Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

öss değişecekmi

Başlatan lp_rockgirl, Eylül 09, 2006, 03:27:16 PM

Previous topic - Next topic

gokhan

merak etmeyın öss degisir ama degişen bısey olmayacak cunku dgıstırenler neyı degıstırdıklerını bıle  bılemıyecek  :) nasıl bızım basımıza geldıyse  :evil:

Mr. MeTaLkiSS

lan selinle ece bak kazanamassanız ananız ağlar hiç güzel olmuyo sistem deişince hele de bizimkisi gibi hönk diye deişince ii çalışın
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

gokhan

sımdı de bır we ıkı cıkmıs saçma sapan sey ne bu be yok mat bır yok mat ıkı eee Allah kolaylık wersın arkadaslar  :) umarım gercekten unuversıtelı olursunuz

immortal

öss deişirmi bilmem bu ülkede her kafasına esen bişileri deiştirip duruyo zaten ama öss ile ilgili bir bilgiyi paylaşayım sizlerle rakiplerinize bi bakın

ÖSS'YE BAŞVURULAR ARTTI...
Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi'nden (ÖSYM) yapılan açıklamaya göre, 2007-ÖSS ve meslek liselerinden yüksekokullara sınavsız geçiş için toplam 1 milyon 775 bin 100 kişi başvurdu.

Buna göre, ÖSS'ye gireceklerin sayısı geçen yıla göre yüzde 4.5 artış gösterdi.

Bu yıl ÖSS'ye girmek isteyen aday sayısının 1 milyon 639 bin 800 kişi ve yalnız sınavsız geçişe başvuran aday sayısının ise 135 bin 300 kişi olduğu bildirildi.

Böylece ÖSS'ye bu yıl girecek olanların sayısında geçen yıla göre yaklaşık 96 bin artış oldu. 2006-ÖSS ve sınavsız geçiş için 1 milyon 679 bin kişi başvurmuştu.

Açıklamaya göre, 2007-ÖSS'ye başvuranların öğrenim durumlarına göre dağılımı ise şöyle:

Son sınıf düzeyinde başvuran aday sayısı: 801 bin 200
Mezun (daha önce yerleşmemiş) aday sayısı: 693 bin 400
Yükseköğretim programına yerleştirilen ama kayıt olmayan: 36 bin 400
Bir yükseköğretim programında okuyan: 154 bin 100
Bir yükseköğretim programından kaydı silinen: 50 bin 400
Bir yükseköğretim programını bitiren: 39 bin 600
I CAN'T SEE THE MEAN OF THİS LİFE

ewrimcan

nüfusla orantılı die düşünürm. artması normal.

işine geleni basan basına basalım

Sumween

Gelecek yıl azalıcak ama.. Düz liseler mezun vermicek çünkü.çok fark ediceğini sanmıyorum aslında.

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

gokhan

gelecek sene bende bundan ıstıfade tekrar sınawa gırıcem zaten belkı daha ıııı bolum :)

D-Wade

Bi kitapta okudum 7+1 diye yeni bir sistem geliyormuş 7kere ön sınav olacakmış sonunda öss gibi bi sınav olcakmış 7sınavın ortalaması ve son sınavın notu toplanıp ortalaması alıncakmış ama ne zamana olur bu sistem bilmiyorum kitapta yazdığına göre bu sistemin amacı öğrencileri tek sınav stresinden kurtarmakmış

§ïяĝαиα

7+1 mii oha yok 5+1 ses sistemi her yıl biz yenileşmeye gidioruz die abidik kubidik şeyler yapıolar hiçbirinin de manası yokk...sırf laf olsun die yani...inşallah iki sene sora daha düzgün şeyler yaparlar... bekliycez...!!
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

D-Wade

bende doğru mu bilmiyorum kitapta okumuştum paylaşmak istedim belki doğruluk payı vardır diye

Metalwrath

öss zksen deişmez.. =)
Horse , Woman , Weapon..

delilah

o zaman geçen yıl zkmeden daha ağır bi yol denediler de sistem değişti :D bundan sonra sistem lisede eğitim sürerken işe koyulacak lise bir ve ikide seçimler yaptırılacak ve ona göre bazı sınavlar olacak 7+1 o olsa gerek
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

LpNumB

İmkansız bnce sistem aynı devam eder..

ozgurluge_kacis

Dunyanın en zekı insanı olan bı kadın waayaa adını hatırlamıom.. o bıle ''ben oss ye gırsem kazanamam demıs '' bı tane de japoncuk adam oss de cıkan turkce sorularına bakmıs '' ben cewabı ustte sorusu asagıda soru gormemıstım demıs ''.. bu oss boyle arkadaslar ... oss ye gırecek yada oss nın gırecegı arkadaslara basarılar dılerım ... ne mutlu oss yı gecene :)  solunum Trake
kalbini kırmıŞlar !!

ShapeshifteR

sistemin deişmesi için yökün toptan deişmesi gerekir...Buda cok zor
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.