Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Hayko Cepkin

Başlatan selinkinpark, Eylül 08, 2006, 04:53:23 PM

Previous topic - Next topic

muzzy

makinada sölediği iki şarkıyı önümüzdeki zamnlarda upload edecem..ayrıca herkesein mal gibi elli defa sorduğu bi soruya da yine yanıt verdi..

sağ gözünde kas zayıflığı varmış..o yüzden onu tam açamıyomuş..o da diğerini iice açmayı örenmiş..çocukken çok sorun ediyomuş ama şimdi sewiyormuş..zaten onun belirleyici özelliklerinden biri...herkese doğuştan dememe rağmen inanmadıkları için yazdım..sormayın artık yeterr =)

ve de mal bi karının arayıp eva hakkında nie öle sölediniz demesine de öle bi cvp verdiki kadın bişi diyemedi..diyemez zaten adam haklı.. bu adamı seviyorum =)

shimy

kesinlikle ya o yeni yetme fışkının lafını resmen ağzına tıktı :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

muzzy

shimy

allah muzzy ya sohgbetleri de kaydetseydin keşke :D onlar çok kopuktu öldüm gülmekten :D

muzzy

etcektim ama çok fazla hemde indiren olmaz die vazgeçtim..

shimy

ben indiririm ya sen et :D

Mrs.BENNINGTON

dun gece makina da Hayko evaya cok gusel laf koydu izleyenlerinis vardr belki.. sevıorum bu adamı ya ehuhee =)

NEVERlandLP

hehe ben okanın haykoya yalnız kalsını mırılda dedği zaman haykonun tepkisine bittim direk vuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhh die :) haha

I_am_free

Quote from: Mrs.BENNINGTON on Temmuz 22, 2007, 06:16:41 PM
dun gece makina da Hayko evaya cok gusel laf koydu izleyenlerinis vardr belki.. sevıorum bu adamı ya ehuhee =)
evet ya helal olsun

Darkshines

Quote from: I_am_free on Temmuz 23, 2007, 12:26:36 AM
evet ya helal olsun
Eva'ya değil de soruyu sorana koydu diyelim.Eva'nın fazla sallıyacağı bi durum değil bu.

muzzy

yukarı onun videolarını koyuyorum..ondan önce o kadar bahsediyoruz..sen böle bişi dion..biraz garip olmuyomu sorman =)

I_am_free

Quote from: Darkshines on Temmuz 23, 2007, 12:43:03 AM
Quote from: I_am_free on Temmuz 23, 2007, 12:26:36 AM
evet ya helal olsun
Eva'ya değil de soruyu sorana koydu diyelim.Eva'nın fazla sallıyacağı bi durum değil bu.
eva'nın haberi bile olmaz o değil mesele
biz genelde yabancı şarkıcılar gelince onları el üstüde tutarız sanki dokunulmaz ölmez parçalarmış gibi,ama hayko cepkin herkesin böyle olmadığını hatırlattı bize ....

muzzy

Makina:

Kaos

[youtube=425,350]mqkJmA7r2B0[/youtube]

sonra görüşelim

[youtube=425,350]TCKA6Z6Lxyw[/youtube]

lp_d!do

hayko diince akan suLar durur bnm için:D şarkı sözlerini,müziklerini, kendisini sevioruM:D:DheM de cokk
!!!kusursuz bir hatayım!!
[/b][/font]

muzzy

Makina dakiyorumlarından sonra seweni arttı haykomun..bu adamın çoktandır sölediği şeler bunnar ama pek bilinmiodu işte..nese daha çok şeyi örenilcek =)