Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Heroes

Başlatan delilah, Nisan 30, 2007, 08:08:44 PM

Previous topic - Next topic

neverforgivenangel

yalnız şöyle bir olay var...heroes yazılırken hiç bir karakter diğerine baskınlık sağlamadan yazıldı. hiç bir karakterin kalıcılığı olmak zorunda değil ve öylede.. diğer beklentilerin aksine sürekli yeni gelenler ve gidenler olacağı söylendi. cnbce aylık dergide ve internette yapılan açıklamalkarda bunun gibi şeyler vardı. o yüzden yani ölmücek kesin gibi bi havaya girmeyin belli olmaz. sonuçta 5 sezonluk kurgu ve ( ölüm dışında) 5 sezonluk tüm oyuncu anlaşmaları zaten imzalanmış herşey zaten belkli:D bize de oturup beklemek kalıyo:D

delilah

ben hironun hoşlandığı garson kızın ölümüne de çok üzülmüştüm onun da öldüğüne inanamadım isaac in de öldüğüne inanamadım ama onlar öldüler mesela.. haklısın..

ayrıca hem isaac in hem simone un ölümü hem de peter in kayboluşu bence o defteri tamamen kapatmak için de olmuş olabilir..
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

I_am_free

2. sezonun ne zamn başlayacağını bilen var mı?

delilah

galiba 24 eylülde başlayacak..ayrıca yeni karakterler koymuşlar

sophia.. henüz yetenekleri açıklanmamış ama özel yetenekli insanları takip eden bir şirkette çalışıyormuş   jessica collins

bu da hironun Takezo Kensei si valla ben de anlamadım öyleymiş..David Anders

bu ablayı da x men den tanırsınız ayrıca sopranodan..maya rolüyle dizi bitene kadar kadroda kalacakmış..
Dania Ramirez

Nicholas D’Agosto da west adıyla claire in sewgilisini oynayacakmış hayırlı olsun harika bir özelliği varmışş...

Maya - latin kökenli, 20′li yaşlarda, ilk bölümde karşımıza çıkacak
Kane - yaşlanmayı engelleyebilen 20 li yaşlarda, avrupalı havasına sahip bir amerikalı
Princess Keriyama - Hiro’nun Japonya’da geçen geçmişinden bir karakter
April - *** bir amigo kızı, ayrıca bir de kötü amigo kızı May ‘i görüyoruz
Georgie ve Blackie - Ricky yönetimindeki iki iskoç hırsız
Bob - 40 yaşında, çok güçlü bir organizasyonun gizli yüzü
Kincaid - New York Police Department Dedektifi
Monica - 20′li yaşlarında, çok güzel, African-American
Bunlara ek olarak, 2si aşağıdaki gibi olmak üzere diziye 4 tane de kalıcı oyuncu katılıyor;

Claire’ın yeni erkek arkadaşı
Micah’nın gerçek annesi ki yuh dediğim olay

Dizinin yaratıcısı Tim Kring’in yaptığı açıklamaya göre, Heroes’u geliştirirken dizinin konseptinin Lost’tan çok 24′e benzemesine gayret etmişler, hep aynı karakterlerle 4-5 sezon yerine, sürekli değişen bir grup oyuncuyla, farklı hikayeler anlatacaklarmış her sezonda. “İlk sezonda gördüğünüz karakterlerin bir çoğunu ikinci sezonda göremezseniz üzülmeyin, yeni karakterler, yeni güçler, yeni kötü adamlar ve yeni hikayeler olacak” diyormuş..

ayrıca claire i ve hiro yu oynayan elemanlar bir süt reklamında oynamışlar..

ikinci sezonun ilk bölümünün adı four months olacakmış.. ikinci bölümün adı da lizard..
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

ousan

bende türk bi karakter olcakmış diye duydum

I_am_free

Quote from: ousan on Ağustos 25, 2007, 12:40:32 PM
bende türk bi karakter olcakmış diye duydum
yokmuş öyle bişi uydurma sanırım

neverforgivenangel

malkoç gibi yüksek duvarlardan mı atlıcak ? :D bilyom ivrençdi

shimy

ozaman konuşma doruk :S zira kimse seni iplemiyor :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

haruka

hiro nun hastasıyım!!!

I_am_free

ilk önce claire edim ama  şimdi hiro nun gücüne sahip olmak isterdim çünkü ışınlanmayı çok istiyorum ayrıca trafik derdi de yok :D

gokhan

allah askına bu ne bıcım bı anket....

ölü gelin

bu gün muayyen günün heralde :D olm bak millet sevmiş 2 sayfa olmuş niye chester 94 lük yapıyosun :D

Sumween

Ben merak ettim açıkçası, diziyi de yakalayıp izleyemiyorum. Özellikleri hakkında bi bilgi vereniniz olur mu?

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

Requiem

X-Men karakterlerinin güçlerini yeni keşfetme aşamasındayken düşün.. Bu tatta bi dizi..
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

ousan

isaac olmadığından sylar dedim