Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Champions League..

Başlatan muzzy, Eylül 08, 2006, 05:27:30 PM

Previous topic - Next topic

muzzy

şampiyonlar ligi hakkında tüm haberler vs. buraya..

rlopd

bi FENERBAHÇELİ olarak galatasaraya başarılar dilerz...  :rolleyes:

THE DARKNESS HOLDING ME TIGHTLY UNTIL THE SUN RISES UP!!

WHAT SOUL HIDES BLOOD TELLS

muzzy

way be bi fenerliden bu lafı duydum ya ölsem gam yemem...

GALATASARAY ımıza yürekten başarılar....... :twisted:  :twisted:  :twisted:

selinkinpark

sonuna kadar tam destek stada bekleris((=

Requiem

Ercan Taner'in "Hagggiiiiiii Hagiiiii Haggiiiiiiiiiiiiiiii" diye yırtındığı günleri geri istiyorum. Umarım öyle bi sene olucak
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

makinacı

beyler yaptığım ufak bi çalışma sonucunda gs nin 2 tura çıkma ihtimali çok zayıf kupada büyük ihitmal ingiltere yada ispanyaya gidicek
nası yaptım?
kupaya katılan takımlara bakınca ispanya we ingiltereden kalburüstü çok fazla takım var kupaya katılan...almanya we italyadan da katılan takım çok ama kalburüstü az...romanya ukrayna gibi ülkelerden 2 şer takım çıkıo ama...grupları bile aşamazlar...türkieden ise 1 takım katılıo...onun bulunduğu grupta ise 1 sene önceki şampiyon liverpool,hollandanın 2 senedir şampiyonu psv ve fransada lyonun ardından gelen bordeaux...psv özellikle kouman başındayken çeyrek final zorluayacak bi takımdır...bu grubun puanlamasıda yaklaşık olarak
liverpool 12-16(en az bir beraberliği olacaktır)
psv 7-13(ingilterede liverpoola yenilir,istanbulda gsyle berabere kalır)
bordeaux 3-8(evinde psv ve gs yi yener liverpoolla berabere kalabilir istanbuldada berabere kalabilir)
gs 7-9(liverpoola yenilir psvyi yener bordeauxu yener deplasmanda ise 1 galibiyet alabilir(bordeauxtan)
GALATASARAYA ŞAMPİYONLAR LİGİNDE BAŞARILAR DİLERİM!!!EĞER BAŞARISIZ OLURSA SENEYE TEK TEMSİLCİYLE KATILCAZ ŞAMPİYONLAR LİGİNE
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

muzzy

walla kardeş araştırmışın ama bunun adı futbol neyin neolacağı belli olmaz..bizim takım da GALATASARAY napacağı belli olmaz...tmm sölediklerin doğru ama bida sölüyom bunun adı futbol... :)

lp_fm_mania

Quote from: muzzy_lpwalla kardeş araştırmışın ama bunun adı futbol neyin neolacağı belli olmaz..bizim takım da GALATASARAY napacağı belli olmaz...tmm sölediklerin doğru ama bida sölüyom bunun adı futbol... :)

ewet GALATASARAY ın ne yapacağı belli olmaz :wink:  inş bu turu atlayıp ilerleris

muzzy

walla belli olmaz ama ligdede 5 maçın 4ündede berabere kaldık kara büyü mü var ne bu sene üstümüzde... :D ..ama sırf bu cl yüzünden fazla üzülmüom...artık hayatım cl ye bağlı...oyunumuz da aslında kötü değil ama  defansta çok açık verioruz..inş. cl de hiçbiri olmaz...bu arada INAMOTO nun şutlar süper cl de de beklioruz artık...nese dewammm... :twisted:  :twisted:  :twisted:

lp_fm_mania

ewet inamoto spr la  :lol:  bende cl de ondan çok şey bekliorum neyse dewam  :mrgreen:

ugur-acikgoz

valla maça 24 saat var acayip heyeceanlanmaya bşladım saat 21:45 de hayat duracak

ölü gelin

kimin maçı var sorması ayıp pek takip etmemde böyle şeyleri

makinacı

beyler japon milli takımının deli gibi bir fanatiği olarak bişi sölemek istiorum...ama kızmayın...
japon milli takımında inamoto 2. yada 3. tercihtir...göze çarpan tek özelliği 50 metreye ayağa pas atabilmesidir...galatasarayın şampionlar ligindeki eksiğini işalla giderir ama...ben sanmıorum...inamotol&okan(ayhan)ikilisi oynarsa bişiler olur...ama genç mehmetlerden birisi oynarsa(ki 2side yıldız olacaklar) üzülürüz...
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

ugur-acikgoz

galatasaray-bordeux şampiyonlar ligi 1. tur ilk maçı yasemin

ölü gelin

bi galatasaraylı olarak kendimden utanıyorum  :redface: