Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Korkularımız .....

Başlatan Sumween, Kasım 24, 2006, 09:17:15 PM

Previous topic - Next topic

gokhan

nazlı yemın edıyom kı senden korkmaya basladım sen ne yerınde durmayan bı uyesın be :D

Sumween

gokhan senden korkuyorum bende öff aq nedir bu çektiğim? :S
şu an ''pikaaa,pikaa'' evresindeyim ''çuuu'' dememe az kaldı... pokemonluk yapıcam yakın zamanda :)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

gokhan

Quote from: Sumween on Şubat 27, 2007, 09:59:47 PM
gokhan senden korkuyorum bende öff aq nedir bu çektiğim? :S
şu an ''pikaaa,pikaa'' evresindeyim ''çuuu'' dememe az kaldı... pokemonluk yapıcam yakın zamanda :)
benden korkmana gerek yok ben dunyalıyım :D

Sumween

ya sabır! gokhan bi post atabilir miyim siteye izin verirsen? her postuma nasıl yetişebiliyosun anlamıyorum yemin ederim...
     bence sen, yat kalk benim yönetici olmadığıma dua et =) ve bu postuma da cevap yazma Allah'ını seversen! rica etMİyorum.. söylüyorum direk
:)

I choose hush...

gokhan

tamam tmm konuya dewam herkes kendı yoluna :D

black_ece

zuzun len aaaa =) !!!!!!!
esp pena bulamamak !!!

LP_GİRDABINDAYIM

yasamaktan korkuorum yanılmaktan korkuorum karanlık tek dostum onu cok sewıorum bıde yanlıs anlasılmak korkutuo kımsenın kalbını kırmam kırarlarsada asla donmembunlar korkutur en cok aman heh bıde dostundan tekme yemek kımseye tawsıye etmem kabus olur ruyana gırıo be neydeo gunler :rolleyes:
METAL HANÇER GİBİ GİRER BEDENE
SAPLANIR KALIR DAMARDA
AKAR GİDER KARANLIGA
SİYAH KANINLA...

Sumween

anne katili olmaktan korkuyorum! bugün korkuttum kadını zaten kahvaltı sofrasında kavgaya tutuştuk elimdeki bıçak kırıldı ''çınnnnnk'' diye bi sesle füze gibi gitti arkaya,bakakaldı kadın!
ama sakinim ve pozitifim..geçer geçer.. (aq ya) :S !

I choose hush...

your avril

sewdiğim insanları üzmektn çok korkarm bidaha bana karşı eskisi gibi olmazlarsa diye koırkarm  :twisted:ama korku filmlerinden daaha çok kot,rkarm dubbeden sonra uyumadığım geceler aklıma geldii ooo :twisted: :D
ya benim ol herşeyinle yada beni unut herşeyimle..ben senin yalnız kalışlarında tek adresin olamam..

gokhan

Quote from: your avril on Mart 03, 2007, 03:42:38 PM
sewdiğim insanları üzmektn çok korkarm bidaha bana karşı eskisi gibi olmazlarsa diye koırkarm  :twisted:ama korku filmlerinden daaha çok kot,rkarm dubbeden sonra uyumadığım geceler aklıma geldii ooo :twisted: :D
aynen bende ınsanların benı yanlıs anlamasından korkarım, kırmak ıse en son yapmak ıstedıgım sey

your avril

yanlş anlaşlmaktn korkuyorz karşımızdakini düşünerek ama boşwerr belkide kendi sorunu doğru anlasun ozaman :D :D dimi gökhann :razz:
ya benim ol herşeyinle yada beni unut herşeyimle..ben senin yalnız kalışlarında tek adresin olamam..

gokhan

Quote from: your avril on Mart 03, 2007, 07:09:04 PM
yanlş anlaşlmaktn korkuyorz karşımızdakini düşünerek ama boşwerr belkide kendi sorunu doğru anlasun ozaman :D :D dimi gökhann :razz:
dogru soyluyosunda bazende hersey ıstedıgın gıbı olmuyo  :)

your avril

aaa bie ben örümcekten acayip korkarm yaa iğrenç bi yaratıkk benden uzak olsun hepsii :D ne bu zıplayıp duryolarr :D :twisted: bi senedir görmüyorm oleey :razz:

beanlie

tek korkum acı çekerek ölmek aı çekmez istemiorum rüyamda öleyim ;D

gokhan

yatalak kalmaktan korkuyom ben ya beanlıe senın ımzan cok buyuk ya bıraz daha ufagı yok mu :D ousanda soyldı ama...