Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Hande Yener

Başlatan ousan, Ocak 10, 2007, 12:17:24 PM

Previous topic - Next topic

I_am_free

madonnayı kıskandığını kendi itiraf etmişti zaten, madonna gibi ama farklı olmak istiyo, pek başardığı söylenemez

Darkshines

Quote from: I_am_free on Temmuz 14, 2007, 11:01:18 PM
madonnayı kıskandığını kendi itiraf etmişti zaten, madonna gibi ama farklı olmak istiyo, pek başardığı söylenemez

Madonna olduda farklılığı kalıyo.Keşke Madonna kadar olabilse liv ertlere çağırılsa,özel uçağıyla geldi diye eleştirilse vesaire..

entel

bu benim fikrim ve Hande yenerden nefret ediyorum ..
1.özenti..insan bu kadarmı kişiliksiz olur
2.si yaptıgı muzik berbat ötesi
3.tarz yapayım derken işin cıvkını cıkardı
Sonsuza savruldu ışık hızım....

matrax_zalim

Quote from: entel on Temmuz 15, 2007, 01:03:14 AM
bu benim fikrim ve Hande yenerden nefret ediyorum ..
1.özenti..insan bu kadarmı kişiliksiz olur
2.si yaptıgı muzik berbat ötesi
3.tarz yapayım derken işin cıvkını cıkardı

aynen sana katılıyorum.çok gıcık bi kadın.bi insan bu kadar mı itici olur.neyse bu kadın için daha fazla yazmaya değmez
D R A U G A R

NEVERlandLP

iide bişey sorabilirmiyim türkiyede böyle müzik yapan kimse yok...madonna gibi olmak isteyebilir kıskanabilir gıcık olabilir ama türkiyede tekmi ağbi bi kadın olarak türkiyede farklı mı?özenti belki ama onun yaptığıda özenti olmayan yenilerine yol açıyo...sevdiimden deil o kadar katı olmayın bence...kimsenin yapamadığını bu kadın yaptı böyle müziği seven ve dinleyen yok bu ülkede ama o cesareti gösterdi en azından...

Requiem

İlk başlarda kadın için aa ne güzel farklı bi şeyler yapıyo diyodum ama baktım ki bu kliplerinde olsun tarzında olsun gittikçe taklitçiliğe kaçmaya başladı sanki.. Kendi gibi davranmıyo bence..
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

I_am_free

kylie minoge de madonna ya özeniyodu ama başarılı ve özgündü

Requiem

O özgün ama bence Hande Yener değil =) En basitinden kliplerde ve programlarda taktığı peruklar ne yani şimdi? Siyah beyaz garip saçlar.. Kendi istediği için takmıyodur.. Birileri ona böyle olucak senin tarzın diyo o yüzden takıyo.. İşte enstürmanın adını bilmiyorum ama boyuna asılan klavyeden vermişler bi klipte eline.. Eminim çalmayı bilmiyordur =) Kliplerde duvara yapışarak Madonna gibi dans etmeler fln, ona yakın giysiler..

Keşke o da özgün olsa da kendi tarzının bu olduğuna inandığı için yapsa =) Bence değil.. Bu yüzden samimiyetsiz geliyo bana..
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

Mike989

belki tuhafınıza gidecek ama o son romeo klibinde onu hafiften marilyn mansona benzettim

Sumween

Bence de gayet kasıyo kendini tarz uğruna.. daha önce de dediğim gibi aşırı bi iticilik seziyorum zaten Hande Yener'de. ama açıkçası son klibindeki spastik hareketleri hoş olmuş(baştaki yürüyüşleri değil,mikrofonun başındaki halleri), kendimi bildim bileli nefret ederdim yapaylıktan ama o klibi izlemesi zevkli oluyo nedense =)
neyse ''yolda görürsem şuursuzca dalarım'' görüşüm devam ediyor nihayetinde...

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

ousan

döverim seni nazlı.. kastığı falan yok.. bu amada bende romeo da mm ye benzettim :D..
seviyorum handeyi :P

SİNEM ÇUKURLUÖZ

bencede handeyi de sevmiyorum ama iyiyce kötü olmuş :o

linkin park bu yıl da mı rock and co ke a gelmiya yaa!!!!!!!

lütfen ard arda mesajlar yollamayınız forum kurallarını okuyunuz ...shimy
linkin park

shimy

belli değil de hande yenerle alakası ne?
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

lp_mike_chester

bencede alakası ne ? bakkal müziği yapıyolar  bakkal müziği yapıyolar die böğürüyodu dün kral tv de ..... kendide manav müziği ypıooo sana kırmızı cok yakısıoo sarkısında domtesler marullar zuhahahah:):):):)
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

ezqi

bakkal müzigi ne demek acaba??? ben anlamış deilim?? :D bakkal müzigimişş zuhahah :D. yakında tamirci müzigi flanda cıkar