Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Good Charlotte

Başlatan Phoenix, Eylül 08, 2006, 07:00:54 PM

Previous topic - Next topic

Phoenix

Good Charlotte 1 Nisan 1996`da Waldorf, Maryland`da kurulan pop rock grubudur.

Grup "Good Charlotte" ismini Carol Beach York`un Good Charlotte: The Girls Of Good Day Orphanage isimli çocuk kitabından alır. Grup elemanları mevcut isimlerine bir önem vermediklerini ve artık ondan nefret ettiklerini söyler. Şimdiye kadar 3 albüm yayımlamışlardır, en önemli başarıyı 2002`te yayımlanan The Young and the Hopeless albümüyle elde etmişlerdir. Bu albümden çıkan "Lifestyles of the Rich and Famous," "The Anthem," ve "Girls and Boys" isimli parçalar liste başı olmuştur. 2004`te çıkan The Chronicles of Life and Death şimdilik son albümleridir. Grup Benji ve Joel Madden ikizleri önderliğinde William Dean Martin ve Paul Thomas`tan oluşmaktadır

chazy_girl

sewerm yaaa the world is black şarkısı güzel simple plana benziolar sonçta punk grubu...öle pek dinnlemem ama kötüde diillerdir..!tarzlarıylaa şarkıları uyumsuzz!! :rolleyes:

lp_fm_mania

ya bn bu adamları çok sewmem de bi kliplerinde bi ara chester  çıkıo bi o kliplerini sewerim  :mrgreen:

blind_clown

göz makyajlarına bayıldıgım ama sarkılarına cok fazla yorum yapamayacagım grup :mrgreen:
http://www.superteklif.com/Main/SuperUyeFormu.aspx?bid=d0336f05-3d53-451a-acff-b220f20f24f7
tıklayın ve oturduğunuz yerden sadece mail okuyarak para kazanın hem de bana kazandırın=)

shimy

aynı mala benziolar :mrgreen: bi tarafımada kaş göz çissem bunlara benzer :mrgreen: çocuk şarkısı yapılar :mrgreen:
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

b:shRa

2. resimdeqi diken diken çocua bittim yawss ne şkeR ööleee =))

ölü gelin

daha önce de söylemiştim adamların tarzına bakıyorum anam acayip GOTHİC şarkılarını dinliyorum valla ismail yk dan bi farkı yok bu ne perhiz bu ne lahana turşusu :mrgreen:

black_ece

bi ara çk sewiodum hatta ikizlere hastaydım gerçi ikizleri hala sewiorm ama şarkıları hakkında en ufak bi fikrim yok şu an

Littleches

college punk grubu , şu an dinLediğiniz müzikLe kıyaslarsanız müzikLeri size böle gelebilir adamların yüzlerinden gözlerinden bahsedekseniz bence kirletmeyin topiği yaptıkları iş hakkında konuşalım derim ben .. bilmem ne düşünürsünüz .?
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

DarKSpideR

Ufuk'a +1 (:

Hoş şarkıları aslında az çok severim... En son 6-7 ay önce dinlemişimdir o ayrı :D
GanTz... 4Ever...

ousan

şarkılarını hazırlıkdayken çok sevmiştim.. life styles of rich and famous o zamanlar hoşuma gidiyodu... artık dinlemiyorum.. basit geliyor...arada bi bakarım ama yine... :)---görünümleri güzel...

Mr. MeTaLkiSS

Az tartışmadıydık ousan ben b.ok gibi grup dedikçe sen ii ii die tutturuyodun hele o Life Styles of rich and famous yok mu gıcık olduum şarkı :D hit olduu zaman 3 grup çok ii durumdaydı zaten Good Charlotte, Sum41 ve Blink182. ben Sum41'ı tercih etmiştim doal olarak :razz:
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

ShapeshifteR

Bence sağlam bi grup yıkılmazlar.
Diğer grupların gölgeleri altında kalıyolar doğal olarak.
The chronicles of life and death en sevdiğim şarkıları.
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

ölü gelin

ya bırak neresi sağlam ya yeni albümleri çıkmıi yok bomba gibi geliyolar cart curt şarkılara bi bakıyom böööğğğkkkkk yemin ediyorum basiretim bağlandı ya :D

LinkinBerk

Linkin Park tan sonra en sevdiğim rock grubu özellikle the river şarkısına hayranım:D