjvds'' denmiş, ikisi de içinde mantık bulundurmuyor bana göre :D

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

shimy

kızı dövecekler nerdeyse aç aç aç aç ::P napacanız canım kendince bi cümle kurmuş :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

raines

komik melodiler komik sololar.
bunların konserıne gıdenler genelde abaza erkeklerımız olmaktadırlar gıderler ordan kucuk kız dusurmek amaclı konserde eglenıomus ımajı verırler sen nerden bılıosun dıceksınız bu abazalarla cok gıtmıslıgım oldu zamanında. kendımı de gulmekten alı koyamadım sarkılarda. o kadar berbat ki gitar tonu gelmıor ınsanın kulagına bi vokal soluo ıste kendı capında dıerlerı amatör liseli gruplar gibi sölüolar işte. another brick in the wall ı yapmıslardı bı konserde o zamanlar sevıodum sarkıyı yeminlen sarkıdan soumustum. sarkı bıttı aa another brick in the wall ı sölüolarmıs demıstım hatta.
yukarda yorumlara baktımda bu adamlar muzık yapmayı bılıoolar cok ıyıler gıbı yazılar var. tamam saygı duyarım herkesın yorumuna ama sızde hıc mı kulak yok? yada daha müzikten cakar halde deilsiniz ilerde anlıcaksınız dıe klişe bi söz mü kullancam yine? bilmem ukalayım bu konuda cunku bu tip gruplara bunlar müzik yapmasını bılıor denılınce sinirlenıorm ama nyss tabı durum malum

Mr. MeTaLkiSS

Ağır konuşmuşsun tamamıyle aynı şekilde düşünmekteyim zaten önceki sayfalarda da söylemiştim.. Ya rockncoke'ta geçen sene çıktıklarında ölüyorum zannettim bir anda bi eller kollar atıldı boynuma fln tanımadığım kişiler beni zıplatmaya çalışıyo fln sdlkşfsdlşfksdlşfksdşl iğrençti. Açıkçası nefret ediyorum sewene saygım var ama çok iyiler müzik yapmayı biliyolar gibi şeyler söyleyenlere sanırım biraz gülüyorum =]
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

Sumween

Açıkçası bi açıklama da benim patlatasım geldi. Bi kere Duman, bence ''aa müziği mükemmel, bu grup çığır açıyo vs. vs.'' denebilecek bi grup değil, amaaaaa bir çok gruptan da iyi olduğu kesindir.. Türkiye'deki bi çok grup için geçerli aslında bu söylediklerim, hepsi kendi kulvarında tıngır mıngır gidiyor göze batan derecede iyi olanlar çok az.
Sonlara doğru açıklamam genelleşmiş olsa da başa dönüp Duman'la ilgili kısma dikkat edin siz...

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

lp_mike_chester

tek lafım halimiz duman olmuş...:):):)
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

gothic_lp

yhaa sefiom bu grubu  :D
¶¶¶____¶¶¶_¶¶¶__¶¶¶_¶¶¶__¶¶¶_¶¶¶_¶¶¶__¶¶¶
¶¶¶____¶¶¶_¶¶¶¶_¶¶¶_¶¶¶_¶¶¶__¶¶¶_¶¶¶¶_¶¶¶
¶¶¶____¶¶¶_¶¶¶¶¶¶¶¶_¶¶¶¶¶¶___¶¶¶_¶¶¶¶¶¶¶¶
¶¶¶¶¶¶_¶¶¶_¶¶¶_¶¶¶¶_¶¶¶_¶¶¶__¶¶¶_¶¶¶_¶¶¶¶
¶¶¶¶¶¶_¶¶¶_¶¶¶__¶¶¶_¶¶¶__¶¶¶_¶¶¶_¶¶¶__¶¶¶