Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

TEŞEKKÜRLER TANRIM

Başlatan neverforgivenangel, Mart 27, 2007, 02:04:17 PM

Previous topic - Next topic

neverforgivenangel

TEŞEKKÜRLER TANRIM

hani her sabah açan çiçekler vardır ya. yeni doğmuşçasına uyanırlar uykularından. her günaydının hayata yeniden hoşgeldin anlamı vardır onlar için. mutludurlar. umutludurlar. huzurludurlar. keşke diyorum bizde onlar gibi uyandığımızda mutlu olabilseydik.

Pazartesi sabahı uyandım. haftanın ilk iş günü. kara bir bulut vardı aklımda. yine, başlayan yeni ve lanet bir hafta dedim içimden. düşündüm. keşke bir çiçek olsaydım, şimdi mutlu olurdum. ve gün öylece geçip gitti. ve sonra yeniden uyandım. günlerden salıydı. yanıma baktım eşim hala uyuyordu. onu uyandırmak istemedim. sessizce kalktım, işime gittim. açtım ama huzurluydum. eşime olan sevgim huzurla doldurmuştu bedenimi. sonra yeni bir gün. derken günler geçti yavaş yavaş, çarşamba perşembe cuma...haftasonları ise bomboş bir ruhla, hiçbirşey hissetmeden uyanırdım. derken böyle günler ayları, aylar yılları izledi. nice yıllar geldi geçti hayatımdan. ben hep şunu geçirmiştim içimden, yakarmıştım tanrıya: keşke bir çiçek olsaydım diye.

bugün uyandığımda hiçir şey hissetmiyordum. kalbimde bir buzulunki gibi soğuk bir esinti vardı. yine dedim keşke çiçek olsaydım diye. ama yinede rüzgar dinmişti. tüm eş dost hısım akraba kim varsa ziyaretime gelmişti. eee ne de olsa yılların adamıydım ben. bir anda uykuya daldım. ve rüyam başlamıştı. kendimi görüyordum rüyamda. tam 72 yıllık hayatım geçiyordu gözlerimin önünden. son sahneye gelen bir filme benzemeye başlamıştı rüyam. ve beyaz giysilerle bana yaklaşan biri vardı. üzerime geliyordu. kalbimin sıcaklaştığını ama bir o kadar da acıdığını hissediyordum. bir anda yanımda belirdi beyazlı. nasıl olur dedim ve sonra düşündüm. nede olsa bir rüyaydı bu. hiçbirşey dememiştim ama ama bana anında şunları söyledi. evet bu bir rüya. rüyandayım. ama maalesef bu senin son rüyan. seni ebedi uykuya almaya geldim... kalbim çok acımaya başlıyor sonra düzeliyordu. anlayamıyordum. ama sonra sonumun gerçektende geldiğini hissettim. ve o anda bana tam 72 yıldır aralıksız hayatta olduğumu söyledi. ve bir çiçek kadar iyi ve güzel bir insan olduğumu. gül bahçesindeki en nadideymişim ben. sonra sust. işte o zaman ne demek istediğini anlamıştım. ve kollarımı yukarı kaldırıp haykırmaya başladım. " teşekkürler Tanrım. beni bir çiçek olarak yaratmadığın için teşekkürler. 72 yıldır aralıksız yaşadığım için teşekkür ederim. teşekkür ederim. her yeniden doğduğum mutlu,umutlu ve huzurlu bir günün sonunda yeniden ölmediğim için. çiçek olmadığım için teşekkür ederim tanrım. her şey için teşekkür ederim."

LP_GİRDABINDAYIM

supersın sen yaaa walla dogustan bu anlıorum senı kotu denırmı bu yazılanlara yaaa
METAL HANÇER GİBİ GİRER BEDENE
SAPLANIR KALIR DAMARDA
AKAR GİDER KARANLIGA
SİYAH KANINLA...

neverforgivenangel

çok teşekkür ederims... zaten geleceğe dönük tek gerçek emelin türkiyenin 1 numaralı yazarı olmak:D

özgür69

harbiden süper bi yazı yaa ellerine sağlık
teşekkürler....
.                                      

immortal

süpersin dorukcan.türkiyenin 1 numarası olman  kolay olucak gibi.eserini paylaştığın için saol. ;D
I CAN'T SEE THE MEAN OF THİS LİFE

ousan

ahah.. bu çocuk buradan binlere ulaşcak :D

neverforgivenangel

iyi ama ousanım ne bin ne de on bin yetmez bana.... milyonlara ulaşıp ülkeme ulaşmalıyım. sonra kendimi kanıtlayıp milyarlar için dünya için birlik ve beraberlik için yazmalıyım

Sumween

çok dokunaklı =) iyi yazıyosun Doruk Allah sonunu hayır etsin :D laf bulamadım başka !

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

shimy

Quote from: neverforgivenangel on Mart 27, 2007, 09:37:56 PM
çok teşekkür ederims... zaten geleceğe dönük tek gerçek emelin türkiyenin 1 numaralı yazarı olmak:D
eveet biliyorum 2050 yılında edebiyat ders kitaplarında olmak istiyor bu çocuk bea hırsa bak azimle sıçan duvarı delermiş :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

gokhan

doruk sen bıze kafayı yedırtmessen ıııdır yanı :D bu kadar guzel we anlamlı derın seyler yazarsan ısımız zor he bıde benım gıbı ınsanlar ıcın cok zor.. :D

makinacı

içimden bişiy diil demek geldi ama sonra hoş karşılamayanlar çıkabilir die demedim :D
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

delilah

deme bence de .. doruk sende gerçekten gelecek var daha fazla yazı koy...
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

gokhan

doruk gercekten sen dewam et abı guzel yazıyosun
:D

immortal

Quote from: delilah on Mart 29, 2007, 09:17:35 PM
deme bence de .. doruk sende gerçekten gelecek var daha fazla yazı koy...
aslında tabiki  yazmasını isterizde şimdi arkidişin hedefleri büyük o yüzden her eseri önemli ve ilerden  kitapta felan yayınlanıcağından eserlerini  halka açık alanlarda yayınlamaması onun için daha ii. :o neesse yayınlamıcaklarını paylaş a dorukcan çok güzel yazıon :o
I CAN'T SEE THE MEAN OF THİS LİFE

neverforgivenangel

ya en başta dediğim gibi...bunlar ilk amatör yazılarım. o yüzden ben bile çok beğenmiyorum. ayrıca her türlü eleştiriyi-iyi,kötü- yapabilirsiniz....ama dediğim gibi... yazılarımı sadece yazı defterimden ve elden okutabiliyorum. ama söz ara sıra sizler için hikayeler ve şiirler yazıp siteye koyacağım. sizleri de güzel şeylerden mahrum etmek istemem...:D