Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Hayko Cepkin

Başlatan selinkinpark, Eylül 08, 2006, 04:53:23 PM

Previous topic - Next topic

Sumween

Quote from: muzzy on Kasım 29, 2007, 01:24:15 AM
16 sında ist da olacam büyük ihtimal bostancıdakine de gidecem..herkesi beklerük =)
Aha tam tarih saat yer kıl bıyık aliyim, bu sefer giderim valla ya erkense!

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

murti_vizyon

bu sitenin sahibi benim arkadaşım hatta ismi furkan benim sitemde var www.murtivizyon.tr.gg olmasada www.halimizdumanfan.tr.gg adrese ditrebilirsiniz furkanla biz rekabete giriyoruz siteme tıklayın

muzzy

Quote from: Sumween on Kasım 30, 2007, 06:24:23 PM
Quote from: muzzy on Kasım 29, 2007, 01:24:15 AM
16 sında ist da olacam büyük ihtimal bostancıdakine de gidecem..herkesi beklerük =)
Aha tam tarih saat yer kıl bıyık aliyim, bu sefer giderim valla ya erkense!

bostancı gösteri merkezi saat 17:00 =)

muzzy

giden varmı nan gidemedim ben amk..maça da gidemedim zaten delirecem ha..maça gitcem die konswre gitmedim maçın bileti kopnserinkinin iki katı çıktı..hay .....

hyk_rock

(http://haykolikim.bloggum.com/)ADAM SÜPER BİŞİ ABİ YA TÜRKİYEYİ TEMSİL EDİYO! (http://haykolikim.bloggum.com/)

muzzy

nerde temsil edio..hiçbiyerde tanındığını sanmıyorum..

ezqi

evet bende

Heart Attack

of İzmire geldi 6 Ocak'ta gidemedim  :-\ . Süperdir Hayko ! Sesiyle , tarzıyla herşeyiyle ! Özellikle yarası saklı süper şarkı  :)
sönüp gitmektense yanmak daha iyidir ...

muzzy

bostancı konserinde resmen olayı kopardı herif..gittikçe sapıtıo..2009 da çok deişik şeler yapcaklarmış şimdiden böle ozman napcak kimbilir maynak =)

dennis

abi yani bu adam rock için yaratıldığı kesin orjinal bi tip slipknot gibi değil
Linkin park ve bir Nu-metal seveni olarak burdayım...

neverforgivenangel

Quote from: muzzy on Ocak 07, 2008, 09:57:17 PM
bostancı konserinde resmen olayı kopardı herif..gittikçe sapıtıo..2009 da çok deişik şeler yapcaklarmış şimdiden böle ozman napcak kimbilir maynak =)

eğer o röportajdaki gibiyse valla hayran kitlesi 180 derece dönüş yapar valla:D

muzzy

ağzını hayra aç olm..ama imkansız gibi bişi öle olması..adamın dudağını ısırarak uuuu demesi çok pis bişiler yapacağının göstergesi   :P =)

Littleches

İyice bokunu çıkardı Hayko. Bostancı konserinden sonra bu adamın bu olayı daha ne kadar ilerleteceğini düşünmeye başladım oldu olucak tavuk felan kessinler sadece yaptığı müzik zaten iyi sahne performansıda iyi adamın ne diye bu kadar curcuna ya giriyorsun be adam demek istiyorum , görsellikten çok müzikle biraz ön plana çıksa daha çok hayran kitlesi oluşur , böyle kanlar manlar sahneye sanki 30 yıllık bir efsane çıkıyormuşcasına görsellikler. Bunlara gerek yok! Sen müziğini yap biz dinleriz.
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

muzzy

yok abi ben görselliğe acayip öenm veririm elleşme yapsın..iice de beterini yapsın deişiklik süper oluyor..daha çok sewiyom böle olunca adamı.. =)

neverforgivenangel

evet ya haykonun görselliği süper ben onu sefyom böle