Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Champions League..

Başlatan muzzy, Eylül 08, 2006, 05:27:30 PM

Previous topic - Next topic

ugur-acikgoz

lyon da manyak reale ilk yarıda 2 tane çektiler

makinacı

baba lyonun kadroyu sayabilcenmi bana bi zamet?merak ettim walla...izleyemiomda maçı
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

ugur-acikgoz

kalede coupet abidal chris revellier juninho govou malouda fred bi kaç tane de yeni transferleri var onları tam bilmiyom

makinacı

abi yeni transferleri de öreniversene yaa...abi lyon deli güçlü zaten de real madrid de bu sene öküz gibi güçlü oldu...

ugur-acikgoz

acayip takım oyunu oynuyolar  orta sahada thiago var chelsea den gelen valla real bilmiyom ne olacak gerçi capello toplar takımı ama bu maç gitti artık

makinacı

baba realde guti oyundamı?

ugur-acikgoz

guti 2 yarı girdi oyuna

makinacı

reziller yaa...

ugur-acikgoz

sen bide maçı seyret gözlerine inanaman lyon capello nun takımını resmen ezdi biraz daha şanslı olsa lyon 4-5 oluacaktı nerdeyse o günde iddaa oynadıydım reale 2.7 veriyodu yatırdı kuponu

makinacı

baba juninho tiago maluda bu 3 ü warken orta sahaları reale geçit wermemiş...realin ataklarını spiker"ender gelişen madrid ataı "olarak sölüodu

ugur-acikgoz

liverpool taraftarı you will never walk alone şarkısıyla istanbulda CH kupasını aldıysa bizde dağ başını duman almışla arsenal den uefa cup ı almıştık bekle bizi ingiltere tarih yazmaya geliyo aslanlar

Mr. MeTaLkiSS

nitekim olmadı ama 2 tane gol atınca ii şok oldu kırolar bu arada spikerin maçta söledii bi laf: Yüreğimiz ağzımıza gele gele ağzımızda yer kalmadı sayın seyirciler.. Sewdim lan bu spikeri :lol: :mrgreen:
a k hakem a k liverpool.....
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

ugur-acikgoz

avrupa başlı başına bir kültürdür bu avrupa kültürü türkiyede sadece gs da vardır

muzzy

Quote from: ugur-acikgoz on Eylül 28, 2006, 07:30:12 PM
avrupa başlı başına bir kültürdür bu avrupa kültürü türkiyede sadece gs da vardır

mükemmel bi söz..tebrikler kardeş.. :twisted:

ugur-acikgoz

eyw ama doğrusu bu iş parayla kadroyla oyuncuyla olmuyo avrupa farklıdır kültür ister