Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Dredg

Başlatan Littleches, Eylül 14, 2006, 08:27:05 PM

Previous topic - Next topic

Littleches

Bana göre Melodic ROCK denilince akla gelen tek gruptır dredg .. süper instrumentaL çalışmaları var LP ile de çalıştıLar zamanında , albümLeri TR'de yayınlanmıyor maalesef .. www.dredg.com dan inceleyebilirsiniz ama , dinlemenizi ısrarLa tavsiye ediyorum ...

sorry but it's over , same o'll road , ode to the sun , of the room , sanzen , yatahaze , lechium , catch without arms .. bunLarı indirin bence .!
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

selinkinpark

eet baya ii gidiyo ilk kuzenim dinletmisti bana indirmistim pc ye bi kac sarkılarını...kesinlikle dinleyin...

Darkshines

Quote from: Littleches on Eylül 14, 2006, 08:27:05 PM

Bana göre Melodic ROCK denilince akla gelen tek gruptır dredg .. süper instrumentaL çalışmaları var LP ile de çalıştıLar zamanında , albümLeri TR'de yayınlanmıyor maalesef .. www.dredg.com dan inceleyebilirsiniz ama , dinlemenizi ısrarLa tavsiye ediyorum ...

sorry but it's over , same o'll road , ode to the sun , of the room , sanzen , yatahaze , lechium , catch without arms .. bunLarı indirin bence .!

Tavsiyenle dinlemeye başladım hala da an ve an kulaklarım da önerdiğin şarkılara ek olarak "Symbol Song" derim.

Littleches

KesinLikLe "symbol song" da harika bir parça fakat fazLa ilgilenen yok bu grupLa ...

Birde ek olarak " Reprise " i ekleyeLim same o'll road'un remix'i gibi bi parça fakat süper yapmışLar ..

Darkshines

Quote from: Littleches on Kasım 06, 2006, 02:24:57 AM
KesinLikLe "symbol song" da harika bir parça fakat fazLa ilgilenen yok bu grupLa ...

Birde ek olarak " Reprise " i ekleyeLim same o'll road'un remix'i gibi bi parça fakat süper yapmışLar ..

İlgilenmeyeni ilgilendirmek görevimiz bu kadar kaliteli bi grup sırf piyasa olmadığı bilnmediği için ilgilenilmeyen bir grup olmamalı..

Littleches

KesinLikLe albümLeri TR'de yayınLanmıyor diye pek fazLa müzik sever ismini duymamış zaten kendi ülkelerinde de underground bir grup ama çok seviliyor ...

Gerçekten kaliteLi bir rock grubu , 4 tane albümLeri var ...

Darkshines

Yatahaze çok güzel şarkıymış hocam öneri için saol..

Littleches

Lechium harika kesinlikLe olay parça ve ek olarak yine triangle .. adamda ki ses hakkaten harika

Darkshines

Triangle yaramaz lan .p yalnız şarkı isimleri tuhaf , değişik , nadir isimler enteresan (:

Littleches

Gerçek müzisyenLer :)  Adam saksafonun ucuna mikrofonu sokup saksafonun ağızlığına parçayı sölüyor ve çok değişik ama hoş bir ses geliyor :)

Ulan yazık bee hakkaten bu adamLar müzik yapmak için emek veren kıç yırtan herifLer kimse dinLemiyo mu herifLeri bakın Selin'e bi dinlettim hasta oldu :)

selinkinpark

valla ya hemde ne hasta süper qrup kesinlikle şiddetle öneriyorum vala :D
hele de ode to the sun nası parca ama zaten ufuk bana onu sölicek(:
sorry but it`s over da cok qüzel fln fln iste :D

Darkshines

http://www.youtube.com/watch?v=9l71gltyoP8  Bu şarkıyı mp3 olarak bulana hayır duası (: onun dışında bırakın dinlemesin kimse..  sese  , yapılan işe değilde görüntüye , yakışıklılığa , karizmaya  önem verenlerin eline düşmesin güzelim grup.

Sumween

Ode to the sun şarkısına hayran kaldım... diğer önerdiklerinizi de indiricem kısa zamanda

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

selinkinpark

haha sonunda biri daha dinlemis 1sarkılarını:)
topicte ben,ufuk ve batu dan baska kimseyi qöremedik:P
yazık ya qüzelim qrup...

Sumween

yok ben de eklenicem yakında cidden... ki ode to the sun'ı da Littleches'in feat.ıyla dinledim ilk ,sonra şarkının aslını indirdim =)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!