Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Okul...okul...okul...

Başlatan Sumween, Kasım 11, 2006, 04:44:37 PM

Previous topic - Next topic

ölü gelin

aynısını 8. sınıftayken manukyanın yandan yemiş haliyle dersimize giren matematik hocam demişti ben buna müfettişin yanında dirsek vurmuştum o da bana istediğin kadar çalış yüksek not al seni bırakacağım demişti ve dediğini de yaptı ilk defa oley matematikten 95 alıyorum geyiğini yaparken karı bana 40 vermişti :D

gokhan

aman allahtan mat yok bızde kurtuldum ben neyse umarım sızde kurtulursunuz  :D mat benım ıstanbulda okumamı engelledı  :evil:

ölü gelin

mor ve ötesinin bateristi kerem kabadayı perşembe günü bizim okula geldi ama sırf üşendiğimden  gitmedim izlemeye aslında bi zamanlar o adamın hastasıydım utandım kendimden :D barışarock bilmem neleri de geldiydi :D

black_ece

sınav haftam başlıyo ya ilk sınav matematik
ağlamak istiyorum

Mr. MeTaLkiSS

okul mükemmeldir abicim özliyceksiniz üstünden çok vakit geçince özlicek olsanız bile kesin özliceksiniz
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

shimy

ben özleyeceğimi hiç sanmıyorum ama o 7 kişilik arkadaş grubumu çook özleyeceğim :'( hergün ayrı bir geyiğimiz olur gırgır şamata ooof of :'(
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

Sumween

Quote from: pennywise-shimy on Mart 17, 2007, 10:51:00 AM
ben özleyeceğimi hiç sanmıyorum ama o 7 kişilik arkadaş grubumu çook özleyeceğim :'( hergün ayrı bir geyiğimiz olur gırgır şamata ooof of :'(
aynen.. sınıfı özlemem de o 8-10 kişilik keş grubunu ve 3 kişilik jackass grubumuzu ararım =)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

Mr. MeTaLkiSS

zati o gruplar aranıyo işte aaahh ahh
Limp Bizkit forever...

gokhan

sızde baglantıyı koparmayın bızım gıbı ;) :D

§ïяĝαиα

hehe allaha şükür ben daha grubumdan kopmadım geçen cuma okulun 159.yılının kuruluş yıldönümüydü :D öle bi coştuk ki ark.larla bi ben bilirim bide onlar bizim bi nurullah abimiz var uçak yarışması yaptık çocuk türk neferi die bi uçak yaptı en az 50 metre uçmuştur ister inanın ister inanın sora bi joyistik abimiz var onuda havalarda attık tuttuk kolbastı oynadık tarih hocasının karşısına çöküp ona oryantal bilene yaptırdık düşünün yani...okulu seviom beee(okuldan kastım arkadaş grubu) ;D
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

gokhan

ornek werıyım mesala ankara bulusmasında suan gazıde okuyan lıseden arkadasımın yanıda kalıcam ;) anladınız...

black_ece

geyikler iyi mesela rockday de başmüdüryardımcımızla headbang yapmışlığım var...
çok eğlenceliydi zaten bilgisayar hocasını önce arch enemy sonra haggard t shirtüyle ortalarda dolanırken görünce yapışmıştık istiyoruz t shirtleri diye ama =) vermedi

Mr. MeTaLkiSS

sizin okul bomba zaten ya..
Limp Bizkit forever...

selinkinpark

eet ya cidden süper okul :D

Unto_Others

bitsin artık..sıkıldım daraldım..sıkıldım 11 senedir okumaktan..