en sevdiginiz çizgi fim veya çizgi dizi nedir?

Başlatan Silver_Sky, Eylül 09, 2006, 02:33:44 PM

Previous topic - Next topic

Silver_Sky

herkes sevdigi filmi yazsın burya.

shimy

rugrats :D:D yanlış yazmış olabilirm ama hastayım bu çizgifilme :)
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

Silver_Sky

mesela ben.kücükken kesinlikle favorim kücük golcü idi. hatırlamayanlara hatırlatıyım tsubasa die kücük bir cocuk vardı hadi futbol oynayan japon cocuk.ama orda en cok kaleci makabayaşi yi severdim.

rlopd

pokemon ne manyağıydk şunun ya :D :P ama en güzeli sevimli kahramanlar.. hala izlerm :D

THE DARKNESS HOLDING ME TIGHTLY UNTIL THE SUN RISES UP!!

WHAT SOUL HIDES BLOOD TELLS

Requiem

Cat Eek'e hastaydım Türkçesi "ciyak kedi" bence esprileri daha çok büyükler için yapılmış bi çizgifilmdi =) Sharky geyik Elmo fln süper karakterler
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

Silver_Sky

aaa simpsons unutlumamalı.harika birsey.her yasta izlenilebir.babm bile izlio valla.

lp_fm_mania

Quote from: RequiemCat Eek'e hastaydım Türkçesi "ciyak kedi" bence esprileri daha çok büyükler için yapılmış bi çizgifilmdi =) Sharky geyik Elmo fln süper karakterler

ewet haklısın çok komik bi çizgi film  :lol:  :lol: bn basen hala o çizgi filmi gösteriolar mı die jetix e bakıorum doğrusu ama peq rastlamıorum bu aralar heralde kaldırdılar yayından  :(

*NightWish&LP*

çok küçükken "şirinler" daa sora "pokemon" daa sonra "catdog" ve son olrak (büüklere çisgi disi die geçer ama çisgi film kategorisine sokarsak) "south park"

ölü gelin

simpsons çok güzel bi de rugrats

muzzy

yaw tv8 de çıkan bi çizgi film vardı..8 yaşındayken hayat çok güzel diip duruyor çocuk..onu sewiom...o kadar çok sewiomki adını unuttum.. :D  :D

rlopd

cedric olmasın o :D

THE DARKNESS HOLDING ME TIGHTLY UNTIL THE SUN RISES UP!!

WHAT SOUL HIDES BLOOD TELLS

nane

kitty i severdim tom ve jery bungs bunny hatta küçükken onu gerçek sanardım  :mrgreen: ben bunla evlencem diye az tutturmamıştım  :mrgreen:  :mrgreen: donalt amca... oo bi sürü var yavs :S

muzzy

Quote from: rlopdcedric olmasın o :D

he walla yaww ...saol.. :D ...dewamm

tome3.mpq

maskenın cızgıfılmı tek gecerım

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

selinkinpark

ciyak kedi,rugratslar,tom ve jerry,boby`nin dünyası,simpsonlar,kedi-köpek(birlesik olanı) vs. vs. :D  :D