Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

site hakkında yorumunuz

Başlatan shimy, Eylül 08, 2006, 05:19:27 PM

Previous topic - Next topic

Mr. MeTaLkiSS

Herif yüz kez mi dicek başka site diye okuma özürlü gibi davranmayın
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

ShapeshifteR

aslında da bende de war biraz ama sonra açıklamasını yaptım neyse konu fazla dağılmasın
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

makinacı

Quote from: Mr. MeTaLkiSS on Nisan 29, 2007, 02:35:27 PM
Herif yüz kez mi dicek başka site diye okuma özürlü gibi davranmayın
taklit yapmıorumqi :)
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

shimy

ööööfff yeter ama konu başlığına bak muhabbete bak bence konumuza devam.............
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

Sumween

abi zırt bırt nickini değiştiriyo millet.. baştan seçip bulun nickinizi sonradan değiştirmeyin.. samimi samimi postlar görüyorum sonra ''bu kimki ya?'' modunda yarım saat profiline bakıyorum, sonunda avatardan filan hatırlıyoruz..

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

black_ece

Quote from: Sumween on Nisan 29, 2007, 04:02:19 PM
abi zırt bırt nickini değiştiriyo millet.. baştan seçip bulun nickinizi sonradan değiştirmeyin.. samimi samimi postlar görüyorum sonra ''bu kimki ya?'' modunda yarım saat profiline bakıyorum, sonunda avatardan filan hatırlıyoruz..
cidden ha bu gün selinle de konuştuk ayrıca ousan ne değiştiriyon ya bırak aldığı nickle kalsın haspin ya...
bu arada artık okumuyorum forumdaki çoğu mesajı millet sıkıcısınız canlanın biraz ya...

Sumween

Quote from: black_ece on Nisan 29, 2007, 08:46:32 PM
artık okumuyorum forumdaki çoğu mesajı millet sıkıcısınız canlanın biraz ya...
eet bende sana son söz konusunda katılıyorum. hfHGHfa mesajlar var ya (gereksiz demek istiyorum)... şunu çok kez söyledim ama bi daha söylicem birbirinin mesajına karışma olayı çok oluyo.. yani kişi birine laf göndermediği veya bişey sormadığı sürece yanıt wermek veya muhabbet modunda lafı uzatmak veya karışmak çok yersiz... yani '' ben gidiyorum ölücem ulan'' yazan birine çok tepki geliyo ''aa nie ölüyosun ölme'' şekillerinde... bi mesajı atmadan önce mutlaka konunun başlığına tekrar bakılsın pls =)

I choose hush...

ousan

ben değiştirmiyorumki nicklerini... :S

gokhan

Quote from: ousan on Nisan 29, 2007, 09:43:37 PM
ben değiştirmiyorumki nicklerini... :S
bence bunuda kurallara ekleyın... :S

Sumween

yok canm abartmaya gerek yok... zaten bildiğime göre o modların yapabildiği bişey.. ya olsun,olmasın demiyoruz da son günlerde çok olunca biraz rahatsız edici oldu..

I choose hush...

Requiem

Quote from: Sumween on Mayıs 01, 2007, 02:40:47 PM
zaten bildiğime göre o modların yapabildiği bişey..

Yok adminler yapabiliyor sadece..
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

black_ece

bi sn bi sorun var ousan değiştirmiyosa modlar değiştirmiyosa kim değiştiriyo =)

Sumween

Üye kendi yapabilemez ama..! aman Allah'ım aramızda bi nick yiyici var :P
çok da önemli diil aslen kimin yaptığı taam bi daha olmasın yeter :D

Edit: ordan burdan hele de başka bi türk LPfan sitesinden çorlanmış bilgi alacağıma LPden bihaber kalırım daha iyi.. işi usuluyle yapın arkadaşlar pls...

I choose hush...

shimy

benim bildiğim herkes kendi nickini değiştirebiliyor daha önce de dile getirmiştim bu olayı ama pek siklenmedim ousan ın o özelliği kaldırması gerekiyor
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

makinacı

Quote from: Sumween on Mayıs 01, 2007, 05:05:19 PM
Üye kendi yapabilemez ama..! aman Allah'ım aramızda bi nick yiyici var :P
çok da önemli diil aslen kimin yaptığı taam bi daha olmasın yeter :D

Edit: ordan burdan hele de başka bi türk LPfan sitesinden çorlanmış bilgi alacağıma LPden bihaber kalırım daha iyi.. işi usuluyle yapın arkadaşlar pls...

aylevye kanka...çok haklısın...ayrıca ece yukarda bi yerde sende bi laf etmişin senide aylevye...

site eski havasından uzak gibi...ben nik deişimlerini geçtim LPnin yeni albümü çıkınca düzelir site eskisinden daa ii olur dioduk ama görüorumki eski tas eski hamam hatta hamamdan bişiler eksilio gibi...biraz LP allaşkına yaa geyik istiosanız bana pm atın size bin tane geyik sitesi söyleyeyim...konu dışı şeysinin açılmasının ilk karşıtı olarak üzülerek görüorumki maşallah heryerde konu dışı olup çıkmış...biraz daa çeki düzen rica pls...
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...