Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

site hakkında yorumunuz

Başlatan shimy, Eylül 08, 2006, 05:19:27 PM

Previous topic - Next topic

ewrimcan

bende bir tipi vaar!! sağdan sağdan :D   beri kardan adam da yapabilsek bu sitedeki kardan!! :D  hatayda daha 3 kere yağmur yağdı :cry: ona da yağmur denirse!

işine geleni basan basına basalım

gokhan

kardan etkilenen arkadaşlar sıkı giyinin biz karı sevıyoruz sevmeyenler sıkı giyinip sıteye girsinler  :) :) :)

ewrimcan

üstte bi yazı var ya " forumları geyik haline getirmeyin" diye. o çok güzel bi duyru.

Mr. MeTaLkiSS

adamın site hakkındaki yorumu bu ve güzel de bi mecaz yapmış niye saçma saçma iğneliyon ki
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

lp_rockgirl

site her girdiğimde farklı bi hal alıyor doğrusunu söylemek gerekirse her girişimde acaba bu gün nneyi deişti diye düşünüyorum ama bi yandan da hoşuma da gitmiyor değil her geçen gün kendini yeniliyor değişiklikler karşısında hönk deyip kalmıyor kültür ve muhabbet olayına gelince hep söyledim ve tekrar söylüyorum BU FORUM BENİ KENDİME GETİRDİ MUHABBETİ DÜŞÜNCE BİÇİMİ İNSANLARI HERŞEYİYLE!!! en kötüsü düşünmeye yöneltiyor doğruya yöneltiyor neyse toprarlayalım BU FORUM GÖRDÜKLERİMİN EN GÜZELİ :wink: :mrgreen: :D

selinkinpark

Quote from: lp_rockgirl on Ocak 05, 2007, 12:30:15 PM
site her girdiğimde farklı bi hal alıyor doğrusunu söylemek gerekirse her girişimde acaba bu gün nneyi deişti diye düşünüyorum ama bi yandan da hoşuma da gitmiyor değil her geçen gün kendini yeniliyor değişiklikler karşısında hönk deyip kalmıyor kültür ve muhabbet olayına gelince hep söyledim ve tekrar söylüyorum BU FORUM BENİ KENDİME GETİRDİ MUHABBETİ DÜŞÜNCE BİÇİMİ İNSANLARI HERŞEYİYLE!!! en kötüsü düşünmeye yöneltiyor doğruya yöneltiyor neyse toprarlayalım BU FORUM GÖRDÜKLERİMİN EN GÜZELİ :wink: :mrgreen: :D
bu forum sana öyle bir sey kattıki bak sayemizde artık kısatmalı yazmıyorsun :D :D

Sumween

bu forum sana türkçeyi öğretti=P hehahh :D

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

tome3.mpq

hadı ya selın turkceyı ogrenebıldımı way be hemen karpatçaya baslıyorum

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

Sumween

ooo ben o lafı alpine söyledim bir, selin türkçeyi keşfedeli yıllar oldu artık o da bizden =türkçe kampanyacılarından yani :) neyse bu konu dışı atılan dört postun sonuncusu olsun susuşun taam (:

I choose hush...

tome3.mpq

hayır o post bu post olucak

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

matrax_zalim

ousan lütfen yaa şu karları çıkart artık.eğer seneye kadar bekletip 2008 e
kadar durdurmayı planlıyosan o ayrı.gözünü seveyim yetsin artık
D R A U G A R

Requiem

Bu arada dikkat ettim de.. Aramızda kimse geyiğin eksikliğini hissetmiyor veya hissettirmiyor.. Güzel bi şey bu =)
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

black_ece

geçende ousana yalvardım ousan noolur geyik kapalı kalsııııın açma ousan geyiğiii diye niyetleniyodu ya :D
bu arada site geyiksiz daha güzel oldu
bi de bazen ağır küfürler falan oluyo topiclerde ara ara rastlıyorum öyle güzel bişi değil ya topici açınca dann diye karşılaşmak :S

Sumween

ondan bende rahatsızım... en çok yapan da sağolsun tansu açık açık söylerim yani... önceden uyardık zaten ama kendi çizgisinde dewam, onu böyle kabul edin (: benim farkettiğim daha önce etmeyenlerden de bu tarz laflar duydum, yakıştıramadım ... bunların deşifresine gerek yok, geçer diye umuyorum... =)

I choose hush...

ewrimcan

geyik ii ki kapandı. o başka bi tarafta geik işi vardı.

ya isim vermein yine de. bu kışkırmaya ve bölünmelere sebep olabilir. kimse istemez bunu. pm vea msnde söyleyin kendisine.