Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Türkçemiz !

Başlatan ugur-acikgoz, Ekim 28, 2006, 05:54:30 PM

Previous topic - Next topic

Sumween

sen ''TURKCEMIZ'' dedikçe problem var Gökhan yakaladığım yerde dövücem seni yetti be :P :D

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

gokhan

sen once benden dayak yemede :D tamam tamam ''TÜRKÇEMİZ'' ok :)

Sumween

''K''sı nerdeee? TÜRKÇEMİZ...
Bak ne yap biliyo musun benim yazdığıma bak, sonra sırayla benzerlerini bul klavyede,bi kere üstüne tıkla öyle yazarsın ''TÜRKÇEMİZ''i...
ikili konuşma oldu senle savaşılmıyo Gökhan mükemmel Türkçenle seni başbaşa bırakıyorum =)

I choose hush...

gokhan

burda TÜRKÇEMİZ bölümü olmazsa senın nasıl yazdıgını ıyı bılırım ben :D neyse konuya dewam ama sende bana gökan deme =) hem ''K'' harfı yerınde nıye ıftıra atıyon  :P

Sumween

yahu ne diyim? :S
Ayrıca her yerde normal yazıyorum ben msn de dahil,ne demeye çalışıyosun ki :S (Bazen adamına göre muamele yaptığım oluyo,sakata sakat yazıyorum anlasın diye,onu diyorsan tamam :D )

I choose hush...

gokhan

yok bana sakat yazmıyonda sadece gokan dıyosun bazen ıste , üff uzatmayalım artık konuya dewam... :D

§ïяĝαиα

he yaw o sorun bende de mevcut...:D adın ne diyorum bnm adm ösgeee diyor...anlamadım ösge mi ? hyr cnm ösgeee ! la özbeöz Türkçe adın nedir ? ha onumu sorusn cnm o özge... hele şükür be anam olaylarına girdiğim oluyor...herkesin Türkçesi öle bugünlerde...helal olsun yerine hll olsn...falan filan... ben de nazlı gibi bazen adamına göre öle konuşuyorum ama çok sık deil...
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

black_ece

ben başımdan savmak istediğim ve ya konuşmak istemediğim kişilere genellikle
ha ii
nlsun ya
hmm
olsn
gibi kısa ve salakça cevaplar veriyorum =)
onun dışında iyi yazıyorum gibi=)

Roswegas

hmm
gayet normal bişey

günlük dilden oluşan, kafa sallama gibi bi durum.
bence o sorun olmaz...

raines

kasıntı bi konu.

burda türkçeyi överek gökler çıkaran her kim olursa olsun kendisi bile iyi kullanamıyordur bu bir gerçek.

Dilimiz çok yozlaştı çünkü.

Hepimizin msninin olması yetiyor zaten dilimizi yozlaştırmaya

gokhan

farklı ve carpıcı bı bakıs acısı (:

Roswegas

ben başından beri öyle yazmadım..gollum tipi yani.

doğrudur, yapıcam değil yapcam olmuştur vs. ama bu diğerleriyle bir tutulamaz bile.

Mesela az önce bu sitede bi yerde gördüm
'küsel bi şarqı' demiş.

Kasıntı bi konu derken de  neyi kast ettiğini tam anlamadım..

raines

gerekli ama gereksiz bir konu.

Şöyle ki ; burda cevap verenlerin hepsi güzel türkçeyle yazmaya çalışacaklar ama başka topicde "babuş nabersin muaa goum" gibi yada buna benzer cümlelerle iletişim kuracaklar.

bu yüzden kasıntı.

Requiem

Abi zaten biz herkes "yapmalıyız, etmeliyiz diye yazmalı" demiyoruz.. Benim lafım "annm glrkn ekmkle st al ddi" diye yazanlara.. bildiğin gibi ben de yazıyorum ahaehçgsahkgj diye şeyler ama biliyosun diğer insanlar gibi tüm msn hayatım kısaltmalar ve hi mom vats goin on diye bi Türkçe kullanımı üzerine değil..

Bilmem anlatabildim mi =) o yüzden kasıntı bi konu değil kesinlikle.. ben insanların mesajlarını okurken düşünmek istemiyorum acaba burda ne demek istemiş olabilir diye.. tabi aramızda abartıp "gelcez yazma geleceğiz yaz" diye abartıya kaçanlardan bahsetmiyorum
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

raines

bana kalırsa burda konuştuğunuzla kalırsınız yani :)

üzgünüm anlıyorum tabi ben sizi de. neyse takılın ya bi lafım yok hadi