Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Okul...okul...okul...

Başlatan Sumween, Kasım 11, 2006, 04:44:37 PM

Previous topic - Next topic

shimy

az kaldı b raporumu alıyım siktir olup gidecem  >:( sonra o sırık muzonun karşısına geçip sigara tellendirecem >:(
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

Mr. MeTaLkiSS

la hani sen sigaraya karşı flndın aklına mı soktular olm iğrenç ya bok iç daa ii
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

black_ece

bu gün son dersteki ingilizce bena blind guardian ı sevdirdi
tomorrow will take us away ....
=)
şarkının boşluklarını döldurduk dinleye dinleye sonra da koro halinde söyledik güsel bişiymiş =)

Sumween

hayırlı uğurlu olsun ikinci dönemin ilk yazılısından da birimi aldım :D bugün biyoloji yazılısında ilham mı geldi nedir hiç çalışmamama rağmen kağıdı fulledim son soru boş kaldı bi tek =)

bugün de son ders matematikti dersten atılmak için elimden geleni yaptım çünkü net cafeye gidcektm site için nede olsa atılcaz bi işe yarasın dedim ama kadın atmadı hayret =) ayrıca bizim Osman'la Şaziye'ye düğün yaptık derste, ark youtube koyarsa hepinize izletcem düğün vidyosunu :D

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

özgür69

okul okul dediğiniz nedirki... ??? işte cevabı aşağıda...

O => Ö
K => L
U => Ü
L => M

(alfabedeki sıralamaya göre bir sonraki harfler :-\ :o )
.                                      

beanlie

lise 1 ilk dönem 8 zayıf ikinci dönem 5 torpille geçtik
lise 2 ilk dönem 5 zayıf ikinci dönem 4 torpille sorumlulukları werdik
lise 3 ilk dönem 4 zayıf ikinci dönem 3-4 tane gelir herhalde ;D

Sumween

yine dersten atıldım :S bu sefer geometri.. abi derslere girmiyorum atıla atıla yaa ..of... sınıfın kırocanları ''atılgan'' adını taktı bana, heh süper..!

I choose hush...

selinkinpark

sen atıl atıl mezun olamicaksın zaten(=
neyse en azından nete qirdin dersten atılıp :D

Sumween

ya valla artık sinir oluyorum ya... 5. derste atılmak iğrenç bi duygu sen o kadar sabret,sonra tam gün yok yazıl off... ayrıca şu anda evdeyim dersten atıldım ama iki ders dışarda, kantinde filan hüzünlü hüzünlü oturdum az daha dayak yiyodm zaten okulun dengesiz bilindik serserileri olur ya böyle onlar dalga geçti benle,''olm gerizekalı mısınız siz ya?'' dedim karşılıklı bi dumur olup kaldık salaklarla, sonra ben ''vınn'' tabi :D  :D

I choose hush...

makinacı

bugun öleden sonra bize ders boş yarın newruz yarın okuldan kaçıcam hehe :) az kaldı olum össye...
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

shimy

Quote from: Mr. MeTaLkiSS on Mart 20, 2007, 06:46:56 PM
la hani sen sigaraya karşı flndın aklına mı soktular olm iğrenç ya bok iç daa ii
yok yaw asla sigara içmem lafın gelişi söyletim bizler duman avcılarıyız ;D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

§ïяĝαиα

öğleden sora okuldan kaçtım ark.la sahil yaptık sora film izledik bunun üstüne bizim disiplin kurulundan aileniz arancak die msj geldi hehe iyikide anneme midem bulanıo okuldan kaçıp eve gittim demişim ayrıca mat yazılısından 30 alcam rekorrrr hiç daha yükseğini almamıştım rahatladım yaa anneme sölemek için sabırsızlanıom
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

black_ece

Quote from: linkinfan92 on Mart 23, 2007, 04:33:38 PM
öğleden sora okuldan kaçtım ark.la sahil yaptık sora film izledik bunun üstüne bizim disiplin kurulundan aileniz arancak die msj geldi hehe iyikide anneme midem bulanıo okuldan kaçıp eve gittim demişim ayrıca mat yazılısından 30 alcam rekorrrr hiç daha yükseğini almamıştım rahatladım yaa anneme sölemek için sabırsızlanıom
abi anlamıyorum ben sizi ya hadi okuldan kaçmak falan değil de 30 aldım huuh rekor nedir ya (genel söylüuyorum) gitmeyin o zaman okula falan çok kasıyosa ...

beanlie

yine bir ingilizce yazılısından çaktım  ;D zaten hiç geçemedmki  ;D ingilizceye tüm ingilizlere ingilizce eğitim werenlere hepinize uyuz oluorum amk  >:(

§ïяĝαиα

ya ben milleti bilemem ama ister 6 ister 12 saat çalışıyim yinede bi türlü şu matematikten 2 alamadım hoca öle bi soru soruyoki bizden önce kendisi dünyaya kazık çaktı...kıl oluom yaa bi de soruları kendi hazırlasa neyse sorduğu soruyu kendisi bile çözemiyo ki ciddiyim bak 15 soru götürdüm birini çözdüyse noolim ...
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...