Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Korn

Başlatan Phoenix, Eylül 08, 2006, 06:19:57 PM

Previous topic - Next topic

Mr. MeTaLkiSS

Quote from: C.o.HaN on Nisan 02, 2007, 06:55:03 PM
slm arkadaslar kornu cok seaverim hatta bayilirim onun en sevdigim sarkisi 1 numarali sakisi fuck that  sarkisi bunun ustune baska sarki tanimam :D:D
Ben öyle bi şarkı bilmiyom lan :D Y'all want a single olabilir mi o acaba??
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

C.o.HaN

Quote from: Mr. MeTaLkiSS on Nisan 03, 2007, 10:50:27 AM
Quote from: C.o.HaN on Nisan 02, 2007, 06:55:03 PM
slm arkadaslar kornu cok seaverim hatta bayilirim onun en sevdigim sarkisi 1 numarali sakisi fuck that  sarkisi bunun ustune baska sarki tanimam :D:D
Ben öyle bi şarkı bilmiyom lan :D You'll want a single olabilir mi o acaba??
eet o
You'll want a single say fuck that zaten nakarati ama sarkinin ad fuck that ;D

iki arada bi deredeyim iki ileri bi geri gozumu actim ama nafile artik birakin pesimi bana catmayin.. iste kaderim buya goren adam bi ruya bu karanlikta yolumu bulamassam gozumu kapatirim tanrimla konusurum ben halaluyaaaa ....

özgür69

o zaman şarkıyı "fuck that" ;D bende sevdim bunu ...
.                                      

C.o.HaN

;D;D;   yaskisirrr .....  :P
iki arada bi deredeyim iki ileri bi geri gozumu actim ama nafile artik birakin pesimi bana catmayin.. iste kaderim buya goren adam bi ruya bu karanlikta yolumu bulamassam gozumu kapatirim tanrimla konusurum ben halaluyaaaa ....

Mr. MeTaLkiSS

Quote from: C.o.HaN on Nisan 03, 2007, 10:40:14 PM
                     eet o
abicim git albümlerine bak anaaaaa bi de iddia ediyo :D bak Greatest Hitsde var, Take a look in the mirror'da var bi git bak pls
Limp Bizkit forever...

C.o.HaN

Quote from: Mr. MeTaLkiSS on Nisan 04, 2007, 02:34:25 PM
Quote from: C.o.HaN on Nisan 03, 2007, 10:40:14 PM
                     eet o
abicim git albümlerine bak anaaaaa bi de iddia ediyo :D bak Greatest Hitsde var, Take a look in the mirror'da var bi git bak pls
tamm abi biz zaten bisi demedik ama adi fuck that  Take a look in the mirror daki sakisi

Mr. MeTaLkiSS

Abi şaka mısın sen neden anlamak istemiyosun anaaaa şarkının ismi FUCK THAT deil Y'ALL WANT A SİNGLE haspin ya
Limp Bizkit forever...

C.o.HaN

Quote from: Mr. MeTaLkiSS on Nisan 09, 2007, 10:06:11 PM
Abi şaka mısın sen neden anlamak istemiyosun anaaaa şarkının ismi FUCK THAT deil YOU'LL WANT A SİNGLE haspin ya
ya tamam sen ole bilmeye devam et tamammi   :P

Mr. MeTaLkiSS

Özge kardeşini bi al şurdan gerçekten bilip bilmeden konuşuyo hala sen öyle bilmeye deam et demiş sanki şarkının ismi fuck thatmişçesine anaaaa kafayı yiycem ne bu ya bakın arkadaşlar gerçekten kimse bilmedii konuda iddia etmesin topiclerde ben ya da başka birisi bilmeden bi topice yazmıyosa bilmeden yazılması tamamen saygısızlık buna bi özen gösterirseniz çok sewinicem. Çünkü topiclerde böyle gereksiz konuşmalar oluyo ve rezil oluyo topicler lütfen diyorum bak.
al şurdan da gör şarkının ismi neymiş. http://www.lyricsandsongs.com/song/187419.html
Limp Bizkit forever...

C.o.HaN

http://www.lyricskeeper.com/korn-lyrics/209522-fuck_that-lyrics.htm

sen bide buna bak ne yazio okmi benim dedigim onjinal adi .....sarkinin cikis adi tamammi

FUCK THAT

Mr. MeTaLkiSS

Abicim git çewrende herhangi bi müzikshopa allah aşkına bi bak take a look in the mirror veya greatest hits albumlerinin arkasına fuck that diye bi şarkı yazıyo mu yoksa Y'all want a single mı yazıyo daha fazla uğraşamıycam yani onun internette 700 tane ismi olabilir önemli olan albümde ne yazdıı haspin ya
Limp Bizkit forever...

özgür69

tamam yaa ayıp oluyo neyse ney biraz anlayış gösterin birbirinize olmuyo böle... :D
.                                      

Mr. MeTaLkiSS

Zate ben anlayış göstermesem bu kadar uzatmazdım ki.. Gitsin take a look in the mirror ya da greatest hits albümlerinden birini eline alıp baksın arkasına ne yazıyo fuck that mi Y'all want a single mı...
Limp Bizkit forever...

neverforgivenangel

TWISTED TRANSISTOR

C.o.HaN

yaa uff amma uzattin he tabi yazmazlar ole yazarlarmi hic fuckkk that die album arkasina nese uzatmayalimmm hakkentten ayip oluoo nese kendine ii bakkk  cyaa