Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Okul...okul...okul...

Başlatan Sumween, Kasım 11, 2006, 04:44:37 PM

Previous topic - Next topic

shimy

bugün yine tartışmacı ruhumu ortaya koydum fikirlerimi tüm sınıfa aşıladım artık millet benlen tartışmaya girmek istemiyo sıkılıoylar :mrgreen:
attığım teoride harikaydı ama
oda şu ki:
hz. muhammete kitap gönderilmedi o kitabı kendi yazdı ve tanrı diye birşey yoktur :mrgreen:
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

selinkinpark

hehe bencede pek tartısmaya qirilmez senle ama zevkli de oluyo ne yalan söyliim :D
hoca buqün beni epey azarladı :rolleyes: :lol:

Sumween

ben bugün hiç azarlanmadım :) zaten iki ders boştu,kimyayı dinledim fizikte sustum bitti heh :) okl bitince de bi 10 kişi civarı dışında kimseyi aramam... özellikle hocaya iki de bir :''hocaaaam nazlı'da 6 tane küpe var çıkarmıyo da...'' diye bağıran enteresan ispitçileri! :rolleyes:

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

gokhan

bızde o zmn eskı gunlerı tekrar analım o zmn unw.ler olarak ,gercı yarıda kakdı ama olsun nasıl olsa seneye dewam.. :D

selinkinpark

Quote from: Sumween on Mart 05, 2007, 07:51:25 PM
ispitçileri!
ispitçi değil ispikçi :D

Sumween

bana ne ''ispit'' :D ayrıca bugün okulun erkek fatma uyuz hocasından fırça yedim,babanı arıyacam dedi.ismimi ve sınıfımı aldı. Fen sınıfı olduğunu öğrenince biraz tereddüt ediyolar, ama yine de acımıyolar artık be :( yine vukuat anlayacağınız pf :S

I choose hush...

selinkinpark

salak karı daha deminki postunda buqün hiç azarlanmadım yazıyo :S
simdide diyosun ki kadının biri qeldi numaramı fln aldı diyosun :S

Mordanadam

Quote from: pennywise-shimy on Mart 05, 2007, 03:21:28 PM
bugün yine tartışmacı ruhumu ortaya koydum fikirlerimi tüm sınıfa aşıladım artık millet benlen tartışmaya girmek istemiyo sıkılıoylar :mrgreen:
oda şu ki:
hz. muhammete kitap gönderilmedi o kitabı kendi yazdı ve tanrı diye birşey yoktur :mrgreen:

Bu konuda tartışmaya girilmez bile yorulmaya gerek yok normaldir
Çookk eski günlerdi lpefsanesi yeni kurulmuştu..O zamanlar LiNKiN_Boy vardı.. =)

shimy

Quote from: Mordanadam on Mart 06, 2007, 10:10:47 AM
Quote from: pennywise-shimy on Mart 05, 2007, 03:21:28 PM
oda şu ki:

Bu konuda tartışmaya girilmez bile yorulmaya gerek yok normaldir
olur mu ya hiç bir konuda tartışmaya girmessek nasıl bilgi sahibi olacaz ben beni zorla mensubu ettikleri bir dini sorgulamak istiyorum :wink:
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

LpNumB

Buqün skills dersinde my december la wake me up when september ends in lyrics çalışmasınıyaptık şarkı başlamadan bitirdim : ) ilk defa zewk aldım bi dersten : P

Sumween

la selin azarlanmak derken dersten atılmayı filan kastediyodum :S numaramı alan hoca bizim dersimize girmiyo unuttum bi an ne bilim be ! ama bugün azarlanmadım cidden hehe (:

I choose hush...

black_ece

bugün son iki ders boştu erken bıraktılar nıhaha :D

Crazy_Chester

arkdşlar bn üni deyim adanaçukurowa 2 yıllık elektronik bu sene son sınıftayım hadi hayırlısı

black_ece

edebiyAt öğretmenim bana sadist dedi bu gün sevgi sözüymüş içinden gelmiş :D :)

Sumween

bizim geometrici Behçet de ''kızım ne dengesizsin sen!'' dedi bana :mrgreen: bi de olmayan bıyığının altından sırıtması yok mu! manyak adam :D

I choose hush...