Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

En sevdiğiniz diziler/tv programları..

Başlatan muzzy, Eylül 09, 2006, 03:22:56 AM

Previous topic - Next topic

lp_mike_chester

genco
kavak yelleri
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

NEVERlandLP

ben bu aralar koca kafaları izliom hoşuma gidio geçen piskopat ayşecik olayı vardı onda koptum ya bazıları sevmio ama idare eder bence...

hermione

geçen bir dizi reklamı gördüm. bıçak sırtı mıydı neydi ...mehmet günsur, nejat işler falan oynuyo.şimdiden seviceme eminim :D

rock 4ever

south park, the simpsons,sopranos(ama bitti),csı:ny,cold case,my name is earl,maried with children

SheydA_mike_chester

kavak ywelleri,awrupa yakası,genco.bide bıçak sırtı olcak heralde .başlamasını bekliorm :)

ölü gelin

Quote from: shimy on Ağustos 22, 2007, 02:22:20 PM
sadece cennet mahallesi ben bukadar ince esprileri olan bir dizi daha görmedim :D :D

bu gün bi bölümü vardı altıma sıçtım gülmekten :D

ferhat'ın üstüne iftira atıyorlar tecavüz ettin kıza diye (bu iftirayı atan pembe)
millete duyurucak ya aynen bağırtı şu şekildeydi: :D
yetişin komşulaaar ferhat bu kızı bir kirletti bir kirletti sıçtı batırdı :D :D

bu gün yine estirdiler ha arap şeyhi oluyorlardı ben böyle bir aksan görmedim ya eaaauuuvvv diye bağırıyordu ferhatla babası

yemin ediyorum türk dizileri içinde izlediğim tek ve en bomba komedi :D

InnOCenT_SiNNeR

Heroes
South Park
Family Guy
CSI
Makina

BeYourself

makina ne yazkki bitti böhü :(
türk dizilerinden nefret ederim(ay şu çocuk ne şekermiş izleyim bari:P--> bu tavırı sergileyenlerden ve artk işin içine z.çtıklarından dolayı) sevdiğm programlar;south park, pimp my ride, anında görüntü, bütün basket maçları, motor sporları vs. ;D(liste uzun oldu snki:DD)

ıllp

Quote from: lp_jean on Haziran 25, 2007, 06:14:40 PM
kavak yellerinin dizi müzikleri çok güzel bence
ayrıca hatırla sevgili, heroes, avrupa yakası da ii diziler
hatırla sevgili benimde favorimdir gerçekten çok hoş bi dizi ne abartılmış şeyler var nede cıvık gerçekten çok güzel
avrupa yakası zaten ayrı bi komedi:D:Dyaprağa bitiyorum

haruka

itiraf ediyim the OC hayranıydım (hala sölüyorum marissa ölmemeliydi :) )snra malcom in the middle ı da cok sewrdim ama ikiside bitti...şahanın yaptığı programları sewerek izlerim...makine zaten wazgeçilmez...bide room raiders cok haosuma gider..we son olarak kacırmadan takip ettiğim sırlar dünyası(ayyyy şaakaaa yaaaptıııımmm!!! :D :d )

carbon

tabeki Myth Busters-Discovery Channel

delilah

Quote from: hermione on Ağustos 24, 2007, 05:25:36 PM
geçen bir dizi reklamı gördüm. bıçak sırtı mıydı neydi ...mehmet günsur, nejat işler falan oynuyo.şimdiden seviceme eminim :D

dehşet bişi olacağa benziyo ben de merakla bekliyorum
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

I_am_free

Quote from: hermione on Ağustos 24, 2007, 05:25:36 PM
evet ya sağlam oyuncular var
hatta annemle iddiaya girdik annem dizi tutmayacak dedi ben tutucak dedim görecez bakalım

sanmm

csi:ny
heroes ;D
...yok işte...

Hasan-Can

Ghost Whisperer , Jackass ve Pimp My Ride izlerim