Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

ferrarisini satan bilge.

Başlatan Silver_Sky, Eylül 09, 2006, 02:38:13 PM

Previous topic - Next topic

Silver_Sky

valla hayat felsefemi degistirdi bu kitap aslında degistirmedide.birkere denedim kitapta olanlar. valla bir bok olmadı.amk iidi yaa.

ewrimcan

robin geldi gidio. hoş kitap. benim felsefemi etkilemedi. çünki kendimi vererek okumadım.

işine geleni basan basına basalım

black_ece

hoş kitap ama daha bitiremedim araya başka kitaplar girdi aldattım robin i

lp_rockgirl

abi geçen sene başladı kitapa hala bitecek okadar sewmedim dmekki bitirmek için uraşmadım ki ben 1-2 ggünde kitap bitirebilen bi insanım ii bi kitap sanırım ama okuduum kadarıyla 1. sayfada kaldım muahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :mrgreen:  :rolleyes:  :)

ewrimcan

Quote from: lp_rockgirlabi geçen sene başladı kitapa hala bitecek okadar sewmedim dmekki bitirmek için uraşmadım ki ben 1-2 ggünde kitap bitirebilen bi insanım ii bi kitap sanırım ama okuduum kadarıyla 1. sayfada kaldım muahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :mrgreen:  :rolleyes:  :)

:lol:  ben bile 6ayda okudum!!! şaka 6 iğrenç gün. sarmio ya. sorun bende diil demekki.

işine geleni basan basına basalım

lp_rockgirl

eeet aynen ya çok sattı çok adı duyuldu ama okuyanlar tarafından oldubide okumuyanlar okusa alala>:D:D hele hele okuyamayanlar sonunu getiremeyelner:D:D muhaaaaaaaaaaaaaa çok ssıkandal olurdu yane

wape

bunun devamı var koza kelebeğini bilmez adlı kitap onu okuyan ve seven bunuda okusun :wink:

ZongiR

ben bu kitabi hic sevmedim sevenlerinde anladigina inanmiyorum yada ben bir psikopatim :mrgreen: :lol:
Eğer bilge ise neden ferrari'sini hediye etmiyor bir hayır kurumuna ya da uçurumdan aşağı atmıyor.
Faturalarını ödemeyen tonlarca borcu olan insanlara yoga ya da meditasyon yapın demek ya bir geri zekalının ya da katışıksız bir bireycinin işi olabilir.
Eger bisi yaziyorsan ve bunun tum insanlara hitap ettigini dusunuyorsan sadece kendini yada kendi toplumunu degil herkesin icinde bulundugu durumu goz onune almalisin.Hesse'nin son kitapları özellikle de Boncuk Oyunu bu tür bir bireyciliğe ağır bir eleştiri.
Belli bir doygunluğa ve zenginliğe ulaşan Batılı toplumlar modernizmin yarattığı en önemli sorun olan can sıkıntısı ve tekdüzeliği aşmak için Doğu mistisizmine yöneliyorlar.
Örgütlü bir yapının içinden yükselen bir bireyi değil daha çok tecrit edilmiş bireyi savunan bu yaklaşıma bu derece prim vermek nasıl bir zihniyettir anlamadım. Ya da bu kitabı okuyan herkes maddi bir doygunluğa ulaşmış.

http://www.sinanoglu.net/

O sözler ki, kalbimizin üstünde
dolu bir tabanca gibi
ölüp ölesiye taşırız.
O sözler ki, bir kez çıkmıştır ağzımızdan
uğrunda asılırız.

matrax_zalim

yaa ben bir haftada okumuştum.pek etkiledi diyemem
çünkü bu tür çok kitap okumuştum önceden.hep aynı şeyler ben bile yazarım bi tane
bundan
D R A U G A R

nagiyan

bişe dicemde abartılcak bi sei yok bilinen dou felsefesi v kişisel gelişim....yani da cok okuunda ufkunuz v zevkiniz gelişsin  :bonus:
manalar elimizde,davalar dilimizde,biz gideriz mezara hey mezaaaraaaa!

your avril

ferrarisini satan bilgeyi okumadm ama sonraki kitabını okudum' koza kelebeğini bilmez'..çok beğendim gerçekten tam benimsedim kitabi ya ama bazı yerlerde çok soyut oluyo azıcık daha gerçekçi olsaydı dediğim anlar oldu
ya benim ol herşeyinle yada beni unut herşeyimle..ben senin yalnız kalışlarında tek adresin olamam..

black_ece

şimdi yukarda belirttiğim üzere 10 sayfa falan okudum ve araya okuldan verilen kitap girdiği için bıraktım....
sonra tekrar başladım ve şunu gördüm berbat bişiymiş...
zaten böyle kitaplar hep böyle oluyo nedense...
zamanında leo buscaglianın sevgi kitabına başlamış ilk on sayfada sarar bu kitap beni demiş ondan sonra ilk bölümde sıkılmıştım....
açıkçası hiç sevmedim serinin devamını okumayı da düşünmüyorum ...
ben cinayet , gerilim ve psikolojik olay kitaplarımla iyiyim kardeşim yaramıyo bunlar bana...

KuMsAL

ya kitabın basında ztn ne olacağı belli ki yani tamamını okuma zahmetine girmdim hiç..:)

ebru_91

bende en fazla 20 sf. fln okumuşumdur çok sıktı öle ahım şahım bi kitap deil alırkende çok heveslenmiştim üstelik
cursedprincess

elif_lp

ortak kanıya ulaşmışız :D sıkıcı bi kitap.  :)

..tell me what the fuck is wrong??