Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

siteyi nerden buldunuz

Başlatan shimy, Eylül 08, 2006, 05:20:32 PM

Previous topic - Next topic

Requiem

Quote from: gokhan on Ocak 05, 2007, 06:22:53 PM
sızı nıye bu kadar sert konusursunuz baıtığım zmn hep sert konusmalar oluyo he bıde bu sıteyı bulmak google sağ olsun zaten bulmak ısteyen bulur :neutral:
Teessüf ederiz.. Nerde varmış sert konuşmalar? Olabilir arasıra ama hep değil..
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

matrax_zalim

Quote from: Sumween on Ocak 05, 2007, 06:28:30 PM
yok ya öyle değil aslında da uyarma olaylarında biraz sert oluyoruz çünkü bir söyle iki söyle 5 söyle 2156 söyle eleman anlamayınca bir nevi yazdıklarınla ''bağırıyosun'' adama anlasın diye :D neyse konuya dewam tekrar =)

seninde şu 2156 sayısına neden bu kadar taktığını anlamadım.
küfür yazanlarda ...... koysun anlayan anlar zaten.ağzımızı bozmaya gerek kalmaz
D R A U G A R

Sumween

okul numaram :D

taam konuya dönüyoruz siteyi nerden bulmuşuz?

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

shimy

konuya sıçmakta üstünüze yok ya hemde o sert konuşmalar olmassa BAZI kişiler iyice cıvzıtıyor şimdi konuya devam edelim bende bunu söylemessem içimde uhte kalırdı  :mrgreen:
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

makinacı

isteyen istedii kadar sert konuşsun requem kardeşim kibarca uyarması yeter bana her konuda...saygı duyun hulean ona :@
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

Requiem

Hayırdır? Daha 1 ay öncesine kadar bana laf sokmak için fırsat ararken bu samimiyet nerden? =) Dalga geçme amacıyla mı söylüyosun yoksa?

makinacı

samimiyet olarkak görmeyedebilirsin sorun deil...1 ay öncesine kadar LP dinleyenleri küçümseyen,ufak dağları ben yarattım havalarında bir insan olarak görüordum seni(burda yalan sölücek deilim) ama kırmızı LPE deki mike shinoda nın sen olduunu,yani seninde bir zamanlar da olsa bizden birisi olduunu öörenince birden sana bakışım deişti...hele oradaki yazdıklarını da tekrar okuyunca...sana artık saygı duymam çok mudur requem kardeşim(bak kardeşim diorum.sebep?sende bir zamanlar LPci idin)

Requiem

Bunu zamanında ben de bir çok kez söyledim "2 sene öncesine kadar deli gibi dinlerdim" diye ama pek anlaşılmamış herhalde =).. senin de dediğin gibi.. artist biri gibi yansıyorum herhalde sizin ekrana ama neden anlamadım.. Herneyse konuya sevgi,barış,kardeşlik çerçevesi içinde devam edelim =)

makinacı

ben artık senin olduun her ortamda saygı çercevesinde hareket ederim rica ediorum :D
" kesin ulan LP en iisi" dien birisisin sen :D

Requiem

O zamanlar ben Lp'den başka grup dinlemezdim.. tam 3 senem sadece Linkin Park'la geçti.. Başka hiçbir şey dinlemedim.. Hybrid Theaory ve Meteora albümlerinin hemen hemen tüm sözlerini baştan sona bilen biriydim.. Daha sonra farkına vardım ki fazla kaptırıyorum ve bu bana müzikal anlamda zarar veriyor.. Konservatuar okuyan eski oda arkadaşımın da sayesinde baya bi aştım müzik zevkimi.. ve yavaş yavaş şimdi ki müzik zevkim ve kültürüm oturmuş durumda.. ve kanımca bir çoğunuza da bana olanların hemen hemen aynısı olacak.. 1-2 yıl içinde doğru dürüst dinlemiceksiniz bile.. ama Linkin Park'ı artık her ne kadar dinlemesem de hep saygı duymuşumdur.. Odama çıkarken başka birinin odasından " you try to take the best of me" diye bağıran Chester'ın sesini duyunca yüzümde bir tebessüm oluşuyor ve "hey gidi eski günler" diyorum =) Garip bi duygu tam anlatamadım ama neyse uzatmiyim fazla.. Biraz beni tanıyın da aslında öyle artist bi tip olmadığımı biraz olsun açıkliyim istedim.. Konuyu da dağıttık acık ama olsun o kadar =)

makinacı

deilsin abi ben seni tanıdım walla billa :D sewiorum seni dicem aynlış anlaşılmaktan korkuorum...

black_ece

dayt lan en iyisi lp diyip (*:tamam vurmayın) konuya devam etmek istiyorum arkadaşlar ya =) yeter bu kadar çiçek böcük lp fln siteyi nirdeeen buldunuz şahsen ban google amcam yardım etti =)

shimy

bende eceyi bu mevzuda kutlayım :D mod bilem konu dışına çıkmış peah :D evet neyse bende cıvzıttım nerden buldunuz bağyanlar baylar sitemizi beah :razz: :mrgreen:
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

mthnLP

ben nerden buldugumu hatırlamıyorum..ama buldum sonunda..hatta ben kafadan site sallıyodum bi ara belkhi tutar die=)ama artıkın burdaym

gokhan

way be  :surprised: ya tutarsa hesabı he :D ii en azından bulmuşsun  :)