Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Evanescence

Başlatan Phoenix, Eylül 08, 2006, 06:39:26 PM

Previous topic - Next topic

folligue

Quote from: Mosso on Mayıs 19, 2007, 05:14:14 PM
amy solo devam eder o gotik karı bırakmaz muzigi

haklısın...Machina denen grubu dinlemek lazım orada devam edecekmiş elemanlar...
In the brightest hour of my darkest day
I realized what is wrong with me
Can't get over you. can't get through to you
It's been a helter-skelter romance from the start
Take these memories that are Haunting me
Of a paper man cut into shreds by his own pair of scissors
He'll never forgive her...

süperlp

ya evanescence dağıldıda benim mi haberim yok
pek dinlemem de

delilah

john leCompt un açıklaması :

Herkese merhaba,

Bu sabahtan beri mesajlarını alıyorum. Konuyla ilgili biraz bilgi vermek istedim. Dün akşam üstü saat 3:30 civarında Amy'den cep telefonuma bir mesaj aldım. Bu mesaj mana minnetarlık duyan bir arkadaştan değil, sanki beni ve ailemi incitmek için hazırlanmış bir düşmandan gelimişti. Herhangi bir uyarı olmadan, gruptan sebepsiz yere kovuldum. Bakış açımız her konuda aynı değildi, kimin olur ki? Ortak hedefimiz aynıydı. Evanescence'i yapabileceğimiz en iyi rock grubu yapmaktı. Ben her zaman bu amacımız için elimden gelen her şeyi yaptım, terimi akıttım. Ama görünen o ki yeterli değilmiş. Şimdi ben de diğer insanlar gibi onun hayatından kapısından geri döndürüldüm. Şu anda kaç kişi kaldığımız komik. Sanırım lirik içerik için iyi oldu. Belki de ben de artık hakkımda şarkı yazılacak kadar kutsandım. Şarkının adı Call Me When You're Broke olabilir mesala. Her neyse, gelecek hafta grubum Machina, New York'ta turnede olacak. Umarım iyi geçer. Burada böyle otutup negatif olamayacağım; çünkü ben bu değilim. Diyeceğim, bir çoğunuz onun bir çeşit dahi ya da kurtarıcı olduğunu düşüneceksiniz.

Bu kadar. Umarım sizin için aynı konumunu korur. Hepinize gerçekten çok teşekkür ederim, bunca yıl en inanılmaz hayranlarım ve dostum olduğunuz için. Belki bir gün yine görüşürüz. Şimdi gidip küçük oğlumla oynayacağım   

Amy Lee nin açıklaması :

Merhaba arkadaşlar. O kadar çok söyleyecek şey var ki, nereden başlayacağımı bilmiyorum. Öncelikle ve en önemlisi, ben artık resmi olarak Amy Hartzler’ım! Josh’la evliyiz ve uzun zamandır hayatımda yaşadığım en güzel şey bu. Harika balayımızdan 2 gün önce geldik ve maalesef bu 1 haftalık süre içinde kendimi savunamadım. İşin doğrusu, John ve Rocky açığa çıktılar dememdeki kastım, gitmeye hazırlardı. Evanescence’ı gerçekten dikkate almadıkları apaçık ortadaydı. Sadece para için kalıyorlardı. Bense bile bile bu negatif enerjinin grup içinde büyümesine izin verdim, dağılma korkusu yüzünden onları grubun içinde tuttum. John ve Rocky’e saygı ve hosgörüyle davrandım. Bana kıskançlık ve gücenme olarak geri döndü. Berbat haldelerdi. Artık bizimle çalamayacaklar çünkü ben bu grubu çok seviyorum. Basında çıkan küçük bir hata ise, Rocky’nin grubu terk etmesiyle ilgili. Rocky çekip gitmedi. Benimle ya da menajerlerimizle hiç konuşmadı. Ama gruptakilere ve diğer görevlilere G. Afrika turnesinden 2 hafta sonra terk edeceğini söyleyip durdu(ki o zamanlarda ben evlenecektim ve yerini doldurmama imkanım olmayacaktı). Şanslıyım ki, o kişilerini çoğunluğu bu projeye değer veriyorlardı ve beni uyardılar, bu sayede biz onun yerine birini ayarlayarak konserlerin planladığımız gibi gitmesini sağladık. Sonra bunu John’a söyledim, onu zaten yapmak istediği şey kendi grubunda çalmaktı. Çünkü, Evanescence’ı memnun etmeyen veya sevmeyen hiçbir kişinin bu grupta çalmaya hakkı olmamalı. Ve özellikle de zarar verenlerin. Turda olan bir grubun üyesiyse, yaratıcı olmak uğruna hayal kırıklığına uğrayabiliyorsun. John’a olan gibi.

Ama bu geçen haftaydı...

