Harry Potter Ve Ölümcül Takdis( kitap hakkındaki ipuçları)

Başlatan delilah, Mart 23, 2007, 08:04:35 PM

Previous topic - Next topic

ebru_91

kitabın sonunu biliyorum :D tutamadım kendimi okudum :D
bu arada benm pc çöktü tamirde :( o yüzden giremiorum :D
cursedprincess

Mike989

Quote from: ebru_91 on Temmuz 23, 2007, 03:49:58 PM
kitabın sonunu biliyorum :D tutamadım kendimi okudum :D

aman söyleme. zaten o gün gazetede sayfayı çevirirken sonu ile ilgili bir şeyi manşet olarak yazmışlardı  direk gözüme çarptı. beni felaket sinir etti :S

§ïяĝαиα

allam iikide görmemişim sonunu..valla sondan fln hiç haberim yok ama gazete hangi gazeteyse büyük salaklık etmiş.cmt. yada pazar günü sabah okudum orda sonun muhtemel olduunu sölüyolardı ama kesin bişi demiolardı..bakacaz artıkın
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

Mike989

Quote from: §ïяĝαиα on Temmuz 23, 2007, 04:37:38 PM
allam iikide görmemişim sonunu..valla sondan fln hiç haberim yok ama gazete hangi gazeteyse büyük salaklık etmiş.cmt. yada pazar günü sabah okudum orda sonun muhtemel olduunu sölüyolardı ama kesin bişi demiolardı..bakacaz artıkın

dün sabah gazetesinde manşet atmışlardı. cumartesi günü de hürriyet sonunu yazıyordu. son anda onu da kapadım :P

shimy

Quote from: ebru_91 on Temmuz 23, 2007, 03:49:58 PM

biz de diyoruz nerde bu kız :D sakın ha sonunu yazmayın yontarım alayınızı bizzat evlerinize gelirim kafa derinizi yüzüp şaçlarınızdan kemerime süs yaparım 8)
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

ebru_91

kitabın türkçesini ekim ayına yetiştirmeye çalışıyolarmış
cursedprincess

hermione

bende duydum ekimde gelcekmiş. ii oldu önce filmi görmek daha mantıklı olur bence ;D
öbür türlü zevkli olmuyo...bu arada vay ben ingilizcesini okudum şöle olmuş böle olmuş die yazmayın aman haa 8)

Mike989

Quote from: hermione on Temmuz 28, 2007, 09:15:54 PM
bende duydum ekimde gelcekmiş. ii oldu önce filmi görmek daha mantıklı olur bence ;D
öbür türlü zevkli olmuyo...bu arada vay ben ingilizcesini okudum şöle olmuş böle olmuş die yazmayın aman haa 8)

okuyorum ama yorumu yapmıyorum şimdi :)

lp167

kitaba bak. yaa.rekorlar kırıo.bu arada ne zaman geliomuş bu harry potter kahramanları türkiyeye.

ebru_91

gelmezler ya başka işlerimi yoktu =)
cursedprincess

lp167

geliceklermiş ya.filmin galası gibi bişi.yani türkiyedeki galası.yoksa film amerikada filan girmiş galiba vizyona.

Mike989

Quote from: lp167 on Temmuz 30, 2007, 09:43:17 PM
geliceklermiş ya.filmin galası gibi bişi.yani türkiyedeki galası.yoksa film amerikada filan girmiş galiba vizyona.

cho fred ve george u oynayanlar 7 temmuzda kanyon alışveriş merkezinde filmin galasına geliyorlar. ama yanılmıyorsam oraya katılabilmek için bi int sitesine mi ne kayıt olmak lazımmış. haftasonu gazete yazıyordu :)

ebru_91

ya onlar nie gelio asıl karakterler gelseydi bari =)
cursedprincess

NEVERlandLP

haha bugün kanyon cinebonusta mars kids üyeleri film oyuncuları ile izlicek filmi...ilk olarak tr.de

Mike989

Quote from: NEVERlandLP on Ağustos 07, 2007, 02:22:03 PM
haha bugün kanyon cinebonusta mars kids üyeleri film oyuncuları ile izlicek filmi...ilk olarak tr.de

o kadar gitmek istedim ama gidemiyorum. bugün saat 20.00 de başlıyor galası