Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Evanescence

Başlatan Phoenix, Eylül 08, 2006, 06:39:26 PM

Previous topic - Next topic

wape

dream di heralde hayko çıkmış arkadaşım söyledi onu diyosun sanırım, şebnem ferahla evanescenceyi karşılaştıranlar kervanına oda katılmış
eva, şebnem ferahın özentisi falan demiş
benimde böyle bişe başıma gelse bende böyle derdim heralde
ama çıksaydı bunları diyecekmiydi diye merak ettim açıkcası, madem iyi bulmuyosun niye ön grubu olarak sahneye çıkıyorsun, bence kendini küçük düşürmüş

videosunu buldum ya özentisi değil başka bişe demiş, hayko komedi ya
1.30 dkdan sonra başlıyor
http://youtube.com/watch?v=46d1ikdMs0U

Sumween

Eğer öyle bi laf ettiyse (ki nedense inanmadım) saçmalamıştır... eva,Şebnem'in özentisi filan.. hıı başka işi yoktu Amynin de zaten..! =]

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

shimy

iyide hayko onu geyiğine dedi gayette iyi dedi eva resmen herife paçavra demiş yok efendim incelemişler grubun CV sinide çok ağırlarmış da alt grubu olarak bu kadar ağır bir grup istemezlermiş mallar :L
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

selinkinpark

çekemedi ablası haykoyu eva=)

shimy

haykonun da çok s*kndeydi ya bence onların alt grubu olsaydı şahsına kendi hakaret ederdi hıh

Mr. MeTaLkiSS

Haha haykonun da iyi ki s*knde değilmiş yani çıkıp şaka bile olsa kendi kendine gelin güvey oluyo =] Gülünç yorumlarla süslemişiniz cidden eva haykoyu çekememiş fln puahaha =] Genelde zaten konser programları softtan heavy'e doğru gider kadın da bu grup bizim yaptıımız müzikten ağır müzik yapıyo o yüzden bizden sonra çalsalar daa mantıklı olur demişler.. Bunun neresinden haykoyu çekememe fln tarzı parodiler yarattınız onu ben bi türlü anlamadım kendi kendine gelin güvey babaane ve benzeri şeyler olan hayko yani bariz..
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

shimy

haykoyu çekememiş demedikki herüfün ekmeğiyle oynamış resmen fışkı karı he alt grup olarak gripin çok iyi tercih cidden :S

mike_shinoda

yani grup çk güzel ama yavaş grup uykumu getirio bide o amy lee yznden çoğu grptan ayrılmş o kadın ne cazgırmış bea :D

§ïяĝαиα

hmm..cazgır mı  ?..pek bilemicem olabilir de olmayabilir de..Türk fanları için "onları çok seviyorum bazı Türk fanlarımla Amerika'da karşılaştım onlar da Türkiye'de biçok fanınız var oraya gidin hayal kırıklığına uğramazsınız filan dedi" demiş...kuruçeşme konserini gösteriodu dream de :)
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

selinkinpark

aa ne zaman gösterdi ya o konseri adi dream reklam verir insan!

ölü gelin

yarın yüksekseste tekrarı var izle :D

§ïяĝαиα

eheh benimde erenin nicki sayesinde haberim oldu eywallah diyorum kendisine :)..
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

selinkinpark

ha ii bakarım bi yüxexese=)

shimy

millet msnine yazıyor ya "İSTANBULDAN BİR MELEK GEÇTİ " şeklinde :D bende güldüm geçtim diyorum ahahaha

özkan

Ama AMY'in de dediği gibi kim giderse gitsin kim gelirse gelsin     EVANESCENCE'nin ruhu hiçbirzaman değişmeyecek.... [böle bişeydi galiba :D]