Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Pentagram-Mezarkabul

Başlatan Phoenix, Eylül 08, 2006, 07:06:56 PM

Previous topic - Next topic

Phoenix

Pentagram, 1986'da Hakan Utangaç ile Cenk Ünnü tarafından kurulmuş bir Türk metal müziği topluluğudur. Bunun yanında, Tarkan Gözübüyük de grubun değişmez bir elemanı halini almış; beş kişiden oluşan topluluk, Utangaç, Ünnü ve Gözübüyük haricinde birçok eleman değişikliği yapmıştır. Değişen elemanlar arasında Demir Demirkan, Ogün Sanlısoy gibi isimler de vardır. Topluluk, toplam altı albüm çıkarmıştır.

Türkiye'nin heavy metal dalında başarılı olmuş az sayıdaki topluluğundan biri olan Pentagram, yaptıkları albümlerle Türkiye'de heavy metal müzik türünü pek çok insana sevdirmiştir. 1990'ların sonunda Türkiye'de medyanın öne attığı Satanizm suçlamalarına inat, AGİT zirvesinde birçok devlet başkanına müzik ziyafeti vermiş olan grubun albümleri, 40'ı aşkın ülkede satılmaktadır. Ayrıca, dünyanın en prestijli festivalleri arasında gösterilen Wacken Open Air'de de sahne almışlardır. Grubun Türkiye dışındaki ismi, Mezarkabul dür. Bu ismi kullanmalarının sebebi, Pentagram isminde başka bir yabancı grubun bulunmasıdır.

shimy

söölememe gerek varmı acaba resiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm :mrgreen:
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

black_ece

bunu türk rock metal e taşıdsan daha mı faydalı olurdu ne ????? :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
ahanda bu da resim

blind_clown

tekrar birleşmeleri gibi bi durum varmıs sanırım ogün sanlısoy bunu dogrulayn bi acıklama yaptı..duyumlar dogruymus ama kesinliği yok gibi..
http://www.superteklif.com/Main/SuperUyeFormu.aspx?bid=d0336f05-3d53-451a-acff-b220f20f24f7
tıklayın ve oturduğunuz yerden sadece mail okuyarak para kazanın hem de bana kazandırın=)

Mr. MeTaLkiSS

keşke birleşseler ya var mı daa baba bi türk grubu çıksın birisi sölesin lan bana
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

selinkinpark

sanırım birlesiyolar.gecen gün yüxexes de okudum(galipa :rolleyes:)birlesme oranları yüksekmis :lol:

nane

oo inşallah inşallah bi birleşsinler allaaahhh daa ne isterim

Mr. MeTaLkiSS

Nitekim ben de duydum birleşmişler stüdyoda da baya hamladıklarını farketmişler  :lol: Hallolur ya halleder onlar
Limp Bizkit forever...

Sumween

ahanda bi de benden foto

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

Dehşet xXx

Oooo iyiymişş

black_ece

Quote from: Mr. MeTaLkiSS on Ekim 14, 2006, 06:35:20 PM
Nitekim ben de duydum birleşmişler stüdyoda da baya hamladıklarını farketmişler  :lol: Hallolur ya halleder onlar
birleşseler bangır bangır olurdu ortalık benim hala şüphelerim var ya nasıl emin olucam metalkiss ?? :'(

Mr. MeTaLkiSS

Stüdyoya giriolarmış lan yüxexeste izledim yalan mı sölicekler :D
Limp Bizkit forever...

black_ece

selinkinpark

off off dünkü konser dvd olucakmıs röpörtajda qördüm(:

black_ece

hhe ben ordaydım hhe :D sen de dvd den seyredersin artık "konserkardeşim"