Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

sagopa kajmer

Başlatan lp_rockgirl, Eylül 09, 2006, 03:16:51 PM

Previous topic - Next topic

ShapeshifteR

sagoyu anlamak için biraz pesimist düşünülmeli.. sıradan cümleler kurmadığı için anlamayanlar olabilir..
biras da kulağın aşina olması lazım... o anlamayanlara tavsiyem şarkı sözlerini okusunlar.. şarkı eşliğinde olursa daha etkili olur.
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

lp_mike_chester

Quote from: ShapeshifteR on Kasım 01, 2007, 12:43:07 PM
sagoyu anlamak için biraz pesimist düşünülmeli.. sıradan cümleler kurmadığı için anlamayanlar olabilir..
biras da kulağın aşina olması lazım... o anlamayanlara tavsiyem şarkı sözlerini okusunlar.. şarkı eşliğinde olursa daha etkili olur.

aynen dediğine katılıyorum...
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

pınar özkaya

pek rap dinlemem hatta hiç dinlemem ama baya rap dinleyen bi arkadaşım var bana da dinletmişti bağdat şarkısını çok begendim tavsiye ederim en azından dünya ya yönelik bi şarkı :)
chazzz

EBRU ?!

sagopa içn olumsuz yorum yapanlar onu ii dinlememiş demektir;)adam raP'in kralıııı:D
ben 1istisnaYsam ! kaideyide boZaRım :P

lp_mike_chester

şampiyonu sıkar yarış sarkısına bayılıyorum her gün dinlerim....

bekolinagslp

Bence süper bir şarkıcı ve süper rap yapıyor.

InnOCenT_SiNNeR

Turkce rap in en ii temsilcilerinden biri Üfle güneşi sönsün ve Bağdat sarkıları gzel tv de monotonluk maratonu klibini gormustum o da gzel sarkı  :)

gokhan

ya rap yapanların arasında bana gore en kalıte ses onda ıyı yanı sago fena....

ads1940

sago turkiyenin en iyi rapcısıdir sonra kolo gelir  ceza sagonun yanında sokak serserisidir adamın sarkılarında anlam bulabilen warmı ???
GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE

mi_numetal_sa

bnce cezada çok iyi ben karşılaştırmıyorum ikiside kendi çapında
ÖZENTİLERİ ELE GEÇİRDİLER ÇOK TEŞEKKÜRLER TOKİO HOTEL :p ARTIK ÖZENTİ LPCİ YOOK(TUR HERHALDE)

ANTİ TOKİO

prensesss

ya sago başka . tarzı farklı yani. bence bi düzgün bu adam rap yarıyo.
. . . EvAnEsCeNcE . . .

lp_mike_chester

yeni albümü süper herkesin dinlemesini tavsiye ediyorum özellikle can havli parcasını manyak bir sarkı=)

ShapeshifteR

o sagonun son albumunde değil ki 2007 'ikimize ait birşey' de.. sagonun en son albumu 'kotu insanları tanıma senesi'... ve yeni albumden 'bir çıkar yolum yok ' parçasını şiddetle öneriyorum...
fabrika gibi ya habure album napıo mis gibi valla :D adama yetişemiyoz :D
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

Littleches

Kötü insanları tanıma senesi bu albüm sagonun kişiliğini kapak gibi ortaya koymuş. Mükemmel bir albüm ötesi yok bence. Eskiden Ceza VS Sago gerginliklerinde ikisinede eşit pay biçerdim ama Ceza bozdu , iyidir Ceza'da kötü diyemessiniz şımarmış olabilir ama müzik dışında da para kazanacağın birşeylerin olması şart maalesef... Sago kendini bozmadıysa o kendi bileceği iştir.. Haaa! bana sorarsan bozmamakla iyi etti derim ama sago hala tek yürektir benim için..
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

EBRU ?!

Rap sewmezdm ama takii bu adamı tanıana kadr sago yu yanii..
ben 1istisnaYsam ! kaideyide boZaRım :P