Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Türkçemiz !

Başlatan ugur-acikgoz, Ekim 28, 2006, 05:54:30 PM

Previous topic - Next topic

black_ece

ben bi ara güzel Türkçe eylemi yapıyodum forumda r ler y ler her bişey yerli yerindeydi eski sözlük yazarı formatında black_ece yi özlüyorum

Requiem

Ben milleti uyardığımda "takıntılısın sen böle şeylere" die laf atıodu herkes bilmem hatırlarmısınız =) Şimdi böyle düşünmeniz hoşuma gitti : P
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

black_ece

ben öyle bişey demedim diyenleri kınıyorum arkandayım requiem =)

Sumween

Quote from: Requiem on Ekim 29, 2006, 12:22:21 AM
Bir süre sonra yazdığınız şeyler konuşma dilinize de  yerleşiyor diye düşünüyorum.. gerçek hayatında  " puhaha zuhaha"  diye gülen insan tanıyorum ben.. Hadi onu bıraktım küfrederken bile "a nokta küu" diye söylüyor adam..
kesinlikkkle katılıyorum.. ben bile bi ara zuhaha yapıyordum yani Allah'tan kendi kendime farkedip düzelttim :) her şekilde türkçenin bozulmaması gerekiyo en azından bu bozulmanın abartılmaması gerekiyo kısaltmalar filan yapılabilir ama en azından anlaşılacak derecede olsun değil mi? :) 

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

black_ece

ya çoğu forumda ne yazıldığını anlamıyorum mesela selinkinpark adlı üyemiz yer darlığından kısaltma yaptığı için (kısa mesaj atarken) mesajı iki kere okumak zorunda kalıyorum :D

Requiem

Mesela şu en yukarda arada bir çıkan "LPE SOAD KARŞI BİR SİTEDİR" yazısı  yerine soad karşıtı fln yazsa daha iyi olurdu =)
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

shimy

aaaaaaaaaaaaaaaa harbideeeeen ben yeni gördüm onu ousan ı şiddetle kınıyoruz o ne be :D hatta ben düzelttim bile :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

black_ece

sağol shimy bi de ousan ın Türkçe si düzgün sanırdık :)
imla hataları aldı başını gidiyo valla :D
bu arada ben kendimi de kınıyorum gidip blackangel ya da black_ece nickleriyle uğraşıyorum ya ne kroyum =)

Sumween

Quote from: Requiem on Ekim 30, 2006, 01:59:38 AM
Mesela şu en yukarda arada bir çıkan "LPE SOAD KARŞI BİR SİTEDİR" yazısı  yerine soad karşıtı fln yazsa daha iyi olurdu =)
ewet ya onu ben de taa ne zaman farketmiştim :D ousanın genel olarak hatalarının sebebi de hızlı yazması heralde :P :D parmaklar düğümleniyor...

I choose hush...

selinkinpark

Quote from: black_ece on Ekim 29, 2006, 10:28:51 PM
ya çoğu forumda ne yazıldığını anlamıyorum mesela selinkinpark adlı üyemiz yer darlığından kısaltma yaptığı için (kısa mesaj atarken) mesajı iki kere okumak zorunda kalıyorum :D
ulan neyimi gördün sana ne yazmısım o kadar ece ask olsun ya :D

black_ece

sms atarken yutuyosun sesli harfleri ama bişi demiyorum iki mesaj giriyo o zaman

delilah

hadi bakalım bundan sonra hep düzgün yazmayı deneyelim. hiç bir imla hatası olmadan... bakalım ne kadar başarılı olacağız?
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

black_ece

ben bir ara yapıyordum efendiler hıh :)
şimdi de başladım hadi hayırlısı

mentor

internet ozgur bir dunyadır kımse kısıtlıyamaz kuralların aq :angel:
Rüyamda bir telefon çalıyordu, ama gerçeklik mi rüyama sızdı yoksa rüyam mı gerçekliğe karışıyor, ayırt edemiyorum.
...
telefonu açıyorum. tyler çıkıyor

Sumween

kısıtlamazsak ne dediğinizi anlayamayız di mi? tamam herkes dilediği şekilde yazsın dersek ne tarz diller oluşur biliyor musun sen..anlamak için neler yapmak gerekir yani? en iyisi kimse tikky tikky konuşmadan adamakıllı türkçesini kullansın :)

I choose hush...