Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

en çok korktuğunuz korku filmi ?

Başlatan click, Temmuz 20, 2007, 06:02:57 PM

Previous topic - Next topic

click

benim halka ve testere 3 sizin ?

themenes

Halka....:S İlk sinemada izlediğimde çok korkmuştum heralde küçüktüm die...ama müthiş bi deneyimdi...:D:D
I've given up, I'm sick of feeling
Is there nothing you can say?
Take this all away, I'm suffocating
Tell me what the fuck is wrong with me

hermione

ya ben halkaya çok güldüydüm yaa :D kız kuyudan çıkıyo , telefonlar çalıyo...noluyo pek de bişi anlamadıydım ztn :D

ben en çok 6. histen korktum :o

ebru_91

halka feci korktum bide garez in ani çıkışlarından
cursedprincess

shimy

Quote from: hermione on Temmuz 20, 2007, 07:35:25 PM
ya ben halkaya çok güldüydüm yaa :D kız kuyudan çıkıyo , telefonlar çalıyo...noluyo pek de bişi anlamadıydım ztn :D

öyle deme ya o halka filmindeki video beni çok etkilemişti :S hiç bir ses yoktu ve garip garip görüntüler vardı :S çok etkilenmiştim =)

ayrıca biz o filmi yaseminle gecenin  bi yarısı seyrederken kızın kuyudan çıktığı sahneyi yani :D yasemin yastığı yüzüne kapamıştı ve o sahnenin geçmesini beklemişti =) ayrıca espri yok çok ciddiydi =)
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

ebru_91

o filmden sonra uzun saçtan nefret eder oldum benm en korktuğum sahne kızın televizyondan çıkış sahnesiydi kuyu açılıo fln.... ufff tırstım yine
cursedprincess

LpNumB

Ya ben hatırlamıyorum korktuğumu ama Amerikan Rüyası'nda tırsmıştım biraz : )

click

Quote from: shimy on Temmuz 20, 2007, 07:50:19 PM
Quote from: hermione on Temmuz 20, 2007, 07:35:25 PM

öyle deme ya o halka filmindeki video beni çok etkilemişti :S hiç bir ses yoktu ve garip garip görüntüler vardı :S çok etkilenmiştim =)

ayrıca biz o filmi yaseminle gecenin  bi yarısı seyrederken kızın kuyudan çıktığı sahneyi yani :D yasemin yastığı yüzüne kapamıştı ve o sahnenin geçmesini beklemişti =) ayrıca espri yok çok ciddiydi =)
evet ya hele o kızın gözlerinin olmadığı bölümden tırsmıştım baya

Mr. MeTaLkiSS

Garez ya ben de garezden etkilenmiştim baya muhteşemdi..
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

I_am_free

testere ve halka zaten başka doğrudürüst korku filmi izlemedim

tome3.mpq

dabbe benı gunduz ortasında tırstırabılen ayaklarımın bosalmasına sebep olan tek fılm hll

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

Leviathan

Mumya evinde çok ter dökmüştüm :D

chester94

korkma değil ama,bakamadan izlediğim tek film hostel.

lp_d!do

ben korku filMi izlemee bayılıorum:D baya tırsoM aMa olsun sefioM en korktuuM fiLm haLka,testere  :S hee bide tepenin gözleri var çok hoşuma gitmişti o film de
!!!kusursuz bir hatayım!!
[/b][/font]

tome3.mpq

kardes testere korku fılmı deılkı nası korktun ;D

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..