en sevdiginiz çizgi fim veya çizgi dizi nedir?

Başlatan Silver_Sky, Eylül 09, 2006, 02:33:44 PM

Previous topic - Next topic

Sumween

aaaaaah ahh eskiler kaldımı ya bi otururduk kaç saat bugs bunny,tazmania,tom&jerry,şirinleeer :D ben insanlı çizgi filmleri hiiç sewmezdim öyle film gibi gıcıklardı ya şimdi de hep onlar :S :D

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

black_ece

bugs bunny benim kahramanımdııııı =)
bi de coyote vardır looney tunes larda  road runner ın bazen de bugs ın peşine takılıedı çok severdim onu da

Sumween

Quote from: black_ece on Ekim 30, 2006, 02:50:49 PM
bugs bunny benim kahramanımdııııı =)
bi de coyote vardır looney tunes larda  road runner ın bazen de bugs ın peşine takılıedı çok severdim onu da
aa ewet ya ben bi coyote ı bi gargameli sewerdim zaten :P :D

I choose hush...

wape

pokemın gibisi yoktu ya dragon ball sonra spider man falanda iyiydi
eski günleri hatırladım

Mr. MeTaLkiSS

Pokemon hafta sonları 11de Kanal 7de oluyo denk geldiim kadarıyla açın izleyin :razz:
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

Sumween

Quote from: Mr. MeTaLkiSS on Ekim 31, 2006, 05:08:51 PM
Pokemon hafta sonları 11de Kanal 7de oluyo denk geldiim kadarıyla açın izleyin :razz:
ya pokemon demeyin bana allah aşkına ortaokulda hem ufak tefeğim hem sinirlenince ani patlama yaptığım için pikaçuu diyolardı be ameleler bana :S :S neyse konuya dewam yaşasın gargamel :D

I choose hush...

Darkshines

Allah mısın Tusubasa , Dragon ball zamanın sevdiim çizgifilmlerinden şimdi ise Family Guy var

black_ece

aa ordaki çocuk çok manyak ya :D annesini öldürmek isteyen hep çatık kaşlı olan :D

DarKSpideR

Gantz, Ragnarok The Animation, Basilisk, Full Metal Alchemist ve Bleach... Animeyi tercih ediyorum daha kaliteli :P Tabi Tr'de yayına sokmuyolar bazı olaylardan dolayı... (Bkz. Kendini pikaçu sanıp camdan atlayan veledler...)
GanTz... 4Ever...

tome3.mpq

:mrgreen:
olum cok mrgreen adamsın ersel camdan atlayan welet tıplemesını manyak yapıon :mrgreen:

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

wape

ya ben bide adını unututmda vucüdumuzu belli başlı karakterlerle her hafta anlatan bi çizgifilm vardı onu seviyordum
dolaşım sistemini hala unutamam :mrgreen:

nedense

cedric süper ya  :Ddisney in teneffüs zili de manyak :D

LpNumB

aaa eed bnde hatırlıorm o vücudu anlatanı kanal d deydi hep aynı tipler kullanılırdı evet cedric de ii di :):)

black_ece

kim possible :D

makinacı

tusubasa
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...