Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Sevdiğiniz filmler

Başlatan Requiem, Ocak 21, 2007, 03:04:00 AM

Previous topic - Next topic

Darkshines

Quote from: Requiem on Mayıs 27, 2007, 06:06:29 PM
Quote from: Mr. MeTaLkiSS on Mayıs 14, 2007, 01:29:07 AM
2-Ohalık derecesinde bi dayanıklılık var spidey'de çok abartı olmuş kum adamın o yumrukları korkunçtu daa ilkinde bile direk vıcığının çıkması gerekirdi..

Spider man de sonuçta %100 insan değil =) olucak tabi o kadar..

Filme gelince.. Efektler olsun çekimler olsun süperdi.. ama karakterlere gereken önem verilmemiş.. Filme 3-4 karakteri sığdırıcaz diye sahneler çok hızlı ve birbirinden kopuktu.. Madem böle bi film yapıcaksın yap 3-4 saatlik.. Spider man in çizgifilmi boyunca bile devam eden ve düşmanı olan Venom'u 2 çubuğa vurarak altetmesi.. simbiyot'un saçma sapan bi taş şeklinde dünyaya düşmesi.. spider man in iyice çocuk karakteri gibi davranıp heyooo diyip çocuklara el çaktktan sonra şaklabanlıklar yaparken üstüne kıza kendini öptürmesi örümcek adamı gözümden çok düşürdü.. yani yüceltmeleri gerken karakter çok yavşaklaşmıştı =) bi de araya gereksiz espriler sokmaya çalışmışlar ama o kadar da olsun dedim =) ama yine de gittiğime değdi diyebiliyorum efektlere ve sahnelerdeki görselliğe gösterdikleri özenle.. Şimdi sıra Transformers' da =)

Abi olması gereken de o değil mi gerek çizgi filmlerinde gerek çizgi romanlarda spider man geyik çoğu şeyi ciddiye almayan biri gibi..(Hatta oyunda bile bkz.Ultimate Alliance)
Bunun dışında katılıyorum özellikle Venom konusunda..

black_ece

v for vendetta ya çok güzel bi film..

shimy

ben nasıl unuttum ya asterix oburix görevimiz kloapatra :D hele ki türkçe dublajlısı yıkıyor adamı :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

NEVERlandLP

hmm karayip koranları 3lemesinin 3 üde:D

Roswegas

Quoteben nasıl unuttum ya asterix aburix görevimiz kloapatra  hele ki türkçe dublajlısı yıkıyor adamı

hakkaten çok güzel olmuş dublajı..

Sezar'a karşının da dublajını çok beğenmiştim ben, her izleyişimde gülerim hala..

mthnLP

korkunc bir film serisi.tek kelimeyle muhteşem.köstebek güzel.oceans 3lemesi güzel. texas katliamı başlangıc harika bir film.italyan işi çok güzel.prestij güzel.deja vu fena sayılmaz. testere 3lemesinide tavsiye ederim. aklımda kalanlar..

anaconda

Quote from: shimy on Mayıs 31, 2007, 05:40:11 PM
ben nasıl unuttum ya asterix oburix görevimiz kloapatra :D hele ki türkçe dublajlısı yıkıyor adamı :D
bence de ben de sevdim onn türkçe dublajını gusel olmus

sümeyye

rain man izledğim en güzel filmdi
...kendime sarılır donarım!!!...

Umut neredesin,yine bittin,nerelere gittin...Ben seni göremeden!!!

#merve#

prestij,ilizyonist(inş böle yazılıodur),köstebek çok ii filmler..

hermione

altıncı his ve kelebek etkisi en etkilendiğim filmler...altıncı hissi hala izlediğimde korkarım :D

shimy

21 gram şimdiye kadar yapılmış en iyi film bence =)
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

lp_jean

geçenlerde gittim oceans 13 süper bi film

linkin_izzo

yüzüklerin efendisi hala beğeniyom
A (LP)ACE FOR MY HEAD CHES_TR

Requiem

Quote from: shimy on Haziran 23, 2007, 10:27:59 PM
21 gram şimdiye kadar yapılmış en iyi film bence =)
Ben o filmin ilk cd sini izlemiştim.. Tabi doğal olarak hiç bi şey anlamadım.. Hatta yiit senle izlemiştik.. Baya güzel bi şeye benziyodu 2. cd çok içimde kaldı =)
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

Roswegas

Kelebek etkisi de çok güzel

ama bizim GS nin 17 mayıs belgeseli in tek geçerim :)