Bugün, Will ve Troy’la birlikte ilk tam provamız vardı.(Bilmeyenler için, Dark New Day’in gitarist ve bateristleriler.) Terry’yi geçirdiği felçten sonra hiç bu kadar mutlu gitar çalarken görmemiştim. Birkaç gündür repertuardaki şarkıları deliler gibi çalışıyorlar ve gerçekten kulağa hoş geliyor. Çalmanın ne kadar hoş bir şey olduğunu görmek güzel. Dert yok, komplo yok, dram yok, sadece müzik aşkı. Terry, Tim ve ben çok mutluyuz ve gerçekten yeniden konser vermek için sabırsızlanıyoruz. Will ve Troy biraz gerginler ama olmamalılar. Onlar harikalar. DND hayranları, endişelenmeyin, grubunuz dağılmıyor. Sadece Will ve Troy’u biraz ödünç alıyoruz.(Yeni albümleri üzerinde çalışıyorlar)

Umarım sizin için yeterli olmuştur. Çok fazla şey söylüyor gibi gözüküyor olabilirim ama bunlar doğru şeyler. Temize çıktım. Uyumam lazım! Sizi çok seviyoruz ve asla hayal kırıklığına uğramanıza izin vermeyeceğiz. Sonra görüşürüz!

Sevgilerle,
Bayan H.

David Hodges un açıklaması :"Amy'i suçlamayın.O güzel bir insan ve iyi bir sanatçı.Herkes hata yapabilir "

Rocky 'nin baldızının açıklaması:

"O zaten gruptan ayrılmıştı turda yardımcı olmak için çalıyordu şimdi bu konuyu kapatın size haberim var Amy evlendi.Şimdi bununla ilgilenin"

John'un abisinin açıklaması :"Amy milyonların üstünde oturuyor fakat benim ailem bir hiçin.."

dilara nın açıklaması :

umarım yeni elemanlar da evanescence den amy lee yi atarlar !!! çünkü grubun üzerinden .ok gibi para kazanıp grubu harcıyor ve grubu kötü etkliyior(!)!!!!
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

matrax_zalim

ben eskiden bu kızı çok severdim.ilk kötü düşüncelerim ben moody nin ayrılmasıyla ortaya çıktı.bu olaydan sonra da bu grubu dinleyeceimi sanmıyorum.amy lee yi de teşekkür ediyorum iç yüzünü herkese gösterdiği için
D R A U G A R

süperlp

vaay amy nin tek derdi para ha :(
amaan niye üzülim zaten dinlemiyodum ;)

Requiem

Quote from: süperlp on Mayıs 19, 2007, 11:33:54 PM

Tek derdinin para olduğu belli..  Biletleri 75 YTL.. Sahne önü de 175YTL
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

folligue

Abi yok ya amy lee'yi atın yürüsün gitsin ya böyle pislik olurmu ya?Söylediği laflara bak bu kadar emegi gecti bu adamların bu gruba ayıptır ya...Bırakın eva'yı artık herkes within temptation dinlesin,nightwish dinlesin...Yada Flyleaf falan dinleyin yav... 8)
In the brightest hour of my darkest day
I realized what is wrong with me
Can't get over you. can't get through to you
It's been a helter-skelter romance from the start
Take these memories that are Haunting me
Of a paper man cut into shreds by his own pair of scissors
He'll never forgive her...

Mosso

kashar bi gotik o.o parayı vercegime mansonu dinlemeye giderim :D

süperlp

zaten dinlemiyodum
bi de amyi linkin park la karsılastırıyolar
müzik için müzik yapanlarla para için müzik yapanlar bir olamaz
eğer kadın rock şarkıcısı da dinlemek istiyosanız amy yerine flyleaf dinleyin
ben öyle yapıyorum :D

shimy

valla ben harbi solo bekliyorum bu avrattan baksanıza karı son klibinde sadece kendi görünmek istemiş diğer üyelerin görünmesini istememiş :L
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

ShapeshifteR

bütün klipleri aynı nerdeyse zaten yatıp yuvarlanıo sağda solda kameraya çekiolar al sana klip :D hele my immortal yok mu, piyanonun üstüne bile yatıo...
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

süperlp

Quote from: shimy on Mayıs 20, 2007, 02:25:53 PM
valla ben harbi solo bekliyorum bu avrattan baksanıza karı son klibinde sadece kendi görünmek istemiş diğer üyelerin görünmesini istememiş :L

tüm dünyayı uyaralım millet eva nın solo albümünü almasın eva da çatlasın satamasın müziği bıraksın hatta intihar etsin kurtuluruz
tabi bunun içinde eva nın solo albüm çıkartması lazım

gokhan

bana orda amy leenın tek derdı para cumlesı ıcın bı neden goster???

shimy

Quote from: süperlp on Mayıs 20, 2007, 05:32:48 PM
Quote from: shimy on Mayıs 20, 2007, 02:25:53 PM

tüm dünyayı uyaralım millet eva nın solo albümünü almasın eva da çatlasın satamasın müziği bıraksın hatta intihar etsin kurtuluruz
tabi bunun içinde eva nın solo albüm çıkartması lazım
eva solo çıkartamaz çıkartsa çıkartsa amy çıkartır :D adı üstünde solo tek yani :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

lp_mike_chester

Quote from: gokhan on Mayıs 20, 2007, 06:37:01 PM
bana orda amy leenın tek derdı para cumlesı ıcın bı neden goster???

banada göster!!!
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !