Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Çilekeş

Başlatan unattended, Eylül 08, 2006, 08:37:56 PM

Previous topic - Next topic

ölü gelin

Quote from: selinkinpark on Ekim 05, 2006, 01:03:27 PM
Quote from: ölü gelin on Ekim 02, 2006, 08:10:50 PM
iğrenç desem yeterlimi hahahahahahahaha
haha mangadan iidir dimi yasemin :mrgreen:
cilekes bence türk-rock müziğe katkısı olan ve olacak bi grup..umarım da fazlada ilerlerler.. :lol:
eet mangadan iiler ona bi sözüm yok

ZongiR

bence turk-rock muzıgıne onemlı katkıları olmus onemlı bı grup ve katkıları olmaya devam edecektır.en cok kendımden gerıye ve yok u sevıyorum

destekledigim bı türün türkiye temsilcileri yürüyün bea
http://www.sinanoglu.net/

O sözler ki, kalbimizin üstünde
dolu bir tabanca gibi
ölüp ölesiye taşırız.
O sözler ki, bir kez çıkmıştır ağzımızdan
uğrunda asılırız.

Sumween

bi ara dinnemiştim sanırım bi ark.ın tawsiyesiyle.şarkı güzeldi ama hangi şarkıydıııı ne zaman dinlemiştiiiiim hiç hatırlamıyorum walla :D  galiba ''kendimden geriye''ydi şarkı

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

black_ece

ben sadece yok u dinledim hoşlar :D bu arada bunların ismi chilekesh di aslında çilekeş olarak değiştirmişler :D

muzzy

bugünlerde farkında olmadan bu herifleri dinliyomuşum hep.. :D..güsel yaw idare eder..

eL_sAgA

adamlar paso aynı kalıptan şarkı yapıo ama nediim çok güsellll oluo :mrgreen:
kod:

matrax_zalim

bence en iyi türk rockerlar.tabi ki benim fikrim
D R A U G A R

ewrimcan

bu ülkenin en ii rock müzilçileri. duman aynı kalıptan çalıyo. çilekeşin şarkılarını çalmak için 40 takla atmalısın, dierleri en fazla 20 taklada oluyo.

işine geleni basan basına basalım

Mr. MeTaLkiSS

Bence türkiyenin en ii rock'ını ogün yapıyo sonra da şebnem yani sonra belki çilekeş
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

Sumween

Quote from: Mr. MeTaLkiSS on Kasım 03, 2006, 08:14:34 PM
Bence türkiyenin en ii rock'ını ogün yapıyo sonra da şebnem yani sonra belki çilekeş
layn çaadaş 9 kasımda eskişehirde konserleri war gidiosan git :D tam yerini bilmiorum ya yazmıo :S

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

Mr. MeTaLkiSS

Olur tamam gitmem :D

Eet dün gittim lan çilekeş konserine araştırdım walla hayal'deymiş. Çok güzeldi performansları fln mükemmeldi yani herkes vardı tıklım tıklım kaynıyodu ortamın içi dışı mükemmeldi ya.
Limp Bizkit forever...

selinkinpark

ya görkemin sesi hic cıkmıyo ya konserlerde kac cilekes konserine gittim hic birinde adam gibi sesi yoktu:S

Littleches

yedi kule'de de katatonia öncesi böLe bi performans görmedim adam söleyemiodu bize uzatıyodu mikrofon'u , sesinin çıkmadığı yerde uzatıyo öle sanatçı olunmuyo maalesef , canLı söleyemiyeceğin parçayı albümüne koymucaksın o zaman .. Ama dinLemekten vazgeçemiyorum işte kaliteLi grup .
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

Mr. MeTaLkiSS

Adamın sesi zaten aslında vokal olmak için pek elverişli deil sanki biraz zorlayarak çıkartıyo farkettiyseniz. ama şarkı sözleri fln ii herkes coşunca performans da ii oluyo ya :D
Limp Bizkit forever...

Littleches

Görkem eski grubunda gitarist imiş (: Main gitarmış ama vocalde yapıyomuş .. Ses rengi güzel.!

Bence albümde ki tüm parçalar güzeL hepsini ezberlemişim ben dinLedim şöle bi albümü eşlik edebiliyorum.! (:
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.