Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Heroes

Başlatan delilah, Nisan 30, 2007, 08:08:44 PM

Previous topic - Next topic

delilah

Quote from: neverforgivenangel on Ekim 05, 2007, 10:08:31 PM
valla bugün aylık dergiye baktım ve hala yeni sezon başlangıç tarihi yok. ama ipuşları vermeye devam ediyorlar....   polis adam 4 kurşun yediği için ölme ihtimali varmış... micah yaşıt olarak yanlız olmayacakmış arkadaşlar edinecekmiş... 

ayrıca en büyük haber... ünlü samurai kensei aslında bir japon değilmiş... ingiliz bir savaşçıymış ve daha da garibi ayyaşlık gibi pek de japonlara yakışmayan birsürü özeliiği varmış...

bunlar şimdilik aklımda kalanlar ama biraz daha bekleyecek gibiyiz.. önce sezon tekrarı biticek kanalda sonra gelicek...

evet yaa kensei ye ben çok şaşırmıştım oynayan adamı görüp nasıl yaa diye :D resmi var konuda bi iki sayfa geridedir sanırım..

ya bi de polis ölse ne çıkar koca isaac mendes öldü  >:(
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

I_am_free

ölmesin yaa tatlı adam o

ebru_91

artık çok geçç  ;D
cursedprincess

InnOCenT_SiNNeR

yaa ne zman baslıcak bu heroes ya acaba hafta ici yayınlanan eski bölümlerin mi bitmesini bekliolar ne

lp167

24 eylülmü ne öle bişey sanrıım.

ousan

ya 1. bölümünü indirip izledim.. ama niki yi göremedim :(
ve evet. 1. bölümde o adamın japon olmadığını görüyoruz...

InnOCenT_SiNNeR

Herkes biliodur ama ben yine soyliyim Heroes'un ikinci sezon bölümleri 11 Kasım 2007 tarihinde baslıo

ousan

İZLEMEYEN OKUMASIN---9.BÖLÜM İLE İLGİLİ_SPOILER
9. bölümü izledim şimdi.. bi olay oldu... bende dedikmi neden bişeyi kullanmadılar... ama sonunda kullandılar....

selinkinpark

amaan sıkıcı be
sarmadı valla:D

black_ece

sensin sıkıcı hıh

bu aradaa peter ne zaman sahalara geri döncek ne zaman peter olduunu hatırlicak yetti be

Sumween

Quote from: selinkinpark on Aralık 04, 2007, 06:35:27 PM
amaan sıkıcı be
sarmadı valla:D
Pehh valla bende sarılamadım... Yalnız bi bölümde bi kız gördüm koca gözlü,ufak tefek bişiydi. İki kimlikle dolaşıyodu o da heroymuş sanırım dkhfs bilmiyorum herneyse fazla da bilgi veremedim ama bana o kızı bulun pls dizideki adı, gerçek adı vs o yüzü bulmalıyııım =)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

black_ece

jessica/niki mi ??

Sumween

yok o değil Ece, Rachel Bilson'a benziyodu diyorum ,niki sarışın =) Kız kumraldı.

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

neverforgivenangel

ya neler neler oluyor dizide yaa... micah ve kuzeni.. peterin yeni yaşam şekli... hironun aşık olması... kertenkele kız:D  ya abi tüm gelişmeler süper gidiyo valla...
delirdim ya yakında o petrellilerin aile işaretinden dövme yaptırjam geçici:D

black_ece

hiro ne zaman geri döncek
kensei yi hiç sevmedim
peter da o kızdan ayrılsın =))
moly uyansın
niki micah nın yanına gitsin