Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Melekler ve Şeytanlar

Başlatan Silver_Sky, Eylül 09, 2006, 02:37:25 PM

Previous topic - Next topic

Silver_Sky

ewet bu kitap hakkında yorumlarınızı bekl,iorum.ama haria bir kitaptı herkes okumalı .

blind_clown

da vinci den sonra bunu okudum gercekten adam süper konulara girmiş bilgi birikimini cok ii gostermiş ama sonu biraz daha gercekcil olabilirdi diye düşünüyorum..özellikle helikopterdendi sanırım adaya düşmesi faaln biraz abartılıydı..onun haricinde sonuna kadar acaba ne olcak yine diye okudugum cok gusel bi kitaptı..tavsiye ederim..
http://www.superteklif.com/Main/SuperUyeFormu.aspx?bid=d0336f05-3d53-451a-acff-b220f20f24f7
tıklayın ve oturduğunuz yerden sadece mail okuyarak para kazanın hem de bana kazandırın=)

tome3.mpq

yenı nesıl kıtaplar artık mısyonerlıge kacmaya basladı bu ulke benı yedı bıtırdı ne kıtap okuyorum nede baska bısey yapıyorum hakkımı helal etmıycem dewlete

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

ewrimcan

dan brown un en sürükleici kitabı bence. muhteşem kurgu ve süprislerle dolu.

işine geleni basan basına basalım

black_ece

bence çok süper bi kitap

Silver_Sky

zaten eger dan brown yazdıysa güseldir.böyle bir genellemeyi rahatlıkla yapabilirim.her kitabını okudum.digital kale de süper bir kitabtır.

black_ece

Quote from: Silver_Skyzaten eger dan brown yazdıysa güseldir.böyle bir genellemeyi rahatlıkla yapabilirim.her kitabını okudum.digital kale de süper bir kitabtır.
yalnız melekler ve şeytanlar dan sonra da vinci şifresi acayip yavan kaldı ya hem de hiç alakadar olmadıım bi konu üzerineydi yani yine olay örgüsü güzeldi

Silver_Sky

ewet kesinlikle sana katılıyorum.o yüzden önce da vinci sifresi sonra melekler ve seytanlar okunlaı.

darklord

bence dan brownun en iyi kitabı!!!bi kere kurgu mükemmeldi özellikle ters cevrildiğinde bile aynı olan ambigramlara bayılmıştım

black_ece

Quote from: darklordbence dan brownun en iyi kitabı!!!bi kere kurgu mükemmeldi özellikle ters cevrildiğinde bile aynı olan ambigramlara bayılmıştım
ambigramlar süperdi :D:D
yukarda bi iki tanesinin resmi var

darklord

evet gördüm özellikle de earth air fire water ambigramı süper!!!

purpletwilight

ya ben bu kıtabı cok sevdımm..keske  ılk basta ozel basımını okuyabılseydımm. :cry: .ambigramlar  gerceketn superdı :cool:  :cool: ..zaten sonuncusu super:P
make musıc not war

delilah

bu kitapların bir özelliği yazarlarının üslubundan dolayı pek de sürükleyici olmaması ben o sürkleyiciliği yakalayamadım.
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

darklord

yaw bu adam da sürükleyici deilse daha ne diyim yani