Harry Potter Ve Ölümcül Takdis( kitap hakkındaki ipuçları)

Başlatan delilah, Mart 23, 2007, 08:04:35 PM

Previous topic - Next topic

§ïяĝαиα

ben şansımı s*kiyim..nys.bundan sora qördüüm tüm kids'li sitelere falan üye oluorum..belki melez prens'te şansım olabilir..8)
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

ebru_91

of ya kaçırdıımız şeye bak istanbulda oturuoruz ama galaya gidemioruz :S
cursedprincess

Mike989

Quote from: ebru_91 on Ağustos 07, 2007, 06:15:05 PM
of ya kaçırdıımız şeye bak istanbulda oturuoruz ama galaya gidemioruz :S

hele ben. 5 dakkalık uzaklıktayım oraya yine gidemiyom  :S

ebru_91

senn durumun ayrı bi şok zaten eren isyan ederdim senn yerinde olsam =))
cursedprincess

Doqqyjuice

son kitabı bitirdim... rowling yine cok asırıya kacmadan herkese hitap edicek bi is yapmıs... eh ztn azkaban tutsagından bu yana cocuk kitabı kategorisine girmiyo... spoiler vermiycem kmsenin kafa derimi yuzmesini istemiyorum... ama sunu soyliyim harry den cok olaganustu biseyler beklemeyin... affedilmez lanetleri hala kullanamıyo... stupefy! expeliarmus! petrificus totalus!... abi buyu artık biraz yaa diyesim geldi... sole baıra baıra bi avada kedavra goremedim kendisinden...
Remember remember the nineteenth of November...

ebru_91

hadi yaa ben avada kedavra yapmasını beklerdim curiciatus bile mi yapamıyo höh!!
cursedprincess

ölü gelin

ya valla sizin sayenizde kitabı almıycam filme gitmiycem vs vs... eserin türkiye distribitörlüğünü mü aldınız anaaaaaaaaa yeterin yeterin :D

black_ece

sen okuyo muydun ki zaten miheh

Mr. MeTaLkiSS

Quote from: ölü gelin on Ağustos 08, 2007, 07:02:52 PM
ya valla sizin sayenizde kitabı almıycam filme gitmiycem vs vs... eserin türkiye distribitörlüğünü mü aldınız anaaaaaaaaa yeterin yeterin :D
Öyle diyosun da insan konuşmadan edemiyo olm muhteşem ya =]
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

lp_cansu_mike

yani ne diim zaten harry potter kitapları muhteşem filmleri de ole bence.Mutlaka 7. kitap da güzeldr die düsünüorm...

black_ece

ya dayanamiciiim ingilizcesini mi alsam

delilah

öff benim de aklımdan geçmedi değil. ama bi kısmını anlıcam bi kısmını anlamıcam olan parama olacak.. ben türkçesini beklicem ilk gün de bitirme hedefim var.. belki iki gün :/ o çevirenin akıcılığına bağlı :D
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

lp167

ingilizce ne kadar bilsende.çevirmen yardımı alman şart.okumak çok zor olur.bazı cümlelerin içinden çıkamassın.çevirmenler bazı cümlelrde içinden çıkamayınca araştrma yapıolar ve bire cümle için bayaa bir vaki,t harcıyorlar.oldu ki harry potter dan bahsediyoruz.çok farklı terimler var.

delilah

evet işte ondan çekiniyiroum ya :/ öff ne zaman çıkacak buu :@
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

NEVERlandLP

ya çıksın şu kitap bi an öncee ya ekimimi beklicezzz :(