Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Lord of the Rings

Başlatan rlopd, Eylül 08, 2006, 05:36:45 PM

Previous topic - Next topic

rlopd

LOTR üçlemesi hakkındaki görüşlerinz..

THE DARKNESS HOLDING ME TIGHTLY UNTIL THE SUN RISES UP!!

WHAT SOUL HIDES BLOOD TELLS

black_ece

kitabı ansiklopedi büyüklüğü kalınlığı ve ağırlığında olduu için halaaaaaaa 145 inci sayfasında olduum kitabı bitirmeden filmlerini seyretmicem işte die inat ettiim üçleme

blind_alley

bence o bir klasık oldu çünkü bundan güzel seriyi daha hiç kimse izlememiştir :razz:  :razz:

makinacı

ilgimi çekmez heri pötür bu filan
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

blind_clown

gercekle ilgisi olmayan hayal ürünü şeyleri hiç bi zaman okumadım da izlemedim de zaman kaybı gibi gelio bana :S
http://www.superteklif.com/Main/SuperUyeFormu.aspx?bid=d0336f05-3d53-451a-acff-b220f20f24f7
tıklayın ve oturduğunuz yerden sadece mail okuyarak para kazanın hem de bana kazandırın=)

makinacı

Quote from: blind_clowngercekle ilgisi olmayan hayal ürünü şeyleri hiç bi zaman okumadım da izlemedim de zaman kaybı gibi gelio bana :S
+666 katılıorum
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

rlopd

szn görüşünzdr saygı duyarz..

filmleri çok ii bnce.. kitaplara gelince okuyoz hala.. :D

THE DARKNESS HOLDING ME TIGHTLY UNTIL THE SUN RISES UP!!

WHAT SOUL HIDES BLOOD TELLS

Mike989

filmleri süper ötesi ama kitap rezalet. adam 2 sayfa okuyunca bıkıyor resmen. bi de bendeki 3'Ü bir arada hali. görünce psikolojikmen okuyamıyom :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

black_ece

Quote from: Mike989filmleri süper ötesi ama kitap rezalet. adam 2 sayfa okuyunca bıkıyor resmen. bi de bendeki 3'Ü bir arada hali. görünce psikolojikmen okuyamıyom :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
aynı durumdayım yani kalınlıından fln diil benim derdim bi türlü rahat bi pozisyonda tutmayı beceremiyorum o kitabı düşüp duruyo kocaman ve ağır çünkü
bi de bi ormana girdiler 30 sayfa çıkmak bilmediler abarttım ama öyle yani

Mike989

Quote from: black_ece
Quote from: Mike989filmleri süper ötesi ama kitap rezalet. adam 2 sayfa okuyunca bıkıyor resmen. bi de bendeki 3'Ü bir arada hali. görünce psikolojikmen okuyamıyom :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
aynı durumdayım yani kalınlıından fln diil benim derdim bi türlü rahat bi pozisyonda tutmayı beceremiyorum o kitabı düşüp duruyo kocaman ve ağır çünkü

hehehe :lol: ben tam 4 senedir 512. sayfadayım. girişteki o 37 sayfalık önsözü bile okumadan geçtim :mrgreen:

black_ece

Quote from: Mike989
Quote from: black_ece

hehehe :lol: ben tam 4 senedir 512. sayfadayım. girişteki o 37 sayfalık önsözü bile okumadan geçtim :mrgreen:
ben de okumadım o önsözü :D:D:D:D:D
ama ii durumdayoım sanırsm çünkü yaklaşık 8-9 aydır 145. sayfadayım :D:D:D takıldım kaldım oraya

Requiem

2. Kitapta ent denen ağaçlardan biri en azından bi 50-60 sayfa konuşmuştu.. beynim sulandı orayı okurken.. orası dışında güzeldi :D
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

Mike989

Quote from: Requiem2. Kitapta ent denen ağaçlardan biri en azından bi 50-60 sayfa konuşmuştu.. beynim sulandı orayı okurken.. orası dışında güzeldi :D

beni de bayağı yıprattı o sayfalar. remen midem bulandı okurken ya :S

unattended

hastayım bu 3lemeye.. :razz:
unattended

Hi5 Profilim

shimy

saçma saçma saçma gerzek amerikalıların ufacık beyinlerinden çıkan çocuk kitapları vede filmleri ...
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...