Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Lord of the Rings

Başlatan rlopd, Eylül 08, 2006, 05:36:45 PM

Previous topic - Next topic

nane

türk filmlerinden ii olduunu düşündüüm fakat yinede sevmediim bi filmdir orda tek sevdiim şey böle hafifi yakışıklı bi okçu vardı o :D oda film reklamında görmüştüm :D :D :D :mrgreen:

Sumween

hayatımda okuduum ilk we son üç kitaptı bu 3lemeninkiler...filmlerini de 40 kere seerettim gene de bıkmadm filmi islediinde hayatın monotonluundan we sıkıcılıından bi süreliine uzaklaşıo insan bence...

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

black_ece

Quote from: Sumweenhayatımda okuduum ilk we son üç kitaptı bu 3lemeninkiler...filmlerini de 40 kere seerettim gene de bıkmadm filmi islediinde hayatın monotonluundan we sıkıcılıından bi süreliine uzaklaşıo insan bence...
rock arwen den anlaşılıo zaten :D:D:D

Sumween

ya o kadar da aşık deilim filme de kızın adını sewdm yaws neese konuya dönek...

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

darklord

bence filmler mükemmel  izlediğim en iyi film bile diyebilirim

Mr. MeTaLkiSS

Quote from: shimysaçma saçma saçma gerzek amerikalıların ufacık beyinlerinden çıkan çocuk kitapları vede filmleri ...
oha bee çocuk kitabı ha?? git kendini as bi insan bu kadar kara cahil olmaz. tmm sewmeyebilirsin okumayabilirsin, amerikadan da nefret edebilirsin bunlara saygı duyulur ama, çocuk kitabı diemezsin işte..
Ayrıca bu tip şeler biraz da dünyadan uzaklaşmak isteyen şöle hayal dünyasına girmek isteyen kişiler içindir. Yani okumayan okumaz.
Ama şahsen kitabını da okudum filmlerini de izledim. Çok da beendim müthiş bi dünya klasiği.
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

shimy

hala fikrim deişmedi çocuk kitabından bile beter cin ali serisi daha mantıklı kalır bunun yanında
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

Mr. MeTaLkiSS

Ne anlarsın fantasyden ki zaten. Sen daa fantasyde mantığın aranmıycaını anlamamışın ki ne desem boş yani.... Sanki çocuk kitaplarının hepsi mantıksızmış gibi boş bi genelleme fln.  :S
Limp Bizkit forever...

shimy

iide kimsenin beğenisini yargılamak kimseye düşmez ben beğenmiorum kardeşim öteside yok hatta çok saçma gelio bana sen benim beğendiimi beğenmesen ben sana ne anlarsın demem o da senin eksiğin ben beğenmiorum bu filmi vede bana çok saçma gelio okadar...

Mr. MeTaLkiSS

bak shimy iki üstteki msjımı okusaydın azcık anlardın, hani şu senden alıntı yaptıım.. ben zaten beğenini yargılamıyorum. ama sen beenmediin için çocuk filmi dediinden dolayı ben çocuk filmi diil diince sen direk beğenini yargılıyorum anlıyosun :S  :S
Limp Bizkit forever...

darklord

Quote from: shimysaçma saçma saçma gerzek amerikalıların ufacık beyinlerinden çıkan çocuk kitapları vede filmleri ...
bi kere bu seriyi amerikalılar deil ingiliz bi yazar yazmıştır

shimy

ben filmden bahsediorum vede hala saçma olduunu düşünüorum ha ingiliz ha amerika hepsi aynı b.o.k.

DarKSpideR

Kitabını okuyanlar film'in kitapla bir ilgisi yok diyorlar... Ama kitabı okumayanlar (Ben de dahi bulsam okucam da) sadece film diyorlar... Film bence en harika FRP dünyasını yansıtan bir film... Sadece LOTR için 6 dil yazılmış... DVD Serisini yaptım zaten (:
GanTz... 4Ever...

Mr. MeTaLkiSS

Ya ben okudum savaşlar kitapta oldu bitti şekilde anlatılıyo ama Peter bey film biraz ilgi toplasın die savaş sahnelerini abartmış ii de yapmış...  :D
Limp Bizkit forever...

wape

bence güzel bi filmdi tam bi başyapıt kiabını okumamıştım ben
karakterler çok oturaklıydı ya bayağıda bi zaman oldu bu konunun tarihi kaç be :mrgreen: