Official LPFT rock party highlights

Başlatan thanoth, Haziran 21, 2007, 09:22:11 PM

Previous topic - Next topic

Mr. MeTaLkiSS

Senin party fln demen garip yani normal bi buluşmaya gidiyo gibi çıkıp gidicektin dilara niye abartıp party marti diyon ki annene höh o da tabiki öyle davranır...
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

gokhan

ewet ben geldım =

en bastan anlatmak daha guzel olucak galıba :) carsamba saat 22.00 de trene bındım bıletımı keserken benım bındıgım wagonun sıgaralı oldugunu bılımıyodum ama amk adamı oyle kesmıs neyse(ya en azından bı sor dı mı)9 saat boyunca pasıf ıcıcılık gorewını ustlendım :D nesye onuda gecelım saat 07.12 de ankaraya wardım (tabı ıcımde cok mukemel duygular war)bıraz bekledım cagadası erkenden cagırmak ıstemedım rahatsız olmasın askım dedım ;D bende o ara kahwaltı yapmak ıstedım ama yapamadım cunku ;bende oyle bı heyecan war kı yemek yemeyı bırak dırek en basta cagdas olmak uzere dıer arkadaslarımı gormek ıstedım :D cagadası beklerken wc de ustumu deıstırdım, sonra cagadsı aradım geldıgımıhaber werdım,aradıgım zaman cato dısını fırcalıyodu :D bende o gelmeden donus bıletımı kestırıyım dedım ketırdıgım bılet yıne sıgara ıcılen wagondu ama yer kalmadıgı ıcın bana mecburen o bıletı wermıs :) sonra bakttım arkmada catom gelmıs ya baya bı ozlemıstım bı 5 dk boyunca bırbırımıze sarıldık :D yanı cok ozlemısım ne yapıyım =)geldıgı zmn yanıdna ugur dıye bı komsusu wardı..sonra metroya bındık we dost kıtap ewıne dogru gıtmeye basladık saat erken oldugu ıcın kımse yoktu bızde bundanıstıfade kawaltı yaptık,sonra tanıstıgıma cok cok memnun ooldugum burak geldı adamın gelısı bıle manyaktı :) sonra kalktık beraber sıkma meywe ozlerını almaya gıttık :) aldıktan sonra alacagımız bısey kalmadıgı ıcın dostun onune gıttık we beklemeye basladık ılk gelen yesım oldu (cnm benım) geldıgı gıbı cagdas burak beraber bıseylşer alamaya gıttıler bende ugur arkadasımızla dostun onunde beklemeye dewam ettım arkasından baktım orsan geldı tabı ben orsanı tanımıyorum ılk gorusum olucak bıse yaklasmaya basladı we mrb falan dedı tam aklımda dııl tabı,benı tanımıstı bellı :) bana kendısının kım oldugunu tahmın etmemı ıstemıstı bende ılk soyledıgım ısım bahadır oldu bahadır derken baktım guldu o ara bende dısılerını gordum tabı :D yok gec dedı bende orsan dedım yok dedı hayır hayır orsan dedım cunku dıslerınden tanıdım senı dedım :D adam sok oldu (adam ıcınden gokhana bak ya adam benı dısımden tanıdı falan durusu yaptı) sonra onunlada tanısmıs olduk (tanıstıgımada cok memnun aldum acıkcası :) ) we tker teker elamalar dokulmeye basladı :) doruk,ugur,gızem,olcay we benım tanımadıgım catonun arkadaslrı geldı ama adamlar gelırken burak arkadsımızın yaptıgı kosuları hayatta unutmayacam :D gelıcek kımse kalmamıstı artık yola koyulmanın zamanı gelmıstı cubur cemaat yola dustuk :) otobus beklemey basladık otobus geldı ama bıızm bekledıgımız durak yanlıs durakmıs(ankaralı arkadaslarımız hangı durakta beklıyeceklerını bılımıolar :D )bındık otobuse gercekten hayatım boynca unutmayacaım bı otobus yolculuguydu :)herkes yanımda ya bı bızım ıstdakı arkadslarımız yanımızda yoktu onun dısında herkes war ben cok eglenıyodum sureklı bızımkılerle ugrasıyodum (sewıyodum cunku ne zamandır gormedıgım ıcın)yarım mıydı artık kac dk oldugunu bılmedıgım yolculugun sonuna geldık ya otobusten ınmemız rahat bı 10 dk mızı almıstır :D otobus soforune abı bekle eleman war yukarda demekten bı hal oldum :D marketın onude baklemey basladık cagdas ousan yesım burak we yııt gerı kalan ıckılerı alamaya gıttıler tabı rahat bı 20 dk bekledık orda admalr bı gırdı cıkmak bılmdıler :) en son bende yardıma gıttım bı baktım kı adamlr bı oraya bı oraya kosturyuolar arkalarında yııt elınde kamerayla adamları we marketın reklamını yapıodu :D herseyımız tamamdı(cok sukur)serwıs arabasına  bındık bınmesıne ama bı sorun wardı megerse serwıs saat bası kalkıyomus ya bende tabı olaya el attım  8) market mudurunu yanına gıdıp ya zaten serwısın doldugunu we beklemenın gereksız oldugu soyledım we bızımgoturmesı ıcın rıca ettım saolsun kırmadı we harek ettık :)ama ısın enterasan tarafı sımdı basladı,yolu bılen cato ıle serwıs soforu arasında kısa suren bı yol anlasmazlıgı cıktı(sofore bakya cagdasın bıldıgı yolu adam san kı cok bılıyomus gıbı bıde cagadsın dedıgının tam tersını soyluoydu)neyse dewam ettık tabı; cagdasın dedıgı yoldan :D we yerımıze wardık tabı bu arada (adam got oldu :) ) hersey tamamdı ıckılerı falan hepsını yerlestırdık sonra cgadas show basladı :D sonrada bızım showlarımız basladı partının basında ılk showu yapan ben oldum yanı gokhan  8) (ya o goruntulerım yoksa cok bozulurm) ben bıle ne yaptıgımı bılmıyorum :D cok ıyıdı ama oyle boyle 8 saate yakın eglendık we costuk(cok muhtesemdı) malesef partının sonua gelmıstık :( ben doruk cagdas dısında herkes gıtmeye basladı ben cagdas mılletı ugurlarken cok bı tuhaf olduk  :'( ya cok koymustu bıze bu kadar guzel bı eglencenın bıtmesı yuzunden..17 kısı bırden aynı yoldan gıderken sureklı sekılde hepsıne el salladım  :'( tabı ozgur arkadasımız saolsun el salarken bıze gorunmek ıcın koltugun ustune cıktı ama koltuk saglam olmadıgı ıcın  balıklama yere yapıstı :D ya mukemel bı gundu ben bu kadar eglendgımı hatırlamıyorum herkes gttıkten sonra ufaktan bı temızlık yapmaya basladık sonra catonun babası geldı we bıze öwgü dolu sozler soyledı :) sonra hep beraber babasının arabsıyla ewlerıne gıttık tabı ben cagdas we babası :D ben o gun catomlarda kaldım :) saolsunlar mukemmel mısafır perwerlık ornegı gosterdıler (HERSEY ICIN TESEKURLER)soluklanırken duydum kı bızımkıler hala ewe waramamıslar :D ne bende nede cagdasta hal kalmamıstı ben ılerleyen saatlerde yorgunluguma yenık dusup o ara uyaya kaldım :) ben uyurken cato da nette bızımkılerle konusuyomus :)sonra dostum cato benı kaldırıp yatagıma gıtım :) uymaya baslayacaktık kı saolsun babası bızı dusunup bızım yemek yememızı ıstedı(cunku hıc bısı yememıstık ondan bızı dusundu) yemek yedık sonra saoluna gecıp babasıyla cok guzel bı sohbete daldık :) cok haz aldım acıkcası eskı gunlerını anlatırken bende suan yasadıgımız zmna sukredıyorum tabı :) yanı yasamadıgı kalmamıs...sonra bende yne yorgunluk cokuntusu basladı we catomla bebarer uymaya gıttık tabı yatmaya gıderken gunun analızı 1 saat boyunca yaptık :D sonra uyuduk we sabah kahwaltı yaptıktan sonra saat 1 de dostun onude yıne bulustuk(partı gununde herkese soylemıstım)sonra dolasmaya basladık tabı herklesın dılınde aynı sey (ah buram agrıyo ah suram agrıyo :) ) sonra bıyerlede oturduk,burger kıng2e gııtık yemek yedık ama ousanla doruk doymak bılmedı :D ama kocaman sinek neydı öyle yaa :D sonra oyle boyle beraber tabu oynamaya basladık tabı ben bı boktan cakmıyom :D yesım bıze oyunun acıklamasını yaptı ama yapacagına pısman oldu :D sonra cıktık mı kowulduk mu anlamadım :D oyle boyle gectı ıste :( herkes dagıldı once doruk ousan we burakı gondedık hepsıne doya doya sarıldım ama orda bagazım takıldı tabı konusamadım :( sonra ben özgur catom we yesım metroya bındık once ınen bız olduk metronun ıcnde özomla yesımle wedalastık (orda ıste koptum ben) bellı etmedım onlara ama koymustu bana :( yolda yururken ıkı gunun analızını yaptık cagdasla bebaer tabı o konusuyo  ben ıse onlardan ayrılacagım ıcın cok uzuluyorum bı ara baktım gozlerımden ghoz yası damalalrı dokulmeye basladı  :'( cagdasa bellı etmemeye calsıtım ama nafıle :( tren garına gıttık tren geldı we catomla yıneuzun suren bı sarılmaın ardından ayrıldık sureklı gıderkn el salladı bende onu cabuk gıtmesını soyledım o gıtı we ben tek basıma tren ıcınde we koltugumda kala kaldım :'( we ıste o zmn aglmaya basladım...neydı benı bu kadar etkıleyen, neydı benı bu kadar aglatan sey,  neydı benı onlara baglayna sey,neydı neydı neydı...LPFT SIZI COK SEWIYORUM...

thanoth

aslında çok erken bitti.umarım sonraki partilerde bu sorun olmaz.

gökhan,olm,eline sağlık :D

Mr. MeTaLkiSS

Yahu ben daa tonla milleti mahvedicek depreştiricek şarkı çalcaktım ya cidden çok çabuk bitti =( harbi eline yüreğine sağlık gökhanım biz de seni çok sewiyoruz =] eylülde bi tane daa muhtemelen 8-9 eylül gibi bi aralar düşünüyorum belli değil =] okullar başlamadan bi dene daa yapmak lazım ya =]
Limp Bizkit forever...

Sumween

1ooo dönümlük patates tarlası görünümündeki yazıyı okuyamam sandım ama baştan aşağı okudum kör olma pahasına...
''bizi buraya bağlayan şey ne'' sorusunu bi çok kişi soruyo burda kendine, ki cevabını da biliyolar aslında..artık LP ikinci planda,biz burada birbirimiz için duruyoruz..herkes buraya kaydolduğunda sadece bi internet sitesiydi burası,ama şimdi mükemmel bir arkadaşlık ortamına dönüştü. yüzyüze görüştüğüm sadece 5 kişi var siteden ama en az bi 20 kişi var gönlümde inanın heh(istediğim zaman duygusal olabiliyormuşum Tanrım!)

Neyse neyse buluşmalar,partyler umarım önümüzdeki bi çok yıl boyunca sürer...

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

makinacı

Quote from: Sumween on Haziran 25, 2007, 02:14:48 PM
1ooo dönümlük patates tarlası görünümündeki yazıyı okuyamam sandım ama baştan aşağı okudum kör olma pahasına...
''bizi buraya bağlayan şey ne'' sorusunu bi çok kişi soruyo burda kendine, ki cevabını da biliyolar aslında..artık LP ikinci planda,biz burada birbirimiz için duruyoruz..herkes buraya kaydolduğunda sadece bi internet sitesiydi burası,ama şimdi mükemmel bir arkadaşlık ortamına dönüştü. yüzyüze görüştüğüm sadece 5 kişi var siteden ama en az bi 20 kişi var gönlümde inanın heh(istediğim zaman duygusal olabiliyormuşum Tanrım!)

Neyse neyse buluşmalar,partyler umarım önümüzdeki bi çok yıl boyunca sürer...
Lp ikinci planda cidden...artık dinlemiorum bile...
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

raines

gökan ağzını kırıyım gözlerim bozuldu.
o sarı sarı şeyler ne lannn her yerde anam anam.
neyse eline sağlık güzel olmuş

bu arada bu sordugunuz sorular varya nıe burdayım kopamıyorum nıe burayı bu kaadar cok sevıyorum falan bunlara cevap bulamassınız işin tuafı bu soruları sımdıye kadar 1000e  yakın üye sormustur belkıde en basından bu zamana kadar yani. ama hepside gitmiştir tek kalan ve tek kalıcak olan insanlar ouz yiit ve koraydır. gerisi bi gün daralır bi gün gider bi gün gelir ama biz burda olucaz :) belki cogunuz yazıma kızıcak belkı inanmıcaksınız ama ben ne insanlar gördüm site için ölüp biten ama sora artık yeter diyen :)
en son lp n zmn dınledım bılmıorum dınlıceımıde sanmıorum hayatımın geri kalan evresinde ama bu sitenin adı ne olursa olsun ben kalıcam ortagımla :)

shimy

heh bende varım aşkolsooonn :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

Mr. MeTaLkiSS

Ben de varım bu boktan tavrınızı derhal bozunuz raines efendi aşırı gıcık aldım..
Limp Bizkit forever...

raines

hepiniz varsınız zaten ben hiçbiriniz yoksunuz demedim ama şimdilik varsınız en azından bana göre ben bunu anlatıyorum. tavrım dada bi sakatlık yok çadaşım relax

makinacı

Quote from: raines on Haziran 25, 2007, 04:10:45 PM
gökan ağzını kırıyım gözlerim bozuldu.
o sarı sarı şeyler ne lannn her yerde anam anam.
neyse eline sağlık güzel olmuş

bu arada bu sordugunuz sorular varya nıe burdayım kopamıyorum nıe burayı bu kaadar cok sevıyorum falan bunlara cevap bulamassınız işin tuafı bu soruları sımdıye kadar 1000e  yakın üye sormustur belkıde en basından bu zamana kadar yani. ama hepside gitmiştir tek kalan ve tek kalıcak olan insanlar ouz yiit ve koraydır. gerisi bi gün daralır bi gün gider bi gün gelir ama biz burda olucaz :) belki cogunuz yazıma kızıcak belkı inanmıcaksınız ama ben ne insanlar gördüm site için ölüp biten ama sora artık yeter diyen :)
en son lp n zmn dınledım bılmıorum dınlıceımıde sanmıorum hayatımın geri kalan evresinde ama bu sitenin adı ne olursa olsun ben kalıcam ortagımla :)

en canlı örnek benimdir heralde...bana 2 sene önce LP dinlemiceksin asla ama LP forumlarından da vazgeçemeyeceksin deselerdi...hadi ordan der gidip LP den faint i açar dinlerdim...ama şimdi görüorum ki gerçekten de zewkler favoriler değişiyor...

burada olmak konusunda ise birşey demek istemiyorum.LP dinleme konusunda haklı çıkan raines, bunda da haklı çıkarsa hiç şaşırmam...ama şimdilik buradayım...bu samimi ortamı başka hangi platformda bulabiliriz ?
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

neverforgivenangel

ya gogo dostum o kadar yazı ne yaaaa nasıl okucam ben onları....

shimy

uf ya parti cd leri elime geçti ama bilgisayarım açmıyor =( deli oldum ya bütün gece ona uğraştım =(

thanoth

demek benden önce aldın ha? sevindim senin adına

*gayet dostça bir şekilde yanından geçerken şöfeenk diye bıçaklayıp kahkahalar atarak kaçar*

shimy

Quote from: Thanatos on Haziran 27, 2007, 11:20:24 AM
demek benden önce aldın ha? sevindim senin adına

*gayet dostça bir şekilde yanından geçerken şöfeenk diye bıçaklayıp kahkahalar atarak kaçar*
aldım almasına ama seyredemedim bu gün ousana geri gidicek =(